Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851218 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851218

Odpowiedzi 37317

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
@matisek333

Musisz grac taktycznie, i tak masz O WIELE za mało siły, na niego powinieneś ruszyć mając około 250siły.

Więc musisz zadać parę ciosów uciec i się leczyć potkami, i tak do skutku.

To nie wina bossów nie do pokonania, tylko ZAWSZE wina za słabej postaci.

Post połączony: 2018-06-09, 14:16
mam pytanie odnośnie lasu assassynów, zrobiłem questy: Wśród Obcych,Zbieracz Ziół,Wiadomość Osairu ,Stado Czarnych Zębaczy,Konspiracja Niewolników i dalej nic nie mam żandego dialogu :/

Ja tam zrobiłem to metodą kamikazze, wybiłem wszystko co się rusza :P
okej jesli powinienem miec 250 sily to jaki ja lvl mam miec i gdzie go na expic bo chyba nie powiesz mi ze w jarkendarze

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GroBar na hardzie HP to must have, 1k to sie ma mniej wiecej w jarku, nauczyc by sie przydalo jak mozesz sobie pozwolic 50hp za 5pn to malo ale na hardzie chyba jest 5pn na lvl to nie wiem, gralem na normalu

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Enio jak nie masz z nikim do pogadania to prawdopodonie musisz zdac raport gonzalesowi
Gonzales nic też nie ma :/

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Co mam zrobić w GVE żeby Nrozas dał mi zadanie z magazynem w świątyni Masjafu ?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@zeddicus94 no właśnie chyba mam już 10p/5hp   15lp/lvl jest ale to i tak mało, muszę zręke sobić, elki wytrzymałośći, many itd

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanie jak nie zdobylem na r1 w kowalstwie 10 sily za klucie to to przepada czy w z sumuje sie z kolejnym rozdzialem do zdobycia?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc przepada najprawdopodobniej, sprawdz czy dostaniesz wiecej niz 10 jak nie to przepada

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Ehhh
Jak to jest z uwolnieniem Hanny z więzienia ? Miałem gdzieś screena z przebiegiem misji ale go zgubiłem.
Gdzie jest ten szaman w mieście orków od którego dostajemy Questa na demona?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@matisek333

Musisz grac taktycznie, i tak masz O WIELE za mało siły, na niego powinieneś ruszyć mając około 250siły.

Więc musisz zadać parę ciosów uciec i się leczyć potkami, i tak do skutku.

To nie wina bossów nie do pokonania, tylko ZAWSZE wina za słabej postaci.

Post połączony: 2018-06-09, 14:16
mam pytanie odnośnie lasu assassynów, zrobiłem questy: Wśród Obcych,Zbieracz Ziół,Wiadomość Osairu ,Stado Czarnych Zębaczy,Konspiracja Niewolników i dalej nic nie mam żandego dialogu :/

Ja tam zrobiłem to metodą kamikazze, wybiłem wszystko co się rusza :P
okej jesli powinienem miec 250 sily to jaki ja lvl mam miec i gdzie go na expic bo chyba nie powiesz mi ze w jarkendarze

Przed jarkiem i przed R2 powinieneś oczyścić fort azgan, 80% khorinis.
Zrobić wszystkie możliwe questy.

Także przed R2 powinieneś mieć ponad 30lvl.

Poza tym nie tylko za lvl dostajemy siłę :P

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobić zadanie z Eksperyment Ignaza? bo każdego kogo mogę gdzieś pobić to po wstaniu z gleby automatycznie zmienia kolor nazwy z pomarańczowego na biały i zwój Niepamięć nic nie daje.

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
pytanie jak dać mięso to na tą bestie od tiamata?

Aziress

Aziress

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko stoję przed wejściem do GD czy można się tam przedostać omijając ten plac gdzie w g1 wita nas Bullit przechodząc przez kopalnię złota czy z tej kopalni nie ma wyjścia , bo jak przechodzę tam gdzie było trochę orków 2 szamanów herszt itd. To po filmiku już orkowie przy mnie stoją i mnie nie ma :(

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Fors trzeba isc do jej hotelu potem do lorda andre potem do tego hotelu nastepnie do abigail potem isc do coragorna kupic pierscien i isc do joe nastepnie do tego goscia w jej hotelu i potem do lorda andre i do hanny dac jej naszyjnik i wrocic do abigail

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jezeli nie zdobylem w r1 10 sily za klucie broni to to przepada czy sie zsumuje z kolejnym rozdzialem i bd mogl nabic? niestety sam nie moge tego sprawdzic bo juz w r2 troche sily zyskalem za klucie ale nie pamietam ile.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy duali w lesie assasynów i kiedy? Bo nie chce kogoś zabić przez przypadek.

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy na 28 lvl , gdy mam 180siły , 1,5khp , 80% 1h , po Jarku i Khorinis mam iść do GD , czy co robić ? ( 2r ) :D , kompletnie się zatrzymałem i nie wiem co teraz ;p , orki mnie rozkwaszają ^^

Edit : Jak dobrze zarobić w 2 r ( czeladnik Harada ? ) ^^

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje sie ktoś czemu jak w 3 rozdziale Xardas nauczył mnie 3 kręgu i prosze go, aby nauczył mnie run to nie mam zadnej opcji w runach? Tzn klikam w nauke run potem w krąg 3 i jest pusty jest tylko opcja (back). Dodam, ze gram nekromanta na AB 26.05

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Domixson uczy tiamant po zostaniu cieniem to znaczy daje ci zwoj z ktorego możesz sie nauczyć
duali

Co mam powiedzieć Hanirowi o Nazimie bo wybieram każdą opcje i mowi że go nie zmieni w kopalni ?

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Obrażenia, które jako mag ognia zadaję z kosturu magów (ten, który dostałem w klasztorze Innosa po zostaniu magiem ognia) zależą od ilości many, siły czy czegokolwiek? Walcząc kosturem, nie chodzi mi o zwoje/runy. W co pakować, żeby mocniej bić z niego bić?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

0 użytkowników
Do góry