Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8224783 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8224783

Odpowiedzi 37317

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
BOże tyle razy było tłumaczone od tyłu podczas skradania i PPM NA NPC

@Andargon nikt nie uczy samo przybywa podczas czytania pulpitow książek

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy z Trolli w Ret2.0 nie wypadają już serca ? Mam wyuczone usuwanie ale po zabiciu Młodego Trolla dostaje tylko skórę i pazury (albo kły) Druga sprawa czym je najlepiej ubijać bo próbowałem bronią sieczna ale mieczem z 121 obrażeń przy 82 ptk siły zadaje im po 5 ptk uszkodzeń, pomijam fakt że szabelką pod zręczność (chyba 30 obrażeń) też po 5 ptk. 

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego Ur-Thrall nie chce mnie wpuścić do kopalni? Mam 69 retoryki a na rpgrussia jest napisane że potrzeba 50. W dzienniku pojawia mi się "no cóż, najwyraźniej na razie nie jestem za bardzo wygadany"

gomeza jebać maczetami

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Sługa Adanosa Vatras Ok a gdzie mam szukać tych pulpitów? bo chciałbym jak najszybciej wziąć od lehmara 1000 sztuk złota i kupić taniej strój obywatela

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
 nie działa mi ołtarz z zadnia Tajemnice Chramu Adanosa co robić ? ten ołtarz co się daje smocze jajo

@kostrowitz a zabiłeś demona z bagien ?
@Andargon praktycznie każdy daje ci retoryke tak samo ksiązki których nie czytałeś

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Sługa Adanosa Vatras Ok przeszukam miasto i coś znajdę bo do górnego miasta na razie się nie dostane więc dużo retoryki nie nastukam

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Udało mi się utłuc demona w zalanej wieży Xardasa - Shemrona. Jednakże po jego śmierci, jego ciało zniknęło. Domyślam się, że tak powinno być jednakże wolę się dopytać, bo boję się, że straciłem jakieś przedmioty.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły ja miałem mutagen i jego serducho
Dzięki, zabiłem go jeszcze raz i tym razem ciało nie znikło.

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ruszyć dalej zadanie necronomicon? Nie mogę zabić mrocznego golema bo Martin niema żadnego zwoju światła paladyna, a jak chce iść do anubisa po klucz do wiezy nergala to grobowiec anubisa jest zamkniety i znalazlem tam tylko starożytny zwoj

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Kotlet246 a powiedz mi czy grasz nekromantą ? a grobowiec jest zamknięty do 5r a klucz do nergala daje ci Kreol jeśli jesteś nekromantą

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, jestem narkomanta, dzieki wielki i zaraz lecę do Kreola;)

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak wykonałem misje dla Gomeza. To będę potrzebował jeszcze do czegoś karmy u Innosa dodatniej? Bo jestem na wyspie paladynów, bez amuletu Zigosa. I nwm czy zabić ich, czy zrobić to lepiej w pokojowy sposób.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Domixson wystarczy że się pomodlisz do innosa beliar i od vatras blogoslawiensto tyle nie potrzeba żadnej karmy

Post połączony: 2018-06-17, 16:49
Jak ja mam te głupie jajo złożyć w ofierze skoro nawet nie mogę dotknąć tego jebanego ołtarza bo nic się nie dzieje (TAJEMNICE CHRAMU ADANOSA)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Domixson W zasadzie potrzebujesz karmy nieujemnej, żeby Innos przebaczył Gomezowi. Ale w 4 rozdziale za zabicie smoków powinieneś sporo dostać, więc możesz powybijać paladynów spokojnie. I tak z misjami z gildii kupców trzeba czekać do 4 rozdziału, inaczej ostatnia się zbuguje.
@Sługa Adanosa Vatras Na pewno używasz właściwego ołtarza? xD Powinien wyglądać jak te na kamienie ogniskujące w Jarkendarze i być otoczony kilkoma wysokimi kolumnami.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
O dziwo można mieć ujemna i tak  bogowie wybaczają gomezowi wiem dziwne to :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewne obawy co do sposobu, w jaki poprowadziłem rozgrywkę. Jakieś 1-2 lata temu przeszedłem Returninga 1.0 rebalance buildem pod full zręke (łuki + szpady) na normalu. Początek był ciężki, jednakże z każdym rozdziałem rozgrywka była coraz przyjemniejsza. Uznałem, że w Returninga 2.0 zagram w ten sam sposób, bo czemu nie, zawsze lubiłem grać łucznikami, jednakże tym razem na trudnym. Początek był znowu mordęgą; mozolnym expienie i bugowaniem, ale daję radę. Aktualnie jestem w drugim rozdziale, kończę wybijać wszystko co się da, ale mam jedną obawę. Przed rozpoczęciem gry nie wiedziałem, że istnieją włócznie, więc znowu poszedłem w 1h. Podczas rozgrywki dowiedziałem się o ich istnieniu i że są naprawdę op, bo zadają obrażenia nieumarłym (księżycowa włócznia od Ash'Tara), a ja głupi wpakowałem dotychczas 65% w 1h. Z tego co słyszałem, to srebrne miecze 1h są podobno pod siłę. Jestem w delikatniej dupie, bo tak jak ze wszystkim sobie w miarę radzę (strzały przebijające), to walka z widmami etc. nie jest zwyczajnie możliwa. Ma ktoś pomysł co zrobić? Pójscie w tym momencie w 2h nie jest dla mnie opcją, bo jednak na hardzie, aż tak dużo punktów nie ma, co na normalu/easy. A może zainwestować w te specjalnie strzały u Ignaza? Prosiłbym o odpowiedź z uzasadnieniem, bo nie chcę niczego już bardziej popsuć.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Tizgar O, to nie wiedziałem. W poprzedniej wersji potrzeba było nieujemnej, a ja zawsze miałem dodatnią jak to robiłem; jak tak, to spoko :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

0 użytkowników
Do góry