Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8860605 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8860605

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Fang0wOrM Przepis na sihilla ma boss z "Mrocznej sieci", żeby zabić Kreola rób wątek Śniącego (po rozmowie z Netbekiem musisz zagadać do niego jeszcze raz po upływie 1 dnia).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę 2h 50dmg w 1 rozdziale, taki zardzewialy był coś. Na 35sily

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ogólnie mam dylemat i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać panowie. Popełniłem błąd rozwijając broń 1h, bo powinienem rozwijać 2h, gdyż dołączyłem do Bractwa. Mam 62% 1h i zastanawiam się czy jest sens jeszcze przerzucić się na 2h? Jestem w 2 rozdziale przed Górniczą Doliną.

Artixus21ý

Artixus21ý

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak nauczyc sie przebijajacego strzalu u Raffa przewinalem i wyczytalem ze trzeba miec 60% luku 125 zrecznosci i gildie wojownika wszystko mam i jestem najemnikiem jestem w drugim rozdziale i dalej nie ma mozliwosci wyczytalem ze to kosztuje 10k zlota moze musze mieć tyle zlota pomocyy

Frozenshard

Frozenshard

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@barbor92r A które runy dla nekro polecasz? Narazie gram tylko strzałą ciemności, bo pozostałe wydają się być kiepskie.

Ktoś może orientuje się czy da się przed jarkiem dostać do GD?

Krystek321

Krystek321

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Witam mam problem gdzie są poukrywane krwawe puchary mam ich narazie 5
Proszę pomóżcie

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ogólnie mam dylemat i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać panowie. Popełniłem błąd rozwijając broń 1h, bo powinienem rozwijać 2h, gdyż dołączyłem do Bractwa. Mam 62% 1h i zastanawiam się czy jest sens jeszcze przerzucić się na 2h? Jestem w 2 rozdziale przed Górniczą Doliną.

W sumie takiej tragedii nie ma, jeśli grasz na normalu i dostajesz 20pn na lvl, to jeszcze da radę się podszkolić w 2h, ale trochę zaboli potem brak pnów, które mogłeś użyć w siłę

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 na normalu 20pn za lvl? Chyba z easy pomyliłes, za normal jest 10

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w zadaniu narzedzia matteo to domyslam sie, ze jako nagrode poprosic by nauczyl jubilerstwa czy nie jest to tak oplacalne

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Dobra, kto mi miły powie do jakiego progu warto się uczyć siły lub zręczności żeby potem móc dopakowywać się miksturkami, tabliczkami i tymi podobnymi ustrojstwami?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w tym returningu 2.0 bonusy nie wplywaja na nauke uzyj i zauwaz, ze po lewej stronie bd miec inna sile niz po prawej

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
co jest potrzebne do wykucia mistrzowskiego miecza bo mnie coś kłamią w tej grze mam smołe i cos jeszcze jest potrzebne mam też stalowy pręt coś jeszcze jest potrzebne co ?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W lokacji z zaginionym bratem moge zapisywac tylko przy ognisku na poczatku(hard). Da sie gdzies jeszcze tam zapisywac bo w ten sposob to nie na moje nerwy :p

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wbić marvina i dodać sobie inteligencji kodem?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
 Chciałbym zagrać magiem i mam pytanie jakiego maga polecacie wybrać? który ma najciekawsze czary może jakieś nowe i gra się nim najlepiej? nekromanta za bardzo mnie nie interesuję ewentualnie mag ognia/wody ale czy oni mają coś ciekawego? czy znowu oklepane czary nic nowego nic mnie nie zaskoczy wszystko na hita  :facepalm:

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Maciekxxx a co nie potrafisz grać uczciwie  wystarczy że zdobędziesz
jakikolwiek kostur i będziesz miał inteligencje jeśli nie potrafisz grać uczciwie to po co w ogóle grasz w gothica ?
@Andargon zagraj guru.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
guru? nie wiem czy mi się chcę grać tymi świrami ćpunami i szaleńcami w jednym a są jakieś fajne czary?

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałbym zagrać magiem i mam pytanie jakiego maga polecacie wybrać? który ma najciekawsze czary może jakieś nowe i gra się nim najlepiej? nekromanta za bardzo mnie nie interesuję ewentualnie mag ognia/wody ale czy oni mają coś ciekawego? czy znowu oklepane czary nic nowego nic mnie nie zaskoczy wszystko na hita  :facepalm:

Guru ma najwięcej innowacji według mnie, ale magowie nie są wcale tacy mocni i łatwi. Co do czarów w sumie i tak w 4 rozdziale będziesz mógł już wybrać sobie sciezke opiekunów i uczyć się innego typu magii

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
siema mam dwa pytanka.

Wersja 66.2

1. Oglądając streama majesa na youtube zauważyłem że bardzo szybko wydobywa rude jak można tak robić aby kopać tak szybciej w sensie omijać te krótką animacje w ustawieniach mam na wysoki ustawioną szybkość Okienek

2. Kupiłem Korna u orków słyszałem że można na nim jechać próbowałem SHIFTA + NUM6 (w sterowaniu piszę że mogę tak własnie korzystać z transportu) Czy mogę na nim jechać w wersji 66.2 ?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

0 użytkowników
Do góry