Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862611 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862611

Odpowiedzi 37317

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znajdę gdzieś w 1 rozdziale lepszą broń dwuręczną niż długi topór ( ten za czarnym trollem, 110dgm wymaga 100 siły) ?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdę gdzieś w 1 rozdziale lepszą broń dwuręczną niż długi topór ( ten za czarnym trollem, 110dgm wymaga 100 siły) ?

Jak jestes najemnikiem to polecam kupic od lehmara sztabke rudy nauczyc sie od harada kucia 2h z rudy i wykuc

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Godlo np w leżu Królowej Pełazczy na płaskowyżu :)

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Panowie :), Cive a nie przypadkiem kucia 2h z rudy mam się nauczyć od benneta ? :P jak mam doprowadzić do tego aby lehmar mi coś sprzedał ? nie mam z nim żadnej opcji dialogowej, pożyczyłem od niego 200 sztuk złota i załatwiłem to przez laresa żeby mu nie musieć oddawać

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
W którym miejscu jest ten ork co robi ulu-mulu ? :D

Kocham Cię Wrzód !

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Godlo Musisz mieć przy sobie 1000 sztuk złota.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki Panowie :), Cive a nie przypadkiem kucia 2h z rudy mam się nauczyć od benneta ? :P jak mam doprowadzić do tego aby lehmar mi coś sprzedał ? nie mam z nim żadnej opcji dialogowej, pożyczyłem od niego 200 sztuk złota i załatwiłem to przez laresa żeby mu nie musieć oddawać

Tak beneta pomylka. Aby lehmar z toba handlowal musisz dostac sie do klasztoru przez mur miec 15 retoryki wtedy zaczepia cie parlan i daje ci questa z tym questem idziesz do lehmara (musisz miec przy sobie ponad 1000 golda)

@ Gdzie jest pierscien ulfa? Tego z gospody? Goscia chyba pogrzalo, ze mam szukac niewidocznego pierscienia gdzies po wszystkich lasach w grze xD

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cive Na środku cmentarza koło Martwej Harpii, trudno przeoczyć. Nawet sam Ulf mówił że zgubił w pobliżu, a nie w jakichś lasach.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Asauke
Sprawdź obok tego alchemika na dole czy nie ma listu na stoliku

Post połączony: 2018-06-30, 14:37
@Pawcik2k
Pomiędzy chatą cavalorna a tym mini obozikiem bandytów w drodze do nowego obozu - patrz po lewo na górze.
Ew. przepłyń jeziorko przy nowym obozie, do góry przy trollu i w lewo

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Dlaczego Clovid z kopalni orków nie chce ode mnie wziąć 50 bryłek rudy? Mam aktywowane zadanie i bryłki w ekwipunku jak coś.
2. Skąd wytrzasnąć 30 samorodków złota? Bo wszystko co miałem zużyłem. Ktoś sprzedaje to może?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@rzal
Sprawdź kopalnie w jarkendarze jeszcze raz na wszelki wypadek i jak tam nie masz to pozostały dwie opcje - pierwsze to kopalnia łącząca GD i Khornis, druga to kopalnia nad tą łączącą ( tam gdzie strażnik sfery jest)

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@deverct @Duncan

No ale jak mam mieć 200many? przecież ja na legendarnym wykonałem już prawie wszystkie misję ubiłem słabsze stworzenia no to jak? mam 13lvl i ledwo 75many z czego 5 to z fajki a reszty nie dobijałem żadnymi bonusami :( proszę o pomoc co mam zrobić

uczyłem się też otwierać zamki/skradać kilka umiejętności myśliwskich no i 2 języki pradawnych to wszystko

zostały mi misje kupców no też zabójców do robienia i kilka pobocznych bez znaczenia wejdą może z 3lvl max i chyba pójdą na 2h żebym nie musiał wszystkiego maną ubijać

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
r2 1h bron najlepsza jarek i gd?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
siema mialem tygodniową przerwę od returninga i mam w dzienniku quest receptura dla nefariusa a opis q to: nefarius potrzebuje przepisu.Nie pamietam juz skad mam ja wytrzasnac a ten opis to jakis zart

Jak zabic tego demona na bagnie?

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@deverct @Duncan

No ale jak mam mieć 200many? przecież ja na legendarnym wykonałem już prawie wszystkie misję ubiłem słabsze stworzenia no to jak? mam 13lvl i ledwo 75many z czego 5 to z fajki a reszty nie dobijałem żadnymi bonusami :( proszę o pomoc co mam zrobić

uczyłem się też otwierać zamki/skradać kilka umiejętności myśliwskich no i 2 języki pradawnych to wszystko

zostały mi misje kupców no też zabójców do robienia i kilka pobocznych bez znaczenia wejdą może z 3lvl max i chyba pójdą na 2h żebym nie musiał wszystkiego maną ubijać

A więc radze tak idź do tego jarkendaru po wykonuj to co możesz po zabijaj to co możesz aż mana bedzie kosztować ze 15/20 punktów i następnie wal elikiry ducha balsamy zapomnienia zupy z grzybów ciasta  z grzybów mocny gin młot lou i tabliczki tylko musizz dojść do tego progu mana (ps postraj się wykonac gdzieś 150 eliksirów przed 2 rozdziałem a i w 2 rozdziale idzi do goraxa i tego kapłana  w drodze do klasztoru  i baltrama dostaną fajne rzeczy dla maga.Co jeszcze jak stoisz z pieniędzmi i kogo jesteś czeladnikiem ?

Post połączony: 2018-06-30, 17:01
siema mialem tygodniową przerwę od returninga i mam w dzienniku quest receptura dla nefariusa a opis q to: nefarius potrzebuje przepisu.Nie pamietam juz skad mam ja wytrzasnac a ten opis to jakis zart

Jak zabic tego demona na bagnie?
1.CHodzi o przepis szybkiego śledzia idź do samueala i poprawnie przeprowadzi rozmowę
2.Wyczyść cale bagna zostaw tylko demona następnie gadasz z tym orkiem przy wejściu później z szamanem next ur trall wracasz na bagna kkilku orków zacznie nawalac tego demona a ty go tylko dobij

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan dzieki ale nie chodzi o ten przepis, a demona samemu nie moge ujebac jakos?bo slyszlaem ze wiecej expa czy cus

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Duncan mam 5k kasy moge jeszcze kilka nagrod za bandziory.. Czeladnik constantino no i moge jeszcze +10 many u guru za eliksir bo ta runa guru co nie ma dmg ubije najwyzej gobliny itp slabe stwory.. Podbije inta ile sieda i pozgarniam expa bo miksrury many robic te 1 czy 2?

Bron tez nic nie tobi bo 0% 2h

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan dzieki ale nie chodzi o ten przepis, a demona samemu nie moge ujebac jakos?bo slyszlaem ze wiecej expa czy cus
Mi się udało go zabić samemu ale jest to dosyć czasochłony i stersujący(bo cos moze nie wyjść sposób )
Generalnie zrobiłem tak wbiłem do wyczyszczonej świątyni biegnę do pokoju na prawo tam demon bedzie próbował wlecieć ale tak śrenio mu to wychodzi i tu się zaczyna zabawa musisz mieć jakoś solidniejszą broń coś więcej niż 5 obrażeni XD następnie podbiegasz do demona i starasz się złapać go kursorem kiedy go załapiesz zaczynasz go lać i teraz 2 sprawy
1 co jakiś czas będzies zmusiał się leczyć przez to że demon posiada efekt złej krwi
2Drugi jeszcze ważniejszy staraj się trzymać demona na lewo lub bezpośrednio przed tobą (czyli trzymaj się lewej strony pomieszczenia lub pośrodku) jeśli zabardzo skręcisz w prawo np machają bronią to demo poleci dalej i się teleportuj spowrotem do swojego kręgu i się uleczy do maximum

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry