Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844662 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844662

Odpowiedzi 37317

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Musimy napełnić wodą Adanosa pięć stągwi na pustyni. W tym celu najpierw idziemy do studni obok wielkiej dziury, napełniamy zwykłe puste butelki wodą Adanosa" No skoro tak w solucji jest napisane to chyba mam z fontanny wziąć wodę.

Post połączony: 2018-06-01, 09:30
Gdzie znaleźć klucz do krypty obok farmy onara?

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak ja mam pokonać tego chędożonego bagiennego golema? Przecież to jest najpotężniejsza istota w całym returningu.

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 60% w łuku nauczyłem się przebijającego strzału u raffa i bezi zaczął teraz strzelać jakbym miał 10% w łuku, strzały nawet nie dolatują do mobów jak strzelam, ktoś pomoże?

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto naucza zdobywania rogów smoczych zębaczy?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
"Musimy napełnić wodą Adanosa pięć stągwi na pustyni. W tym celu najpierw idziemy do studni obok wielkiej dziury, napełniamy zwykłe puste butelki wodą Adanosa" No skoro tak w solucji jest napisane to chyba mam z fontanny wziąć wodę.

Musisz znaleźć rączkę koło wodospadu i nią możesz napełnić te stągwie, a klucz do inubisa to w 5 akcie także jeszcze trochę :P

Post połączony: 2018-06-01, 10:18
@Pasterz z Feshyr jednego możesz odciągnąć i z pomocą npc zrobić a jak będziesz miał jego serce to wtedy ez bo jak je zjesz to cię nie odpycha i inne możesz bić ;)
@lukipukix2002 gaan

@AkameNoZaza reset gry pomoże

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak tu działa to jubilerstwo, bo podchodzę do stołu i mam tylko koniec ma składniki jakieś mam

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
POMOCY zaczołem misje z lasem assasynów (wątek) i teraz muszę zdobyć zbroje assasyna lecz już od 20 minut nie mogę go znaleść nawet solucja nie pomaga pomoże ktoś? daje propsa

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Musisz znaleźć rączkę koło wodospadu i nią możesz napełnić te stągwie, a klucz do inubisa to w 5 akcie także jeszcze trochę :P

@Pasterz z Feshyr jednego możesz odciągnąć i z pomocą npc zrobić a jak będziesz miał jego serce to wtedy ez bo jak je zjesz to cię nie odpycha i inne możesz bić ;)
@lukipukix2002 gaan

@AkameNoZaza reset gry pomoże

reset nie pomaga, zdejmowałem łuk, uczyłem się do 100%, dalej to samo

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Enio tam gdzie jest teleport na bagnie są drabiny wchodzisz na górę i tam jest szpada koło skrzyni

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a drakar orków to można rozwalić normalnie w sensie pytam czy potem tam żadnego zadania nie będzie od orków z miasta ??

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Szpada jest koło przejścia z bagien na Kanion koło drzewa

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zostane szefem gildji zlodzieji to bd dostawac codziennie hajs z tego powodu i jak odzyskac mise dla marii jak tam zawszze straznicy pilnuja?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakos da sie zbugowac azgalora?? bo jest zbyt op wytankuje 7 jego fireballi ale jemu spadnie 1/10 hp nawet z ta kusza dopiero///

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale po co ci tankować, zobacz sobie filmik w dziale solucja i porady

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego podczas misji "Śmiertelne Polowanie" Hasim mówi mi, że nie może mi pomóc, przez co nie dostaję możliwości zrobienia mięsa z siarką i wytropienia Muritana?

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@AkameNoZaza  Może masz wyłączone automatyczne celowanie
@lukipukix2002 Grimbald(Obok czarnego trolla) albo Grom (Niedaleko fortu Azgan)

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z jakim lvl powinienem zacząć 3 roździał jako łucznik?

meten12345

meten12345

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, otóż dlaczego w mieście orków nie moge z nikim rozmawiac? Kto mnie moze nauczyc mowy orków? Czy na orkowej arenie oprocz ULU MULU nie moge walczyc niczym innym? Mam 90 % jednoręki,  walka nim to dla mnie samobójstwo :(  Dzieki  z gory ;)

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie rozchodzi się o lvl tylko o staty, jakie masz teraz?

Post połączony: 2018-06-01, 11:13
Mam pytanie, otóż dlaczego w mieście orków nie moge z nikim rozmawiac? Kto mnie moze nauczyc mowy orków? Czy na orkowej arenie oprocz ULU MULU nie moge walczyc niczym innym? Mam 90 % jednoręki,  walka nim to dla mnie samobójstwo :(  Dzieki  z gory ;)

Nauczysz się z kartki ze starej niezatopionej wieży j xardasa, a na arenie musisz walczyć ulu-mulu tylko pierwszą walkę

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie rozchodzi się o lvl tylko o staty, jakie masz teraz?

230 zręki, 90 % łuki, 70 % 1h, 1.4 hp, Nocny łowca, szpada 140dmg (Mógłbym mieć lepszą ale nie mam 2 trucizn)

0 użytkowników
Do góry