Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8395531 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8395531

Odpowiedzi 37317

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Znowu zjebany strażnik dusz. Wysysa całą moją duszę i chuj zdycham. Co się robiło?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Murgraht musisz go szybciej zabić :D bo za którymś razem od razu zabija zabranie duszy :p

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Enio ta tylko Runiczny Sithil ile ma 250 dmg max... 275 jak się go naostrzy... A innym rodzajem broni gówno zrobię.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem z czarnymi kryształami,
Zacząłem zbierać już je w drugim rozdziale.
Zanim poszedłem do szamana do cmentarzyska orków uznałem że sprawdzę czy na pewno mam ich pięć bo w ekwipunku widzę jedynie ich 2.
Okazuje się że mogę włożyć jedynie trzy, jeden w magiczny sposób się pojawił a dwóch pozostałych nie mam
Istnieje jakiś kod na te czarne kryształy albo sposób?
Dla sprostowania nie sprzedałem nikomu, Lutero ich nie ma a jemu wszystko sprzedaje. Kto mnie uratuje przesyłam mu na flaszke 😄

przemkololo5

przemkololo5

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam pytanie co potrzebne jest na zrobienie rapiera ''żądła skorpiona''? i w jakiej ilości

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie lezy 1chromanim? @AkameNoZaza miales r4 r5 czy r3? z jaką bronią tam wbiłeś?

r3 duale te co były w lokacji asasynów, a łuk z bossa maga na pustyni adanosa

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam pytanie co potrzebne jest na zrobienie rapiera ''żądła skorpiona''? i w jakiej ilości
Zabij Asmala.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dudeus chodzi mu raczej o bron o tej samej nazwie ktora mozna nauczyc sie od ramireza, @przemkololo5 kliknij bodajże c i wyskoczy Tobie co potrzebujesz

gdzie leży 1chromanim

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja twierdze ze Khaled ma i ma na 100% jest błąd w nazwie tego paska ale go ma
1. Ale asmal nie ma z tym żadnego związku wszystkie 4 dostaniesz serio ciężko się jest każdego zapytać?
2. Ta bo tarcza paladyna ma dawać hp tyle ze w opisie to się juz nie mieści
3. Średni r4 Ciężki r5  to są banały z Nk...
4. Ja pierdole jest wpis w odpowiednim temacie

90% osób może swoje problem rozwiązać nawet nie pisząc posta ale to wymaga kurła czytania i tu pojawia się bariera nie do przejścia.

Dzieki za odpowiedzi aczkolwiek pogadalem ze wszystkimi zabojcami wykorzystujac wszystkie linie (niewiele tego bylo xD) i nikt dud mi nie dal. Zabojcow jest 4 od 3 dostalem a ta laska nic mi nie dala.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek eee czarnych krysztalow jest 4, po 2 w cmentarzusku orkow ich nie uzywa sie tylko w misji duch wody, w cmenatrzysku do kapliczek daje sie itemy znalezione na piętrze z szkieletami orkow

Post połączony: 2018-06-24, 12:07
Powiedz mi ktos jak ma dzialac ta sankta omen skoro nie mam many a ten debil mi macha rękami ze nie ma many zamiast uzyc hp, tak mam w 50% przypadku

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam, mam pytanko kiedy opłaca się rozpocząć wątek gildii zabójców ? Czy przypadkiem z jednej misji nie zabijamy Lutero ?
2. Kiedy mogę zacząc kupować towar u Nigera ? Chodzi mi o tego kupca w karczmie martwa Harpia
3. Czy istnieje możliwość zakupu  przepisu na miksturę max many z ciemnych grzybów ? Czytałem w poradniku dla Nekromanty że istnieją przepisy na ochronę przed magią z mięs kopaczy oraz właśnie owa mikstura na max mane z ciemnych grzybów..

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Letho1 nie nie zabijamy lutero
2jak ruszysz wątek gildi zabójców

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tzn miecz gonzalesa mogę zrobić ta misje spokojnie w 4 rozdziale a także dostep do lasu,dostep do uh-thralla itp ? tak?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
AAAAAAAAAAA KURWA jak mam zajebać tego Strażnika Dusz!? Runiczny Sithil Jednoręczny to max to mogę mu dać, 275 dmg. Inne bronie to chuj na duchy, ponad 600 siły mam, a i tak 1 GÓRA 2 hity mogę mu zadać bo inaczej buguje się i leci w górę... Znika 3-4 razy i zdycham!

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
@Letho1 nie nie zabijamy lutero
2jak ruszysz wątek gildi zabójców
A czy rozpoczęcie wątku gildii zabójców koliduje mi z innymi misjami/gildami. Jeśli tak to w którym momencie ?

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do zadania zapas mieczy (ucieczka kopaczy z kopalni orkow) trzeba miecze wykuc czy jakies specjalne kupic?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Kurwa jak go zajebać!

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mająć 60 lvl i 420 zręki na sucho można iśc do r2? czy jeszcze robić lokacje ?? Jeszcze pare ich jest pełnych szkieletów itp

Post połączony: 2018-06-24, 12:24
Wiem że byłbym w stanie nabic te 500 zręki ale pytanie czy lokacje z questa zaginiony brat można robić w r2?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mająć 60 lvl i 420 zręki na sucho można iśc do r2? czy jeszcze robić lokacje ?? Jeszcze pare ich jest pełnych szkieletów itp

Post połączony: 2018-06-24, 12:24
Wiem że byłbym w stanie nabic te 500 zręki ale pytanie czy lokacje z questa zaginiony brat można robić w r2?
Na łatwym grasz? xD Tak, można bez problemu.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły  wiele razy pisałem ze gram na łatwym XD chce po prostu poznac gierke i tyle : )

0 użytkowników
Do góry