Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8889201 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8889201

Odpowiedzi 37317

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Enaxe silvermoon jest tylko na duchy
@matisek333 pancerz dostaniesz po wykonaniu zad na kilffa ( bez rewelacji ) bron naj to srebrny miecz jest w wiezy kreola (wieza mgiel) w ukrytym pomieszczeniu

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao No mam ją już od dawna, jestem po lesie assasynów, orkach a teraz będę się wybierał na pustynię. Dlatego jestem ciekawy kiedy będę mógł ją ulepszyć.

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Ktoś ogarnia ile ten faring myśliwy z kundlem uczy zręczności ? Własnie poszedłem do niego sprawdzić czy jednego punka mnie nie nauczy bo brakowało mi do miecza aslama a tu nagle spróbowałem dialog z 5 pkt i udało się sprawdziłem do ilu i wydałem prawie wszystkie punkty na 150 zr i teraz bujam się z włócznią z jaskini smoczej zguby będąc najsilniejszą (oprócz trolli) postacią  lol gdybym wiedział od razu że takie cuda można wyczyścił bym khorinis w 10h a nie w 30h lol

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nope, mam dosyć. Ilekroć przechodze (po męczarniach) do ostatniego etapu z kat'arem gość prędzej czy później i tak zdoła mnie wypchnąć za krąg i regenruje więcej hp niz mu w ogóle zabieram. Juz pomijając fakt ze te sale mi lagują pdobnie jak bagno.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest jakis bug czy naprawde ulepszenie zbroi kowala wymaga magicznej rudy

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może błąd tłumaczenia?

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak wykonać questa "Cienie przeszłości" od Ur-Thralla w dzienniku zadać bezi mówi że odpowiedź według niego znajduje się w świątyni śniącego ale nie bardzo rozumiem.
Gdzie jest wejście do doliny cienia? biegam po mieście orków i nie mogę znaleźć nic

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego zapis tak po prostu przestał mi działać?
Gram normalnie 30h, zapis pierdzielnął!
Zacząłem grać sobie od nowa, gra znowu po 15h pierdzielnęła.

Lagów żadnych nie mam ani nic, normalnie sobie grałem i na obydwu próbach grania wywaliło "Program Gothic II przestał działać"
Wie ktoś może czy da się to jakoś naprawić?
Przepraszam że piszę na tym temacie, ale na pomocy technicznej nikt nie odpisuje...

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie, czy ktorys z bossow, albo te drake na pustyni adanosa daja smocze luski jak sie je zabije? ja tego nie mam wyuczone wiec wole sie upewnic zanim zabije cos smoczo podobne

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na pustyni Adanosa podobno jakiś goblin daje misje jeżeli się ma założony totem goblinów, jedyny jakiego znalazłem to taki ujeżdżający jaszczura jednak nie moge z nim pogadać pomimo założonego totemu, nie ten goblin czy cos nie tak robie? albo w 2 rozdziale nie daje ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
na pustyni Adanosa podobno jakiś goblin daje misje jeżeli się ma założony totem goblinów, jedyny jakiego znalazłem to taki ujeżdżający jaszczura jednak nie moge z nim pogadać pomimo założonego totemu, nie ten goblin czy cos nie tak robie? albo w 2 rozdziale nie daje ?
Nie, to nie ten. Jest całe stado goblinów i jeden imienny, który da Ci questa. Spotkasz go idąc z wielkiej piramidy na środek pustyni (do miejsca z 4 pulpitami).

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vixior zapisuj na większej ilości slotów to ci się przecież wszystkie naraz nie pierdzielną

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zabić tych orków w lesie podczas robienia zadania ,,plany wojenne orków" (trzeci quest od alberta)? kiedy zabijam orka spada mi reputacja potrzebna w mieście orków :/

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak wykonać questa "Cienie przeszłości" od Ur-Thralla w dzienniku zadać bezi mówi że odpowiedź według niego znajduje się w świątyni śniącego ale nie bardzo rozumiem.
Gdzie jest wejście do doliny cienia? biegam po mieście orków i nie mogę znaleźć nic
W świątyni śniącego znajdziesz kamienną tabliczkę i list (dopiero po otrzymaniu questa). Przeczytaj obydwa i dalej już będziesz wiedział. Przejście do Doliny Cienia masz jak wychodzisz od Ur-Thralla, na lewo (będzie takie jakby zejście na dół, obok którego chyba stał ork).

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie można znaleźć kliffa

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ zamek w GD , chyba ze wykonales zadanie to klasztor bala netbeka

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Ktoś mi powie gdzie mam zdobyć samorodki złota w kopalni żelaza orków ? XD ?
@Vixior reinstal gothica i returninga

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie, czy ktorys z bossow, albo te drake na pustyni adanosa daja smocze luski jak sie je zabije? ja tego nie mam wyuczone wiec wole sie upewnic zanim zabije cos smoczo podobne i drugie zalozylem w pustyni adanosa goblinski totem, a te gobliny z obozu i tak chca mnie napierdalac

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
a czy drake jest smoczo podobny ? powiedz mi czy szkielet to smok ?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na pustyni adanosa sa inne drake i jest tez tam taki boss co z niego mutagen zrecznosci wypada

0 użytkowników
Do góry