Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8384358 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8384358

Odpowiedzi 37317

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak do jasnej cholery za przeproszeniem mam pokonać trzy demony strażników plus dodatkowo Cor Kaloma w ostatnim pomieszczeniu lasu assasynów? Mam 51 poziom, wojownik. Rozumiem jakbym mógł się leczyć bez animacje po prostu przycisk ale zanim schowam miecz i sie napije to zdąże zginać.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak do jasnej cholery za przeproszeniem mam pokonać trzy demony strażników plus dodatkowo Cor Kaloma w ostatnim pomieszczeniu lasu assasynów? Mam 51 poziom, wojownik. Rozumiem jakbym mógł się leczyć bez animacje po prostu przycisk ale zanim schowam miecz i sie napije to zdąże zginać.
Już wcześniej było, po prostu przeskocz przez ogień i strzelaj z kuszy.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś mi umyka... Coś się psuje. Ten Antibonus to nie wszystko. Coś musi być związane z Loą, ale nie mieć jej w nazwie. Bo laska nie idzie do latarni, a jak jej zarzucę skrypt, coby szła - to potem brak dialogu.

Wyzerowałem co zbędne. Popróbowałem... Nic. Ma ktoś jakiś pomysł?

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 3 rozdziale, mam dostęp do Doliny Cieni, Lasu Asasynuuuuf, Lodowej Krainy, Pustyni Adanosa. Chcę wiedzieć, w której z tych lokacji dostanę jakiś kozacki łuk, bo już od początku 2 rozdziału latam z łukiem 180 obrażeń, a papiery mam na dużo lepszy sprzęt. Niby bije wszystko, ale czasami za dużo się męcze, a chciałbym ze 3 szkieliety albo orków na klate bez bugowania zajebać.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
łukiem nigdy tego nie zrobisz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest puchar Kharima?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Edwardoo  gd arena a wlasciwie w arenie lezy sobie w trawie

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam parę pytań.
1. Nagle wytrzymałość zaczęła mi dużo szybciej spadać. Mam jej z 400, może 450. Nigdy mi się nie skończyła, spokojnie mogłem sobie biec od Xardasa do obozu myśliwych. A teraz może bym dobiegł do miasta Khorinis. Poziom trudności to łatwy. Dlaczego tak jest? Próbowałem pić odtrutkę itp.
2. Do naszyjnika potrzebuję 5 czarnych pereł. Mam 4, gdzie powinienem ich szukać?
3. Gdzie znajdę ognistego golema? Potrzebuję jego serce (początek aktu III)

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Po pierwsze czy jest jakiś łatwy sposób na zdobycie eliksiru dla Tarroka? Pamiętam że czasem mieli go orkowi szamani,
jednak wejście w całą hordę orków mija się z celem.
A  drugie pytanie brzmi jak zdobyć dostęp do lodowej krainy?
Z góry dzięki za odpowiedź.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Perły kup od ramireza a jak robiłeś questy z gildii Kupców i masz ten pierścionek to prawie wszyscy od nich mają
3. Na polance obok smoka wulkanicznego

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam:

Ktoś wie dokładnie kiedy można ulepszyć szatę nekromanty? Mam już dawno 4 rozdział, jestem po Świątyni Śniącego, Dolinie Cieni, Lesie Assasynów, Pustyni Adanosa i dalej nic, teraz będę robił wątek z S'enyakiem. Nie wiem czy to bug czy nie, ale dobrze by było już mieć tą ulepszoną szatę.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo teraz idziesz do creola i zbierasz 3 czesci i oko smoka, bedziesz mogl je zrobic dopiero w 7 rozdziale jak wrocisz do khorinis
jeden leci z cor kaloma, jeden z dworu irdorath, jeden z Inubisa (5 rozdzial)
Ale kreol mi nic nie mowi bo nie wiem skad mam ksiazke wziac zeby sie o tym dowiedziec a tak jak jest w soulacji nie dziala bo nie jestem magiem ognia i neoras mnie nie wezmie na tego ,,czeladnika,,

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@grubiansky 1. Nosisz cięższy ekwipunek.
@Pasterz z Feshyr 1. Szaman boss z Jarkendaru przecież miał. Ponoć Ur-Shak też może dać.
2. Przejdź przez Wolną Kopalnię.
@zeddicus94 Chodzi o misję od Ragnara (byłego więźnia, którego możesz wysłać do klasztoru). Nie musisz sam być magiem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@grubiansky 1. Z zadania dla Farima, u piratów też powinny być, sprawdź skarby Grega w Jarku, a tak to badanie Khorinis i Jarkrndaru powinno wystarczyć, Ramirez też sprzedaje, bo trzeba do mieczy na zręczność.
3. Jak nie zabiłeś to pod ognistym smokiem powinny być, ja w 2 rozdziale tam 2 miałem.  :)

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedzi. Jednakże nasuwa mi się kolejne pytanie. Z Ramirezem nie mogę pogadać, bo zbyt późno przypomniałem sobie o gildii złodziei. Mianowicie dopiero jak zostałem magiem ognia. A wtedy dowiedziałem się, że nie mogę do nich dołączyć. Można to jakoś odkręcić? Bo jednak dobrze by było wziąć od nich parę questów

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Ragnar???

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie Panowie, mam pewien problem a mianowicie zapomniałem zabrać pierścień po pierwszej walce z krukiem a potrzebuje tam wrócić. Kiedy podchodzę do drzwi, którymi za pierwszym razem się wchodzi pojawia mi się napis, że nie mam właściwego przedmiotu. Czy jest jakaś inna możliwość prócz wpisaniu kodu na pierścień aby się tam dostać?? Pozdrawiam

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Mystoo za cmentarzyskiem martwej harpi przy spalonych domach w jaskini
@grubiansky jak dolaczylem to gildi glownej to raczej nie mozesz , pozostaje load save

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy regeneracji many? O ile takie umiejętność istnieje.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej, a gdzie kupić coś na tego mrocznego golema w wieży nekromanty?
Ukraść Ingmarowi/kupić od Matteo.

Witam, istnieje jakiś dokładny wzór dotyczący naliczania obrażeń w returningu? 🙂
Poszukaj w solucji. Na jednej ze stron ktoś podawał dokładne wzory.

0 użytkowników
Do góry