Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8349478 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8349478

Odpowiedzi 37317

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak zrobić runę demonologa? już się jej nauczyłem

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wsparcie dostaniesz od Ur-Thralla chyba 5 orków plus ten ork który ćwiczy walkę niedaleko szefa Kopalnii , Ja demona pokonałem tak że jak do mnie doleciał i włączał animacje "krzyku" to biłem go dwa razy i robiłem bączki w bok żeby mnie nie bil tylko znowu włączał tą animacje xd nie wiem czy to zrozumiałe

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wsparcie dostaniesz od Ur-Thralla chyba 5 orków plus ten ork który ćwiczy walkę niedaleko szefa Kopalnii , Ja demona pokonałem tak że jak do mnie doleciał i włączał animacje "krzyku" to biłem go dwa razy i robiłem bączki w bok żeby mnie nie bil tylko znowu włączał tą animacje xd nie wiem czy to zrozumiałe

Między innymi na niego pierdziałeś bokiem i padł?  o_0

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ZdzislawPetarda I nie wychodz poza arene bo wtedy przywoluje mase szkieletow

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Między innymi na niego pierdziałeś bokiem i padł?  o_0
Rzuca na ciebie czar , leci do ciebie ... Odbijasz trochę w bok A albo D ... Szybko go bijesz raz lub dwa razy ... I odchodzisz też A , D jak najszybciej ... Wtedy nie będzie mógł atakować tylko znowu będzie się do ataku przygotowywał ... Trochę walka zajmuje z nim ale warto xd i zapisuj czasem jak się odsuniesz bo demon potrafi sobie zregenerować całe HP dotykając ściany areny

Post połączony: 2018-06-20, 10:48
Jest gdzieś możliwość sprawdzenia ile mam dusz ? I czy wszystkie stwory w tym np. kraby dają duszę ?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Jak zrobić runę demonologa? już się jej nauczyłem
Musisz zrobić najwyższą rune potrzebne jest do tego 20 odłamków z kamiennych strażników ale musisz w wytwarzaniu run mieć 70 punktów więc...

Post połączony: 2018-06-20, 10:56
A właśnie, gdzie jest dom Fernando?
Pierwszy dom po lewej po wejściu do górnego miasta.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
No dobra . Zmieniłem wartość zmiennej "MIS_HEROORCJOIN" na 1 ale nic się nie stało.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox Dusze po zebraniu są w ekwipunku więc możesz sprawdzić, a co do krabów... w sumie nie wiem, nie sprawdzałem, ale wątpię by z takiego krabika była dusza do wzięcia :P Lecą ze zwykłych mobków - wilki, topielce... orkowie też itd.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie jest klucz do skrzyni w kajucie kapitańskiej na drakarze orków ? Bo boss właśnie go nie miał.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się troll z zadania od Netbeka?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W miejscu gdzie w G I był pierwszy kamień ogniskujący

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Gdzie znajdę czarnego trolla w GD?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobić zadanie "Nocne Szelesty" ? Idę w nocy do tej jaskini za zbieraczami i nic tam nie ma ..  chyba że nie o tą chodziło

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox A tamte chrząszcze nie sugerują Ci czegoś? :D

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra wszystko jasne ... Mam się zmienić w chrząszcza xd ?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nooo na to by wychodziło :D

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak walczyć z bagiennym golemem? Okazało się, że broń sieczna na niego dobrze działa, a mianowicie Betty, ale ten chory down ma jakieś posrane ataki. albo mnie uderzę i podbiega gdy wstaję i znów uderza i nawet wstać nie mogę i mnie atakiem spamuje, albo na zmianę pluje siecią i szarżuje i ni cholery nwm jak go zabić....

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Pyrkasz  Właśnie na niego nie ma żadnej strategii chyba bo też z nimi miałem trochę problemów :/ , dziwne dają 500expa , tyle samo co np.: bagienny wąż które nic mi nie robiły po odskoku w tył ;] , ale ponoć jak łukiem się gra to są mega łatwe ^^

Warto nauczyć się regenki wytrzymałości u Gor na Kosha ? , dużo ona daje ? ;x

Kocham Cię Wrzód !

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O tak, warto... Będąc czeladnikiem u Harada, mając trochę cierpliwości i w realu kubek oraz widelec można spamić hajs. Albo gumkę recepturkę i coś na podkładkę... to zależy.

W walce też się przydaje. Tak samo akrobatyka... nie wyobrażam sobie walki bez akro.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3

Kocham Cię Wrzód !

0 użytkowników
Do góry