Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7977295 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7977295

Odpowiedzi 37317

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A założyłeś pierścień wodnego kręgu od Laresa? Porozmawiaj wtedy z kupcem Baltramem o zmiennika dla Laresa.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę o szybką odpowiedź jaka jest najnowsza wersja returning? bo grałem na steam wersji jak i piracie i lares nadal nie chcę iść do lasu ... więc w czym problem? z saturasem gadłem kazał znależć kogoś w mieście kto pójdzie lecz lares nie ma opcji dialogowej nawet jak na początku próbowałem żeby odprowadził na farme to nie działa też

66.2 to najnowsza wersja. Gosciu dla samego laresa reinstalowac gre? Idz tam sam xD

podbijam

Do misji z kusza gdzie znajde tego czarnego trola jaskiniowego i ta pume?

Czy misje unlimited power mozna wykonac dopiero w 7 rozdziale? W solucji jest, ze trzeba przyniesc dusze smoka ozywienca

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Cive Tak odinstalowałem bo wszystkim działa  a mi nie działa i nie wiem dlaczego...
@Robertboanerges Pewnie że tak wszystko zrobiłem odniosłem ornament z laresem potem wróciłem do miasta i nie chce nigdzie iść na 2 różnych wersjach gry to samo.. może instalować przez spine? bo robiłem to ręcznie..

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proszę o szybką odpowiedź jaka jest najnowsza wersja returning? bo grałem na steam wersji jak i piracie i lares nadal nie chcę iść do lasu ... więc w czym problem? z saturasem gadłem kazał znależć kogoś w mieście kto pójdzie lecz lares nie ma opcji dialogowej nawet jak na początku próbowałem żeby odprowadził na farme to nie działa też

66.2 to najnowsza wersja. Gosciu dla samego laresa reinstalowac gre? Idz tam sam xD

podbijam

Do misji z kusza gdzie znajde tego czarnego trola jaskiniowego i ta pume?

Czy misje unlimited power mozna wykonac dopiero w 7 rozdziale? W solucji jest, ze trzeba przyniesc dusze smoka ozywienca

1.Czarnego jaskiniowego trola znajdziesz na  pustyni adnaosa stoi pod pewnym specjalnym drzewem puma nie pamiętam gdzie zdobyłem jej ścięgno ale albo od bossa pumy w drodze do ashtara lub od jakieś pumy w kanionie \
Co do misji ultiamte power tak dopiero w 7 rozdziale będzie mógł ją wykonać ale jesteś juz po rozmowie z kapłanką beliara?

Post połączony: 2018-07-01, 18:33
I teraz pytanie od mnie jestem w kopalni orków ukradłem klucz do skłdau tylko gdzie on jest? czy jest on związany tylko z misją ?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cive ale na Hardzie lares z tobą nie idzie :)

Post połączony: 2018-07-01, 18:40
A i jakie są dodatkowe Lokacje Na TRUDNYM/LEGENDARNYM ? A i u jakiego typa być czeladnikiem? (Hard guru)

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@N0N4M3 Bosper czeladnik bo na harada szkoda pn a u bospera sprzedaż skóry za lepszą cenę niż u myśliwych ..

dzięki w takim razie wszystko jasne na hardzie lares nie pomaga :D

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Andargon  a nie wiesz czy za nauke mieczy masz inta?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@N0N4M3 raczej nie , możesz to sprawdzić ale inta i tak nabijesz więcej niż trzeba
ja zostałem czeladnikiem constantino ... za 10many dużo straciłem ale dam rade nie chcę mieć 27h gry w plecy

pytanie kto nauczy tego ciasta z miodu? i jakie muszę spełnić warunki?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Andargon ciasta z miodu? :D Musisz mieć ten do pieca hutniczego (na farmie onara możesz ukraść lub kupić od eleny) idziesz do Tekhli i jej mówisz i ona cie uczy :D

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Andargon  a nie wiesz czy za nauke mieczy masz inta?
Nie ma sprawdzone info

Post połączony: 2018-07-01, 18:59
@N0N4M3 raczej nie , możesz to sprawdzić ale inta i tak nabijesz więcej niż trzeba
ja zostałem czeladnikiem constantino ... za 10many dużo straciłem ale dam rade nie chcę mieć 27h gry w plecy

pytanie kto nauczy tego ciasta z miodu? i jakie muszę spełnić warunki?
Naucz się przy okazji ciasta z grzybów duzy to będzie wydatek w pieniądach

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Duncan Myślisz że z constantino podołam? dziad zasrany będzie mi płacił za mikstury/lecznicze zioła ewentualnie many potem mam nadzieję że z kasą nie będzie problemów sporych bo jak na razie jest ok.. inta straciłem może z języków bo nauczyłem się ich zanim dołączyłem do guru i nie dały inta i z książki retoryki którą postaram się odzyskać no i tyle

w Grę wchodzi nowa gra ale była by to dla mnie męka robić to od nowa

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan Myślisz że z constantino podołam? dziad zasrany będzie mi płacił za mikstury/lecznicze zioła ewentualnie many potem mam nadzieję że z kasą nie będzie problemów sporych bo jak na razie jest ok.. inta straciłem może z języków bo nauczyłem się ich zanim dołączyłem do guru i nie dały inta i z książki retoryki którą postaram się odzyskać no i tyle

w Grę wchodzi nowa gra ale była by to dla mnie męka robić to od nowa
Jak mówiłem postaraj się poprostu wbić ten próg 15 punktów za 5 many co do hajsu sądze że dasz rade ale musisz wbić w solucje z roślinami i szukać tego wszsytkiego wtedy rzeczywiście nie powinieneś mieć aż tak duzego problemu z goldem

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar Dzięki wielkie bardzo mi pomogłeś ale mam nowe pytanka
1. Orientujesz się po ile expa jest za tych demonów obok caloma? bo nie moglem ich podobijac bo jakt ylko sie zatrzymywalem oni zamiast ryczeć zaczeli mnie bic wiec caly czas bieglem na potce speeda i calom sam ich powybijal i nie wiem czy duzo trace bo zadnego z nich nie dobilem.
2.Mam 50pn,10% w 2h 80% w 1h wyuczone duale. Chciałbym aby to one towarzyszyly mi przez resztę rozgrywki dlatego wolałbym przed  wydaniem punktów w 2h zapytać się czy właśnie powinienem teraz ładować 2h w 100%? i 1h też mam ładować w 100% czy... bo jeśli ta to najpierw sobie zrobie 100%1h bo póki nie mam większego dmg z duali niz ze szpady mistrza złodziei nie ma to raczej sensu nimi  walczyć

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Duncan a te mikstury ducha itp to potem się je mutagenuje żeby miały lepszy efekt? czy pić je od razu

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan a te mikstury ducha itp to potem się je mutagenuje żeby miały lepszy efekt? czy pić je od razu
Słuchaj szczawi królewskich jest tyle w grze ze głowa mała zbieraj uzywaj ich jak leci ale zostaw sobie jakieś 10 lub więcej na wszelki w samym khorinis jest ich 23 daje to gdzieś 92 many więc wiesz

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@avebraz Musisz pakować w 2h nawet najsłabsze duale przewyższają wszelkie szpady w dmg.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Andargon zalezy w co idziesz. nie ucz sie eliksiru siły idąc w zręcznośc np bo ja będąc w połowie gry mam 30smoczych korczeni a szczawi mi brakuje nawet na goblinie jagody takze takie poty jak sily w tym przypadku zostawiaj sobie na mutageny a jesli grasz pod maga to łykaj pod mane od razu bo i tak potem sie wyuczysz je wytwarzac i zrobisz z 50 jak nie więcej to 12 trzeba zostawić na potem o ile sie nie mle

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktoś link do listy broni z returninga?

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile bryłek złota powinno być w skrzyni bloodwyna?

0 użytkowników
Do góry