O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8257789
Odpowiedzi 37317
zuchantek
zeddicus94
Cytat: zuchantek w 2018-06-16, 03:02Jak do jasnej cholery za przeproszeniem mam pokonać trzy demony strażników plus dodatkowo Cor Kaloma w ostatnim pomieszczeniu lasu assasynów? Mam 51 poziom, wojownik. Rozumiem jakbym mógł się leczyć bez animacje po prostu przycisk ale zanim schowam miecz i sie napije to zdąże zginać.Już wcześniej było, po prostu przeskocz przez ogień i strzelaj z kuszy.
Jak do jasnej cholery za przeproszeniem mam pokonać trzy demony strażników plus dodatkowo Cor Kaloma w ostatnim pomieszczeniu lasu assasynów? Mam 51 poziom, wojownik. Rozumiem jakbym mógł się leczyć bez animacje po prostu przycisk ale zanim schowam miecz i sie napije to zdąże zginać.
szamani sa dokladnie tam gdzie w g1, pomineles pewnie jakis pokoj@zuchantek to zabij pierw demony bez podchodzenia do caloma, nie powinien cie zaatakowac
Sługa Adanosa Vatras
dada354d
już pisałem jak włączyćzamiast b to teraz pause i marvin
Z tego co wiem nie ma 5 a 4 szamanow albo i 3 moze nawet nie wiem, idz do konca za most ostatni tam sa takie duperele do wkladania jest ich chyba 3 lub 4 @dada354d po czort ci ten zwoj? A konsole odpalasz pause break > marvin > escwylaczasz pause break > 42 > esc
Sotis
Bezio123
Cytat: Bezio123 w 2018-06-16, 14:07Eliksir dla fortuno. Musze z kims porozmawiac, żeby go nie zabił czy zwiekszyc alchemie do X?Nie czaje cie. Robisz eliksir na stole jak masz składniki. Nie wiem czy są jakieś wymagania ale jak są zbyt duże to pisze
Eliksir dla fortuno. Musze z kims porozmawiac, żeby go nie zabił czy zwiekszyc alchemie do X?
@dada354d to wez jaszczura ognistego moze nie zabije sie, albo jak juz to runke krwiopijcy, nie wymaga chyba kregow@Sotis musisz uzyc przed przyzwaniem go i w dialogu bedzie ze uzyles Post połączony: 2018-06-16, 14:47@Bezio123 to naucz sie jakiejs potki hp za 2pkt, podbij alchemie tanio i juz
@dada354d możliwe że u gallahada