Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8384418 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8384418

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły na spokojnie mozesz zaczac 3rozdzial ew jeszcze zrobic ulumulu i pojsc do miasta orkow tak btw to jaki poziom trudnosci ze w 2rozdziale zrobiles te kopalnie?i jakie statystyki?:d
Gram na hardzie, łucznik, zręka koło 325, hp prawie 2k.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś może pomóc z Questem klucz constantino? Wiem że mikka go ma ale nie moge go kupić od niego jedyny dialog z nim to jest ten ze atakuja mnie bandyci lub potwory : )

Post połączony: 2018-06-21, 17:39
@benekol a o co chodzi z tym save? Ja przeszedłem ten wątek majac 280 siły jakoś i 2.5 k hp jako pal z tarczą (easy)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tizgar wczoraj pisał ze las trzeba zrobic w 3 rozdziale.

Jak zabić tego mistrza ciemności w obozie dextera?jak sie pomecze to daje rade na te szkielety po 9k hp ale ten mistrz ciemnosci jak do niego podejde to mnie odrzuci gdzies do farmy onara,jak go bije lukiem to do 2khp a potem do calego sobie regeneruje

Post połączony: 2018-06-21, 17:41
@non4m3 u mnie podobnie tyle ze gram pod zrecznosc,mam 1khp i gram na legendzie to raczej grubo:/

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tizgar pisał też, że w 1 rozdziale obowiązkowe jest okradnięcie wszystkich postaci xD
Las można robić w dowolnym momencie gry. (choć najlepiej w 3 rozdziale)
Wciskanie tyldy w momencie użycia przez mistrza ataku specjalnego ponoć pomaga. Ewentualnie podbiegasz->2-3 ciosy-> uciekasz i tak dalej.
@benekol Podeślij, przejdę ci, jak już nie potrafisz xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz ja teraz gram łucznikiem 340 zręki z pasem r2 i teraz robie pustynie adanosa ;D

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie w wieży gdzie znajduję się necronomicon znalazłem kartkę papieru oraz necronimicon kartka jest zapisana nie czytelnym tekstem gdzie wyczytać można tylko Creol ale kiedy do niego przychodze nie mam żadnej opcji dialogowej chodzi mi oczywiście o questa z budową kostura.
Ponawiam

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest sens robić miasto orków w drugim rozdziale?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Duncan. Już odpowiedziałem. Do nekronomikonu dojdziesz przez teleport w wieży, z kolei questa na budowę kostura dostaniesz od Ragnara (skazańca nieopodal spalonych chat), o ile w 1 rozdziale dałeś mu 1000 sztuk złota na pójście do klasztoru.
@MrocznyZły Jasne, czemu nie.

You didn't grow.
You didn't improve.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 lul w 2r 340zreki jaki poziom trudnosci? pustynia adanosa w 2rozdziale lul

To co, są jakieś rzeczy bardzo trudne do pokonania?jak zabijam szkieleta 9k hp demonicznego to tam jest cos mocniejszego?nie znam returninga ale wiem wszystko o gothicu

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam. W spisie umiejętności i nauczycieli na Bractwie Spolszczenie nie mogę znaleźć umiejętności "przekuwanie łuków" mógłby ktoś napisać co daje, na czasem polega i kto tego uczy? Dzięki🙂

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan. Już odpowiedziałem. Do nekronomikonu dojdziesz przez teleport w wieży, z kolei questa na budowę kostura dostaniesz od Ragnara (skazańca nieopodal spalonych chat), o ile w 1 rozdziale dałeś mu 1000 sztuk złota na pójście do klasztoru.
@MrocznyZły Jasne, czemu nie.
Dałem mu 1000 golda następnie w 2 rozdziale pomogłem mu zostać czeladnikiem neorsa załatwiając mu trolest ale żadnej opcji dialogowej nie ma.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby mi napisać jaka będzie najtrudniejsza walka w lesie asasynów?nie musicie pisac z kim tylko ile typa bedzie po ile hp i ile dmg.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Duncan. Nie pamiętam już dokładnie tego wątku, ale powinien mieć kiedyś tam próbę magii, w ramach której poprosi o runę ognistej strzały. W nagrodę daje książkę, po jej przeczytaniu można iść do Kreola z zapiskiem z wieży.
@avebraz Najtrudniejsza właściwie jest z tą dwójką na początku wewnętrznego sanktuarium. Potem trójka bossów jeden po drugim, ale łatwo na nich wypracować taktyki.

You didn't grow.
You didn't improve.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao a po ile mają hp?mozna jakos odciagnac jednego od drugiego?ile biją? i czy da sie ich zrobic jakos taktycznie?;] mówie o ,,tej dwójce''

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz łatwy ale jeszcze nie byłem w GD :D

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@non4m3 po jarku 350zreki co to jest xd

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego służą rzadkie i legendarne kamienie runiczne? Nie mogę stworzyć runy włóczni ciemności mimo że mam wszystkie składniki, jaki może być powód?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@avebraz Kolejno 20k hp, 15k hp i 30k hp. Nie ma z nimi naprawdę problemu, da się ich zrobić taktycznie, obrażenia do przeżycia. Jedynym, co sprawia problem w sanktuarium, to dwójka strażników na początku i potem jeszcze Nrozas z koleżką.
@Kotlet246 Rzadkie i legendarne kamienie służą do tworzenia silniejszych run, a jakże xD Co do stworzenia runy, to nie wiem, może jakiś składnik źle przetłumaczony.

You didn't grow.
You didn't improve.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kotlet246 Do mocniejszych czarów. Z tego co pamiętam do włóczni ciemności właśnie jest potrzebny rzadki kamień, ale mogę się mylić, dawno temu to robiłem :P A jak mimo tego nie możesz zrobić runy to może nie masz zwoju z danym czarem?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To normalne ,że po ruszeniu questa z okiem xardas zamienia sie w jakiegos rapera?xd

0 użytkowników
Do góry