Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8858900 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8858900

Odpowiedzi 37317

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to jest normalne w Ret2.0 że po rozpoczęciu 2 aktu nie zrespiły się żadne potworki ?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to jest normalne w Ret2.0 że po rozpoczęciu 2 aktu nie zrespiły się żadne potworki ?
Tak dopiero w 3 akcie poza "TAAMMM JESSTTT" pojawiają się inne stwory

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No. Jak masz rege wytrzymałości, to szybciej odzyskuje podczas kopania niż traci. Więc blokujesz myszkę, idziesz robić obiad czy coś tam i wracasz... Bum 30 k rudy. Chajs w sumie dla każdego, bo możesz robić miecze i sprzedawać je handlarzom (nie musisz mieć stażu u Harada) lub walić to i sprzedawać same bryłki.

Dzięki temu mogłem oszczędzić samorodki złota. Bo kto wie... Może w 7 rozdziale będzie trzeba je wsadzić jakiemuś zajączkowi w dupsko, żeby na powrót odmienić go w człowieka. O ile wcześniej zajączka nie zabiłeś - nie mogłeś wiedzieć który to, ale mogłeś się domyślić. Tutaj im więcej w eq tym lepiej, bo Return ma posrane względem konsekwencji i możesz się nieźle wpakować, jak coś zużyjesz. Albo zrobisz zbyt wcześnie.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No. Jak masz rege wytrzymałości, to szybciej odzyskuje podczas kopania niż traci. Więc blokujesz myszkę, idziesz robić obiad czy coś tam i wracasz... Bum 30 k rudy. Chajs w sumie dla każdego, bo możesz robić miecze i sprzedawać je handlarzom (nie musisz mieć stażu u Harada) lub walić to i sprzedawać same bryłki.

Dzięki temu mogłem oszczędzić samorodki złota. Bo kto wie... Może w 7 rozdziale będzie trzeba je wsadzić jakiemuś zajączkowi w dupsko, żeby na powrót odmienić go w człowieka. O ile wcześniej zajączka nie zabiłeś - nie mogłeś wiedzieć który to, ale mogłeś się domyślić. Tutaj im więcej w eq tym lepiej, bo Return ma posrane względem konsekwencji i możesz się nieźle wpakować, jak coś zużyjesz. Albo zrobisz zbyt wcześnie.

EE u mnie to nie działa co jakiś czas podczas kopania rudy gra lubi wywalić

PS Możesz na pw napisać dokładni o co chodzi z tym zajączkiem ?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O nic... To wyraz mojego wkurwienia na nieprzemyślane konsekwencje w tym modzie. Np Loa i spanie z dziwką... Nie możesz spać z dziwką, nawet jeśli jeszcze nie spotkałeś tej całej Loa... Lou... (nie wiem, jak to odmienić). Laska jest chyba z wywiadu bo jak zaliczysz Nadję, to masz atnibonus i choj.
Kusza dla tego orka... Najlepsza w grze. Dobrze, że trafiłem na solucję, bo bym zrobił zadanie opiekuna ognia i też po ptokoch. O czym normalnie nie możesz wiedzieć.

Masz regenerację wytrzymałości?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O nic... To wyraz mojego wkurwienia na nieprzemyślane konsekwencje w tym modzie. Np Loa i spanie z dziwką... Nie możesz spać z dziwką, nawet jeśli jeszcze nie spotkałeś tej całej Loa... Lou... (nie wiem, jak to odmienić). Laska jest chyba z wywiadu bo jak zaliczysz Nadję, to masz atnibonus i choj.
Kusza dla tego orka... Najlepsza w grze. Dobrze, że trafiłem na solucję, bo bym zrobił zadanie opiekuna ognia i też po ptokoch. O czym normalnie nie możesz wiedzieć.

Nie mam ale mam 400 wytrzymałość i to również wystarcza.

Post połączony: 2018-06-20, 12:24

A i ps spałem z nadją a loa nic aktualnie wykonuje jej drugiego questa aby dostać się na tą wyspę XD

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To wywala z kopania czy starcza?

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jaki sposób wykonać zadanie drakkar orków?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To wywala z kopania czy starcza?

Gra lub mi wywali czy crush gry

Post połączony: 2018-06-20, 12:31
W jaki sposób wykonać zadanie drakkar orków?
idziesz na dół statku i wykonujesz kombinację na dźwigniach chyba 1.3.2.4

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czym bardziej opłaca się ulepszyć Szpon ? Dusza Senyaka czy tymi 400 duszami ?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol... To nie rozumiem co ta Loa. U mnie na prezenty nie reagowała. A nie brałem nagród.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Próbuję sobie naprawić to żebym otrzymał zadanie od szamana na pomodlenie się do kapliczek. Zmieniłem wartość zmiennej "MIS_HEROORCJOIN" na 1 ale nic się nie stało. Ktoś coś wie co mam zrobić ?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A próbowałeś tam z tym orchollyplace?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Gdzie można zdobyć klucz do skrzyni u pustynnych goblinów na pustyni? Żaden z nich, w tym boss, nic nie miał, a nie widziałem żeby gdziekolwiek to tam leżało.
2. Byłem z Loą w latarni i poprowadziłem dialogi tak aby dostać punkt retoryki. Kiedy będzie z nią jakaś kolejna interakcja ( zadanie? )?
3. Gdzie mogę znaleźć duże ilości kwarcytu?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Gdzie można zdobyć klucz do skrzyni u pustynnych goblinów na pustyni? Żaden z nich, w tym boss, nic nie miał, a nie widziałem żeby gdziekolwiek to tam leżało.
2. Byłem z Loą w latarni i poprowadziłem dialogi tak aby dostać punkt retoryki. Kiedy będzie z nią jakaś kolejna interakcja ( zadanie? )?
3. Gdzie mogę znaleźć duże ilości kwarcytu?
1Z czego pamietam musisz na start iść do górniczej doliny niedaleko starej wiezy xsardasa jest goblin który prosi nas o wolności wykonujemy questa i mozemy otworzyć skrzynie za nim znajdujemy tam totem goblinów zakładamy go i gadamy na pustyni z szymanem goblinów i jedziesz dalej.
2Chodzi ci dokładni o co o następny quest czy scene romansową ?
3.Kupcy lub jarkendar duzo tego syfu znajduje się w jaskiniach.

Post połączony: 2018-06-20, 13:28
Czym bardziej opłaca się ulepszyć Szpon ? Dusza Senyaka czy tymi 400 duszami ?
Jaka gildia/klasa?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obydwa.

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest fioletowa tabliczka dla Saturasa? w domie Strażników umarłych, gdzie są zombie nie było - ani na ziemi, ani w zombie`em jakimś, ani w skrzyniach - ????

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obydwa.
A więc tak jak jest scena w  latarni gadasz z nia ona schodzi wychodzisz z latarni i od razu w prawo powinna sie uruchomić cutscenka po niej powinna ona jeszcze pogadać jak nie wyjdzei to spróbuj jeszcze raz np spaść z wiezy XD
Po zakończeniu questa idziesz od razu na farme lub idziesz tam dopiero w 2 rozdziale (tego nie jestem pewny zaczołem to robić właśnie w 2 rozdziale) gadasz z nią i ona proponuje piknik a więc tak idziesz do coragona prosisz o wyjebiste żarcie on za 1000 golda (co kurwa?) zgadza się następne wino idziemy do goraxa (klasztor) i prosisz o wyjebiste wino on nam je daje za 2000 golda(Co kurwa!?)idziemy do Loa i idziemy na piknik tam ona nam opowiada smutną historyjkę i mówi o zemście i ze chce zrobić to sama a więc udajemy się jankedaru gadamy z gregiem o statku później ze skipem idziemy do, thorbena po potrzebne narzędzia do naprawy statek naprawiony ale trwa załadunek idziemy do loa i mówimy o tym ona się cieczy i mówi że spotakmy się na miejscu spotykamy ją przy skipie mówi nam ze wkurwiła grega idziemy do niego i mówi że baba na statku to nieszczęście i chce zabezpieczenia 10000 golda (Kogoś pojebało ?!) pąłcimy i quest załatwiony idziemy poinformowac loe i czekamy aktualnie mam 3 rozdział i nie wiem czy dopiero w następnych rozdziałach mozna popłynać czy może ktoś jeszcze chce z nami wybrac się w rejs.

Post połączony: 2018-06-20, 14:44
@Duncan Strażnik Świątynny
To uzywaj, dusze senyaka opłaca się zostawiać tylko na nekromancie, bo można zbufować szate w świetny sposób no chyba że chcesz dodatkowe statystyki to mozesz zawsze poświęci dusze przy kapliczce beliara.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tą alchemią na poziomie trudnym? Rozumiem, że trzeba się jej nauczyć jak najszybciej by robić te mikstury na zwiększenie hp? :P

0 użytkowników
Do góry