Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840596 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840596

Odpowiedzi 37317

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwszy winien być w grobowcu, tam gdzie amulet angara. Ale to podobno dopiero zabawa na 5 rozdział.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Baal Netbek podobno daję fajny łuk za zabicie tego trolla w lesie. Zabiłem go, ale żadnego łuku nie dostałem. Zręke mam na prf. Gram jak guru, jeśli to ma znaczenie.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanko kiedy opłaca się rozpocząć wątek gildii zabójców ? Czy przypadkiem z jednej misji nie zabijamy Lutero ?
2. Kiedy mogę zacząc kupować towar u Nigera ? Chodzi mi o tego kupca w karczmie martwa Harpia
3. Czy istnieje możliwość zakupu  przepisu na miksturę max many z ciemnych grzybów ? Czytałem w poradniku dla Nekromanty że istnieją przepisy na ochronę przed magią z mięs kopaczy oraz właśnie owa mikstura na max mane z ciemnych grzybów..

w r1 rob zabojcow

2 wlasnie podczas zadan dla zabojcow jak mu pomozesz to bedzie taka opcja

3 mikstury nie ma ale jest ciasto z czarnych grzybow ktore daje mane-nauka u thekli

co do zabojcow to warto przed misja z zabiciem LEHMARA (nie lutera) zrobic misje od parlana dodatkowo warto dodac, ze robiac misje od zabojcow w pewnym momencie halvar przestanie skupywac od nas itemki

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam to samo w dzienniku. Popróbuj ze stalowymi prętami. Bo tłumaczenie ma swoje błędy. Może chodziło im nie o sztaby stai tyko stalowe pręty (a Ty zobaczyłeś sztaby i pomyślałeś "nie stali a żelaza").

Zresztą... promienie strzał masz tłumaczone jako groty. Groty jako głowice. Masa takich pierdół jest.

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem 300 sily, miecz 1 reczny (blogoslawione ostrze) 200 dmg, 2k hp, 100% wyuczone 1 reczne bronie i nic nie robie smokom.
Jedyny dmg jaki robie (marne 5!) to kusza 240 dmg, wyuczona kusza na 75%.
Smoki w tej modyfikacji sa takie mocne, czy moze cos zle robie?
Trick z przywolaniem demona jak wiemy w retturning 2.0 nie dziala, jak rzucam spelle to troche hp mu schodzi, ale to chyba nie wyjscie?
Nie wiem co mam dalej robic, lepszej broni od reki nie znajde; fajna 1 reczna jest ze skrzynki lodowego, ale nie zadaje mu zadnych obrazen!

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam, mam pytanko kiedy opłaca się rozpocząć wątek gildii zabójców ? Czy przypadkiem z jednej misji nie zabijamy Lutero ?
2. Kiedy mogę zacząc kupować towar u Nigera ? Chodzi mi o tego kupca w karczmie martwa Harpia
3. Czy istnieje możliwość zakupu  przepisu na miksturę max many z ciemnych grzybów ? Czytałem w poradniku dla Nekromanty że istnieją przepisy na ochronę przed magią z mięs kopaczy oraz właśnie owa mikstura na max mane z ciemnych grzybów..

w r1 rob zabojcow

2 wlasnie podczas zadan dla zabojcow jak mu pomozesz to bedzie taka opcja

3 mikstury nie ma ale jest ciasto z czarnych grzybow ktore daje mane-nauka u thekli

co do zabojcow to warto przed misja z zabiciem LEHMARA (nie lutera) zrobic misje od parlana dodatkowo warto dodac, ze robiac misje od zabojcow w pewnym momencie halvar przestanie skupywac od nas itemki
Jestem w 3 rozdziale i nie mam żadnej misji od Parlana :D, Ciasto jest z mięs kopaczy a nie z czarnych grzybów... Dobrze pamiętam że jak grałem w starego retruna to można było zakupić owy przepis...

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą  hmm sprawdzę a co do tych sztabek stali to u mnie wszędzie w dzienniku są sztabki stali a nie żelaza xd ale chodzi żelaza jak coś :P

@Samoth 300 siły i 1 ręka i ty na smoki idziesz??? moje zdanie 1h opłaca grać się na początku :) jakbyś miał uriziela który ma 340dmg 150 od magi i 25% przebijana pancerza to jest inna bajka :) uważam że 1h w returninga nie ma sensu sam się przekonałem o tym :)

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą  hmm sprawdzę a co do tych sztabek stali to u mnie wszędzie w dzienniku są sztabki stali a nie żelaza xd ale chodzi żelaza jak coś :P

@Samoth 300 siły i 1 ręka i ty na smoki idziesz??? moje zdanie 1h opłaca grać się na początku :) jakbyś miał uriziela który ma 340dmg 150 od magi i 25% przebijana pancerza to jest inna bajka :) uważam że 1h w returninga nie ma sensu sam się przekonałem o tym :)
nic lepszego 1 recznego na tym etapie nie ma...isc do sniacego i robic iriziela?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą jak mam otworzyc ten chloerny grobowiec

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć paladynów do zabicia w misji "Trudny Wybór"? Podobno na jakimś wybrzeżu.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@avebraz Kuźwa, umiesz czytać? Już dawno ci ktoś napisał, że w 5 rozdziale dostaniesz na to misję.
@MrocznyZły Chodzi o grupę Alberta nieopodal Netbeka.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Samoth czekaj ty nie byłeś w świątyni jeszcze??? uriziel jest 2h :) jak nie chcesz stracić gry to weź kodami zmień się pod 2h i tyle ja też tak robijłem zara ktoś napiszę cheater cheater jebać to 1h grałem do jarkendaru i potem 2h :) po za tym jak masz 100% w 2h to machasz prawo lewo szybciej niż 1h jak masz  60% bo na 80% masz nowy styl :) ale to już twoja decyzja

Post połączony: 2018-06-24, 13:33
ponawiam pytanie wie ktoś czemu nie mogę stworzyć pancerza ze skóry czarnego trolla?? mam wszystkie składniki a bezi mówi że nie mam :(

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wy wgl macie przyjemnosc z gierki grajac na marvinie xD?

Post połączony: 2018-06-24, 13:33
@derstorix bo korzysta;les z kodow teraz musisz od nowa albo bez tego pancerza

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak macie ponad 400-500 itd siły/zręki etc. to ile Was kosztuje nauka 5pkt siły/zręki etc. ??

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Chodzi o grupę Alberta nieopodal Netbeka.
Jeśli zrobiłem już questa na Drakkar Orków i na orkowy taran dla Alberta, to mogę ich wytłuc bez konsekwencji?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@przemkololo5 raczwej 500 nikt nie wbije punktami,ja mam zrecznosci70wyuczone a 300 ogolnie takze a gram na legendzie i juz po 60pkt kosztuje 15 pn nie rozumiem czegos

Post połączony: 2018-06-24, 13:40
@przemkololo5 w returningu masz taki system ze mozesz pic potki na stale bonusy od razu itd bo i tak masz progi takie same

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aa czyli nie ma sensu trzymać tych eliksirów na potem tak?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@przemkololo5 ta łykasz wszystko od razu np masz 300/71prf czyli liczy ci ze masz wyuczone 71 i z tych punktow masz próg a nie z 300ktore masz z jedzenia potkow tabliczek etc

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry