O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8856209
Odpowiedzi 37317
Niemy
Mam 5 krwawych pucharów od gerbranda-valentino-salandrila-lutero-sedziego gdzie jest szósty puchar ?
Sługa Adanosa Vatras
Pasterz z Feshyr
DVCI
huczu
Sotis
lennon
ZdzislawPetarda
Gdzie dokladnie są te posągi orków z zadania sanktuaria orkow do ktorych trzeba sie pomodlic ? (znalazlem ten kolo wiezy Xardasa i w obozie orkow klany wysokiej skaly)
dawidwiedzmin
Witam mam 2 pytania 1. Mam 134/115 zręczności i 63% w łuku i nie mam opcji nauczenia się przebijających strzał u Raffy jakie są jeszcze wymagania ?2. Jestem w 1r u Matteo mam tylko opcje handlu a w dzienniku nie mam zadania z narzędziami. Czy odblokuje się to w późniejszym etapie czy strace możliwość questa ?
Proszę niech ktoś mi poda kilka lokalizacji szafirów @ZdzislawPetarda poszukaj w solucji
Jaki trzeba mieć przedmiot zeby uzywac pieca na farmie onara ?Jakie zbroje można dać cliffowi w jego ucieczce ?
Dziadekbob
Hatapon
Pomocy! mam misje "zaginieni nowicjusze" i muszę zrobic miksture dla lokiego na pamięć mam każdy składnik na te rośline lecz nie mam z nim żadnego dialogu. Pomoże ktoś bo nie mogę się przez to dostać do lasu assasynów (opcjonalnie dajcie kod na potke)