Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846209 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846209

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@avebraz Bardzo prosto cytując samego siebie z solucji  Masjafu która napisałem dla bractwa, przed wejściem w portal odpalasz sobie pota na speeda i używasz serca bagiennego golema, szybko skipujemy gadkę z kalomem i  biegamy do około po kolei likwidując demony, kalom nawet nam w tym pomoże, sam kalom jest prosty wciąż jestem na srpincie a serce kamiennego golema  skutecznie uniemożliwia mu odrzuceni nas po za arenę.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Trapelek O specyfikę działania duali pytaj Tizgara, on się zna na tym dziwactwie xD
@Cive Obok zakratowanego wejścia do kopalni stoi kolumna, a w niej jest dziurka od klucza (przełącznik na ścianie). Nie kojarzę zamkniętych drzwi, jesteś pewien, że jesteś w dobrym miejscu? :F

No tam za nowym obozem jest kopalnia czy to o inna chodzi? ; O

ponawiam...
Lodowa kraina związana z zadaniem stary przyjaciel lee

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@WhiteNSZ  ksiege oddales??? jak oddales i niemasz q to chyba tylko wczytac ,. oczywiscie bez 3r i odp na trucie niemasz co probowac
@fleksiu niedostaniesz sie na do doliny bez kopalni , do kopalni niewpuszcza bez zabicie demona na bagnie , na bagnie zabije cie trucie , trucia uczy constantinia w3r ale mozesz zmienic bron na jaka chcesz (procz magi) idziesz do tego ziutka od areny mowisz ze chcesz sie bic , idziesz na srodek ork podchodzi i przed rozmowa zmieniasz na dowolna bron i siekasz.
Ale ja to wszystko wiem, tylko po prostu Ignaz nie chce zginąć, co nie pozwala mi zabić demona z bagien, a sam Hart na arenie jest dla mnie zbyt trudnym przeciwnikiem, podejrzewam, że po prostu brakuje mi mistrza na 2h i spokojnie bym go ujechał.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ma ktoś jakąś listę wszystkich itemów? Bo nie pogadałem z Matteo w 1r o jubilerstwie i zablokowałem sobie możliwość zrobienia naszyjnika dla Loi

gomeza jebać maczetami

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trapelek O specyfikę działania duali pytaj Tizgara, on się zna na tym dziwactwie xD
@Cive Obok zakratowanego wejścia do kopalni stoi kolumna, a w niej jest dziurka od klucza (przełącznik na ścianie). Nie kojarzę zamkniętych drzwi, jesteś pewien, że jesteś w dobrym miejscu? :F

ponawiam...

To jest tam nad swiatynia sniacego gdzies w tych gorach czy gdzie? Bo bylem pewien, ze chodzi o kopalnie w nowym obozie ; X

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu zrób questy dla ignaza, dla karrasa przynieś mu te zwoje i jeszcze dla constantino trucnizne i prześpij sie 1 noc i powinien być martwy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Warunkiem śmierci ignaza oprócz questów jest tez zmiana zena, spać możecie nawet 500 dni nic to nie da bez zmiany zena.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

ponawiam...

To jest tam nad swiatynia sniacego gdzies w tych gorach czy gdzie? Bo bylem pewien, ze chodzi o kopalnie w nowym obozie ; X
Musisz przejść właśnie przez tą kopalnie w nowym obozie.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Warunkiem śmierci ignaza oprócz questów jest tez zmiana zena, spać możecie nawet 500 dni nic to nie da bez zmiany zena.
Jaka zmiana zena?
Jeżeli mam -70/100 reputacji, to czy wykonanie misji z bagna pozwoli mi na spotkanie z Ur-Thrallem?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ponawiam...

no dobra ale jak w takim razie mam do niej wejsc?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

ponawiam...

no dobra ale jak w takim razie mam do niej wejsc?
Chłopie o co ci w końcu chodzi czy o kopalnie żelaza orków czy lodową karinę jeśli masz kopalnie orków to ur thrall daje ci klucz idziesz praktycznie na sam początek tam na kolumnie jest przycisk wciskasz i wchodzisz natomiast aby dostać się do lodowej krainy idziesz do nowego obozu idziesz w oprawo od jaskini lodowego smoka po drabinach jest tam jeszcze kilku nastu orków i whcodzisz do koaplni i z niej przechodzi do lodowej krainy

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar To dziwne w tych dualach mam 100%1h i 22%2h i powiem tak niby cały czas siepam krytami ale czasami siępnę 3razy tyle więc tak jakby miał non stop kryta z % z 1h a z 2h nie siadal i czasami siadł i dlatemu miałem większy dmg,tak to rozumiem ;d podsumowując najlepiej jak dobije 2h do 90% nie ? bo i jak pisałeś i tak jest potrzebny ,. Tak ogolem w tej wersji nie ma AB ? i liczą się z 2h ?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak wsadziłem Sare do więzienia to jak zabije Canthara to nie zblokuje questuw w gildi kupców ??

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mraug dzięki wielkie za info
@Mystoo nie pomijam dialogów i napisałem wyraźnie "kiedy można wyzwać" dla informacji on mi mówi że jeszcze słaby jestem itp itd dlatego się pytałem

jeszcze 1 pytanie odnośnie broni 2h lepsza broń od orkowy clamore herszta jest jakaś legendarna lepsza czy coś?? staty tego herszta to
dmg 475
siła 475
premia do HP 500
coś lepszego???????

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie jak wsadziłem Sare do więzienia to jak zabije Canthara to nie zblokuje questuw w gildi kupców ??

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do misji z kusza gdzie znajde tego czarnego trola jaskiniowego i ta pume?

Czy misje unlimited power mozna wykonac dopiero w 7 rozdziale? W solucji jest, ze trzeba przyniesc dusze smoka ozywienca

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hmm w mrocznym lesie w jednym z kregów tam gdzie zdobywamy ornament przebywa teraz mistrz mroku on jest związany z jakimś zadaniem czy po poprostu jest tu dla expa ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Proszę o szybką odpowiedź jaka jest najnowsza wersja returning? bo grałem na steam wersji jak i piracie i lares nadal nie chcę iść do lasu ... więc w czym problem? z saturasem gadłem kazał znależć kogoś w mieście kto pójdzie lecz lares nie ma opcji dialogowej nawet jak na początku próbowałem żeby odprowadził na farme to nie działa też

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

0 użytkowników
Do góry