Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849543 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849543

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy w r3 kupcy w obozie bractwa maja duzo korzeni leczniczych?

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest Magiczny Łuk? Na tym miejscu za mostem w Jarkendarze znalazłam tylko strzały

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak wejde do lasu asysynow bez gonzalesa to zrypałem sobie save? Najgorsze ze nadpisalem.

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lennon - Dzięki Panie. Staram się, ale też się przyznaję, że gdy dialogi są zbyt długie zdarza mi się je pomijać ;).

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wszystkie potwory respia sie w r4?

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NickiMinaj, w Returning 2.0 nie ma magicznego łuku.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znaleźć jakiś sensowny miecz i pancerz w 5 rozdziale? Jestem Strażnikiem świątynnym. Aktualnie mam ponad 600 siły i biegam w pancerzu egzekutora i z Urizielem

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kiedy dochodzi jakaś lepsza zbroja niż actora? Poza tą z zaginionego brata Afkors :P

pryq12

pryq12

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@joe dziękuje pan dżoł. będę próbował

mam jeszcze pytanie do zręczności i okradania, grając stricte pod siłę/2h w stronę strażnika, nauczyłem się k.kieszonkowej bo widzę że często jest potrzebna (np klucz do skarbca w klasztorze, podobno tylko u Goraxa co wymaga 100 czy tam 120 zręczności) Zatem pytanie, czy i do ilu powinienem się uczyć zręczności? mogę sobie połykać jagody itd, ale nie zrobie tym 120 zręczności, a to dopiero 1 rozdział...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Lol jak ktoś ma 5 rozdział to już dawno powinien mieć pancerz krwi i ar'urata  nic lepszego od tych rzeczy w całej grze znaleźć się nie da dla 2h woja.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Gdzie to można znaleźć?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak to gdzie? a niby po co się idzie na pustynnie adanosa nie nie po kruka, jego zabijasz nie dlatego ze chcesz tylko musisz  aby portal do krainy zagubionych dusz się aktywował, pustynie się robi po to aby moc zrobić zaginionego brata i mieć najbardziej op itemy w całej grze lepszych od tego co tam dostaniesz nie znajdziesz już w grze, wyjątkiem od reguły są duale gdyż istnieją lepsze ale to dopiero w 7 rozdziale.

to się robi optymalnie w połowie 3 rozdziału :)

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Gram w Returninga pierwszy raz. Każdy kto gra w to pierwszy raz ma obowiązek znajomości każdego miejsca, każdego zadania, każdego pancerza i każdej broni? Poza tym próbowałem wejść do tego portalu przy Kruku. Kompletnie nic się nie działo

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tizgar wiesz moze ile korzeli leczniczych da sie zdobyc w r1?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. To wie ktoś jak podpalić te zapasy palladynów? Bez tego nie ruszę mam 65 repy u orków a arena orków w 3 rozdziale dla nekromanty jest nie do zrobienia z 42% w dwurękę.

edit. już nic

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
jak ubic tego calego drake co ma 15 k hp za obozowiskiem piratow?

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@matisek333 - Ja użyłem ognistego golema - biłem go ognistą strzałą, żeby za mną biegał a golem go bił - tak do 3k potem mi go rozwalił - to wziąłem 3 błyskawice chyba i kilka pocisków i pykło - Resumując - Weź go na sposób, lub poczekaj aż urośniesz w siłę :)

Pytanko - co robić z sztabkami magicznej rudy jak jestem magiem ? Nie nauczę się kuć z niej broni, bo nie jestem najemnikiem, więc nie mam pomysłu jak przekuć moje ponad 100 sztabek w dochód :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ma ktoś może link do questów wszystkich od rosjan? Była taka stronka co każda misja była opisana ...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś jak mam przejść przez ten portal skoro on nie działa? XD

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W twoim przypadku
Masz mieć 2500 życia minimum ale nie więcej niż 7500  oraz 350 sily minimum ale nie więcej niż 850

0 użytkowników
Do góry