Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847975 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847975

Odpowiedzi 37317

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić zwój mora uktaru? Mam od smoka serce, wszystkie sfery i zwój i dalej brak interakcji że stołem.

meten12345

meten12345

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki stary, pomogłeś mi uratowac humor w te gorące południe :D

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos jakis patent zeby zwinac mise onara z koszar bo cche zeby mi wiecej placil

meten12345

meten12345

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie jeszcze pytanie, czy dobrze pamietam ze da sie przekuc URIZIEL na bron jednoreczna? Oplaca mi sie przebranżowiać na dwuręke, jak patrzylem dostepne bronie to poteznych egzemplarzy jednorek jest pod dostatkiem, ale... no wlasnie, jest jakies ale?

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne do wyrabiania strzał? nauczyłem się od niclasa ide do warsztatu i jest napisane że nie mam składników, groty wyrobiłem, piłe mam, szczypce mam kowalskie ale nie mogłem znaleźć żadnych innych

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ile trzeba mieć retoryki żeby wódz orków zaczął z nami rozmawiać bo nie mogę poruszyć tematu świątyni śniącego ani kopalni ?

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam koronę demonów, wracam do śniącego, ale coś sobie zniknął xd jakiś pomysł?

Edit
Nieważne, poszedłem kawałek do tyłu i wróciłem to się pojawił

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam takie jeszcze pytanie, czy dobrze pamietam ze da sie przekuc URIZIEL na bron jednoreczna? Oplaca mi sie przebranżowiać na dwuręke, jak patrzylem dostepne bronie to poteznych egzemplarzy jednorek jest pod dostatkiem, ale... no wlasnie, jest jakies ale?

Źle pamiętasz

Post połączony: 2018-06-01, 11:37
Co jest potrzebne do wyrabiania strzał? nauczyłem się od niclasa ide do warsztatu i jest napisane że nie mam składników, groty wyrobiłem, piłe mam, szczypce mam kowalskie ale nie mogłem znaleźć żadnych innych

I co groty masz, a z czego składa się strzała? Z piły i grotu?  XD

Post połączony: 2018-06-01, 11:38
Jak zrobić zwój mora uktaru? Mam od smoka serce, wszystkie sfery i zwój i dalej brak interakcji że stołem.
Co kurwa xD z tym możesz zrobić krzyż żywiołów a nie Mora Ultaru, jak masz zrobić RUNE to gdzie robisz rune? Na kowadle?

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Źle pamiętasz

Post połączony: 2018-06-01, 11:37

I co groty masz, a z czego składa się strzała? Z piły i grotu?  XD
wyciąłem drewno, dalej nic

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No masz drewno tylko teraz by to trzeba jakoś... wyrzezbic co nie? U Thorbena jest stół taki jeden oraz piła do drewna, polecam się temu przyjrzeć :)

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o Canthara to co z nim zrobić żeby nie popsuć questów z gildii kupców i zabójców?
Do więzienia go wsadzić czy Sarę?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie działa ulepszanie szpiku, oraz jak po pokonaniu senyaka wzmocnić nim szpon?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie rozchodzi się o lvl tylko o staty, jakie masz teraz?

230 zręki, 90 % łuki, 70 % 1h, 1.4 hp, Nocny łowca, szpada 140dmg (Mógłbym mieć lepszą ale nie mam 2 trucizn)
Musisz trochę podbić zrękę i sporo w hp bo tak to cię wszystko na parę hitów zrobi, z tego co się orientuję to w 2 akcie można spokojnie zrobić 350 zręki i jakieś 3k hp ale nie wiem bo ja gram na AB i nie grałem jeszcze pod zrękę :P więc może coś pierdolę

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Nie załatwiłem ochrony sagicie w 3 akcie i w 4 zabili ją, a przecież jest potrzebna do tego własnego obozu. Czy jest możliwość ją jakoś wskrzesić? Bez kodów a jeśli to gry nie zepsuje to z kodami i jak uaktywnić konsole?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oplaca sie na pozniejsza gre zainwestowac w kradziesz kieszonkowa i skradane i obejdzie sie bez tego?

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zabijać orków a gdzie nie? Chodzi mi o to żeby nie zepsuć sobie fabuły.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie o co chodzi z tym Skrilexem? Gdzie są jego respy? grałem wcześniej 2 razy i zawsze jakoś na niego natrafiałem, a teraz 2 razy przebiegłem wyspę i nie mogę go znaleźć ;/

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy najlepiej pozbyć się Canthara?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@AkameNoZaza
Co do tego strzelania to bardzo często mi się to dzieje, wydaje mi się że musisz dać się czemuś trafić (spróbuj w łukiem wyciągniętym albo schowanym). Wydaje mi się, że pewnego razu właśnie to mi pomogło, wcześniej po prostu tak grałem aż samo się nie naprawiło.

0 użytkowników
Do góry