Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849108 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849108

Odpowiedzi 37317

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba czekać aż statek piratów będzie sprawny i bedzie można popłynąć na wyspe?
skip mówił że kilka dni, przespalem się 5dni ale ciagle jest niegotowy

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tymi chromaninami dla kreola? Mam mu przynieśc tylko jedną książke? Jakas konkretną?
z tego co się orientuję, to tą ostatnią

@AkameNoZaza w tej wersji nie można płynąć na wyspę, bo lokacja jest nieskończona

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Apropo dual fighting. Na RPGRussia widze że są zestawy 2 broni które wyglądają idetycznie np Księżycowe Ostrza. Z jakiej umiętności one korzystają? Z broni jednoręcznej?
Czy moża korzytać z 2 dowolnych broni jednoręcznych przy dual fightingu czy tylko z tych "zestawów" ?

I pytanie numer 2. Ktory czaladnik jest bardziej oplacany dla maga. U Bospera czy u Harada ? Czy sprzedaż trofeów myśliwskich u Bospera przynosi większy dochód niż w Obozie Myśliwych?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1 z broni 2h procenty sie biorą na czystym, z ab są z 1h
2 trzeba mieć specjalne bronie

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy na poziomie hard, rosnie koszt nauki Zdrowia i Wytrzymalosci?
2. Nauczylem sie wydobywania rudy od Weza (poziom 5). Jak probuje wydobywac rude to wszystkie kawalki rozpryskuja sie na ziemie i koniec koncow nic nie dostaje. Co robie zle?

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@MonCalamari to jest przetapianie rudy na stalowe pręty kopania uczy sie u Snipesa
@arc89 na trudnym i legendarnym Bosper wtedy sprzedasz skór tylko u Bospera normalny i łatwy Harad
Kto uczy eliksiru Zręczności ?

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras Zgadza sie, kupilem to u Snipes'a. Problem dalej jednak wystepuje..

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktos moze gdzie dorwac jakas dobra bron 1h w Khorinis albo w Jarkendarze ? , bo juz chyba z 10 lvl biegam ze zguba orkow , a w Jarku ta bronia juz za wiele nie moge zrobic :p

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@MonCalamari musisz mieć dużą umiejętność nie +5 tylko okolo 40 nie 5 w b sprawdzasz
Kto uczy Eliksiru Zręcznosci

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie kiedy będę mógł się dostać do lasu asasynów? Są jakieś wymagania czy coś żeby się tam dostać czy mogę jakimś cudem w drugim rozdziale po zabiciu Kruka?

Post połączony: 2018-06-05, 20:17
Wie ktos moze gdzie dorwac jakas dobra bron 1h w Khorinis albo w Jarkendarze ? , bo juz chyba z 10 lvl biegam ze zguba orkow , a w Jarku ta bronia juz za wiele nie moge zrobic :p

W Jarkendarze jak wchodzisz do obozu Piratów idziesz aż do brzegu i brzegiem płyniesz w lewo. Jest tam dość silny boss ale jak go zabijesz to masz świetną broń jednoręczną.

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chodzi o tego Drake , tak ? :D probowalem juz go bic , mam 170sily i 115 obrazen ten miecz i nic mu nie robie :/ chyba ze on podatny jest na jakies obuchowe czy cos ;p

Tense590

Tense590

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o tego Drake , tak ? :D probowalem juz go bic , mam 170sily i 115 obrazen ten miecz i nic mu nie robie :/ chyba ze on podatny jest na jakies obuchowe czy cos ;p

Ja go biłem włócznią ale to raczej nie ma znaczenia.Nie pamiętam ile miałem wtedy siły ale klepałem dość długo. Ogólnie to jak się dostaniesz do Złotego Smoka to masz tam trzy domki a w nich po skrzyni, dla łucznika,wojownika i maga. Jeżeli masz najwięcej siły to otworzysz ten dla wojownika bo reszta cie zabije. W tej dla wojownika i łucznika jest jakaś broń.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Beast1001 szkielety są podatne na obuchowe i kłujące bo ja sobie nieźle radze na kłujących
@Tense590 jak on go nie da rady ubić szczególnie na hardzie i wyżej bo na normalu ma około 8k albo 5k
znaczy jak ma ognisty deszcz x3 lub x2 i grom x2 lub x3 to da rade go ubic bo te czary biją po 1k

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaraz tego Drake sprobuje obuchem 110dmg zabic , trzymajcie kciuki :D

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z Etlu w dzienniku zadań mam napisane ze > ukradłem klucz hagenowi > pora wrócić do xardasa
ale jestem juz w 5 rozdziale i xardas zaliczyl ucieczkę. Schrzaniłem czy jest jakies rozwiązanie tego?

I gdzie znajde adamant?

Frozenshard

Frozenshard

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@avebraz jakie runy polecasz? Poki co mam strzale ciemności, ale na potowry ponad 1k hp srednio sie nadaje i myslalem, zeby jakas inna zrobic, ale nie mam dosc pn'ow, zeby kazda rune po kolei kupowac.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@FrozenShade a może rune szkieletu się wyucz (szkielet goblin to teraz szkielet zwykły) a ta runa to zmniejsza obrone wroga na ataki fizyczne czyli szkielet może dużo zdziałać

@Beast1001 nie bij drake on ci da miecz 1h pod zręczność a ty idziesz pod siłe więc wiesz stracisz tylko czas

PYTAM SIE KOLEJNY RAZ KTO UCZY ELIKSIRU ZRĘCZNOŚCI

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Gdzie jest ork z dziennikiem Crow'a (Ten mag z kopalni orków)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Siemekk Całkiem niedaleko, jakoś w połowie drogi od Crowe'a do Ferda, to ten, co się chwalił, że dużo umieć po ludzkiemu.
@Sługa Adanosa Vatras Sagitta.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry