Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876871 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876871

Odpowiedzi 37317

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
To ja chyba coś spieprzyłem bo wbiłem 110 repy to od razu powiedziałem Farokowi o tym czy już mogę wejść i ten ork z 1 rozdziału nie dał mi żadnego questa tylko na kieł muritiana

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No chyba masz rację :D wczytaj save sprzed rozmowy z Farrokiem

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Za późno ale chyba i tak nie straciłem na tym poza expem bo normalnie wyczyściłem kopalnie a teraz wybieram się do świątyni śniącego chyba

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
po zakonczeniu zadania najemnik orkow ide do ur thralla i nic niemoge mu powiedziec , cos zapomnialem ? 2r questa na bagnie trzeba zrobic? czy jak?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przed pójściem do Ur-Thralla trzeba zrobić zadania od szamana za portalem na arenie.

Elex

Elex

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Sakta Nomen jest na tyle mocne żeby wydawać na to taką kupę hajsu i PN? I czy u Kreola można się tego nauczyć taniej (tak czytałem u ruskich)?

Pozdro

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Sakta Nomen jest na tyle mocne żeby wydawać na to taką kupę hajsu i PN? I czy u Kreola można się tego nauczyć taniej (tak czytałem u ruskich)?

Pozdro
Sakty nomen zdecydowanie warto się uczyć.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
takie proste pytanko oplaca sie temu rannemu wiezniowi w kopalni zlota w obozie bandytow dac gulasz na wzmocnienie co daje staly bonus 1 do sily? za 600 expa mi sie to nie widzi, ale moze w przyszlosci cos z tego bedzie?

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gameplay którym magiem jest najciekawszy?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam pytanko co do własnego obozu.
Z tego co widzę to będę musiał płacić postaciom za 1 dzień także jest to opłacalny biznes?
Szczególnie że jestem w III rozdziale a gdy wejdę do IV planuje przeznaczyć ponad 20 tyś monet na zbroje + błogosławienie owej zbroi.
Jak ten obóz wygląda, łatwo można przez niego zbankrutować czy jakiś zysk z niego jest.

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak zrobić ta misje od wilka skipnalem dialog bo myślałem ze nic dobrego niema do powiedzenia a tu nagle misja żeby trafić 3 cele rozumiem ze to miejsce z 3 tarczami  gdzie cord i ta ‛wiedzminka’ trenują niby strzelam trafiam tarcze ale nic nie zalicza i chce się jeszcze spytać czy jak dojdę do gildi to odblokuje się str czy ten limit 50 siły i 30 w broń jest na 1 rozdział  ?  A i czy warto robić ten trik żeby sile żeby dać te 4 punkty w siłe  i później dodawać co 5 żeby zawsze brakowało tego 1 punkta w sile przed podwiekszeniem się kosztów lp ?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał ktoś może styczność z tym cieniostworem, bydlakiem od myśliwych? Tym w kotlince Xardasa? Na niego jest jakaś metoda czy po prostu to zabawa na później? Zdecydowanie później?

Próbowałem deszczu ognia w liczbie kilka ale maszkara wieje, gdy próbuję go zablokować przy ścieżce, tam jak stoję wyżej.

Do celów musisz walić w sam środeczek, tak, żeby za każdy dało 50 pd.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak masz mistrza czyli 90% w dwurecznej broni to czekasz, az sie na ciebie nastawi uciekasz za drzewo i wykorzystujesz buga bijac go

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie podziałało. Ze zwojami, bo mieczem to go ledwo gilgoczę... A mam owe 90, miecz dwuręczny z rudy (ten co uczy kowal najemników) i 160 siły. 
Dzięki!

A orientuje się ktoś może w zbrojach od myśliwych? Póki co padł ten wilk z okolic kręgu, ale nic więcej nie mogę odnaleźć.

Cilip07

Cilip07

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś w temacie spadającego HP? Gram na normalnym, przyszedłem z przeklętej latarni jem, pije, śpię, i ciągle mi Hp spada wytrzymałości mam pełno. I jeszcze jedna sprawa mogę jakoś odpalić pochodnię jeżeli moja klawiatura nie ma klawiatury numerycznej?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
łyknij czysty spirytus

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobić ta misje od wilka skipnalem dialog bo myślałem ze nic dobrego niema do powiedzenia a tu nagle misja żeby trafić 3 cele rozumiem ze to miejsce z 3 tarczami  gdzie cord i ta ‛wiedzminka’ trenują niby strzelam trafiam tarcze ale nic nie zalicza i chce się jeszcze spytać czy jak dojdę do gildi to odblokuje się str czy ten limit 50 siły i 30 w broń jest na 1 rozdział  ?  A i czy warto robić ten trik żeby sile żeby dać te 4 punkty w siłe  i później dodawać co 5 żeby zawsze brakowało tego 1 punkta w sile przed podwiekszeniem się kosztów lp ?
Z tymi progami nie jest tak jak w normalnym G2 , jeśli wyskakuje ci informacja że przekroczyłeś próg to znaczy że musisz dawać po 1 PN w dana statystykę az nie będziesz mógł normalnie za 5 , jest tak po to żeby właśnie nie dostawać tych dodatkowych 4 punktów

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Dzieki wielkie, a teraz pytanko jak zmusic ramireza by nauczył mnie o zamkachbo żem nie wydał nikogo attila dał mi klucz to go zabiłem dla dodatkowego expa teraz ramirez ma focha lol nawet nie wiedziałem ze  takie gówno zrobili w końcu attila był nazwany przez jospera psem wiec nic nie znaczył w gildi

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj zwojem zapomnienia , taka rada ... Żeby nie tracić zwoju niepamięci podczas rzucania go spamuj A D :D

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
zadziałało piękna porada z tym  nieskończonym zwojem dzięki temu znowu zrobię niepobijany rekord lvl w 1 akcie, a teraz pytanie na przyszłość chcę iść pod 2 miecze krytyk jest od umiejki jednoręcznych ? i  czy  wymagają do noszenia str czy agi i od którego rozdziału mogę się nauczyć

0 użytkowników
Do góry