O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8388480
Odpowiedzi 37317
Dziadekbob
Sooux
osiaka112
lennon
Murgraht
Jestem w Śnieżnej Krainie, mam na sobie Orkowa Szatę, gram magiem, ale i tak mnie orkowie napierdalają... Ulu-Mulu gówno daje bo rozwaliłem wszystkich orków w całym Khorinis, Jarkendarze i Górniczej Dolinie...
Szulik
@Szulik rozgrzej prety i na kowadle zrob groty potem do warsztatu i ogien
Domixson
garry18
paulpolska
Cytat: lennon w 2018-05-31, 21:04@Szulik rozgrzej prety i na kowadle zrob groty potem do warsztatu i ogienMAM 600 Grot bełtu i 566 kawałek drewna do tego mam 20 rozgrzanych prętow i dalej mam komunikat ze czegos brakuje
Co to jest GVE?W solucji dla własnego obozu, jest gdy nie ma opcji dialogowej z Grimmesem żeby dołączył do naszego obozu żeby pobawić się jakimś GVE.Ale co to jest GVE i jak sprawić by pojawiła się opcja dialogowa z grimmesem ( Wąż i ten z farmy zwerbowani. )
Siemekk Złote Wrota
milygosc
Jakub013
Cytat: Szulik w 2018-05-31, 21:23Cytat: lennon w 2018-05-31, 21:04@Szulik rozgrzej prety i na kowadle zrob groty potem do warsztatu i ogienMAM 600 Grot bełtu i 566 kawałek drewna do tego mam 20 rozgrzanych prętow i dalej mam komunikat ze czegos brakujeTe drewno trzeba obrobić na stole koło Thorbena żeby było zdatne do wykończenia bełtuCytat: garry18 w 2018-05-31, 21:50Co to jest GVE?W solucji dla własnego obozu, jest gdy nie ma opcji dialogowej z Grimmesem żeby dołączył do naszego obozu żeby pobawić się jakimś GVE.Ale co to jest GVE i jak sprawić by pojawiła się opcja dialogowa z grimmesem ( Wąż i ten z farmy zwerbowani. ) GVE to edytor stałych zapisywanych w Gothicu. Wymagana jest ogarnięcie tego programu przed użyciem. Opcji dialogowej pewnie nie masz bo masz za mało Retoryki druga mniej prawdopodobna opcja to bug.
Shock
VectorMental
Sotis