Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380372 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380372

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jako czeladnik u harada musze wykonac to zadanie dla constantino (zadanie z przyniesieneim mu ziol w celu stania sie czeladnikiem, sa tam wazne rosliny) czy wystarczy ze sie naucze tworzyc 1 miksture i tez mnie bd uczyl?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@joe no już jestem w zadaniu Zaginiony Brat, ta wpadłem na to sam, walka formalność czysta. Ale i tak dzięki za info.

Przy okazji mam pytanie, będzie do zdobycia szata Opiekuna Ognia jak w poprzedniej wersji 1.0 ?

Post połączony: 2018-05-29, 18:15
@Fors wygraj na arenie Orków, wtedy w kopalni żelaza będzie ciebie uczył taki Ork Wojownik, na samym dole jaskini przed wielką kratą. Niepamiętam jak się nazywał.

Post połączony: 2018-05-29, 18:16
@milygosc będziesz miał tych ziół z czasem wchuj aż za dużo. Oddaj Constantinowi.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale czy trzeba bo jednak tam jest smoczy korzen czyli mikstura sily potem, a oddac to za 200 expa jest nie oplacalne o chyba, ze trzeba

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc Człowieku, będziesz miał później tyle smoczych korzeni i eliksirów siły, że nie będziesz wiedział co z nimi zrobić (mialem tak z 15 ekiksirow i chyba z 18 korzeni do trzeciego rozdzialu) XD

@J-Dog Możesz w każdej chwili się cofnąć i zrobić zadanie bo jest całkiem przyjemne (Biblioteka w Klasztorze -> Pyrokar -> Xardas/Pamiętnik Xardasa -> 6 tomów Stonnosa (pewnie przecztałeś) -> Pyrokar -> zbieranie rudy (z 5 kopców) -> Golem.

Kodu nie znam, ale to powinno szybko ci zająć.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie i o co chodzi z tym konsekrowaniem szat dla nekromantow?
2.Czy te tomy Stonnosa mam czytać, czy trzymać do jakiegoś questa
3.Kiedy zaczyna się wątek z Senyakiem? Bo mam już 4 rozdział a nic na jego temat nie mam, a w starym returningu złoty smok dawał od razu misję z nim związaną

Tutejszy

Tutejszy

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę naszyjnik dla Loe? Ten z czarnych pereł
Jego się tworzy z pomocą Matteo.

Post połączony: 2018-05-29, 18:57
Powtarzam pytanie jeszcze raz bo odpowiedź  była nie dokładna . Kto uczy walki orkową bronią ? Chodzi o postać .
W kopalni żelaza jest ork związany z misją "Chętny do walki" czy jakoś tak. To ten co ćwiczy na środku pomieszczenia. Uczy Cię on tylko jeśli pokonałeś jego brata na arenie orków (to ten ostatni).

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Hatapon
2. Tak, czytasz.
3. A masz Szpon czy wyjebałeś? Jak masz to powinien dostać zadanie.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hapaton 2. Kroniki Stonnosa są do zadania Ekspedycja Magów Ognia (czyli tam gdzie Nieograniczona/Bezgraniczna Moc). Start zadania - jeden z pulpitów strzeżonych przez Talamona (tego maga w podziemiach w klasztorze). Po tym jak Xardas da ci klucz i zdobędziesz 1. Tom, to możesz czytać (dla bezpieczeństwa).
3. Wątek zaczyna się od momentu ZABICIA Kruka, zabraniu Szponu i pokazaniu go smokowi. W sumie od zawsze tak było (no... prawie).

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos sposob na brak lagow na bagnie bo nigdzie nie mam lagow wchodze tam wylaczylem nawet wszystkie tekstury tego ostatniego no grassa wgralem i dalej takie lagi ze sie grac nie da tylko tam...

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy wydobywania żelaza?

Swoją drogą czy istnieje na tym forum opcja "Szukaj"? Nie ukrywam, że w przypadku tego wątku ta opcja byłaby cholernie przydatna.

zajaczek

zajaczek

Użytkownicy
Co jest, doktorku?
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Co jest, doktorku?
ma ktos sposob na brak lagow na bagnie bo nigdzie nie mam lagow wchodze tam wylaczylem nawet wszystkie tekstury tego ostatniego no grassa wgralem i dalej takie lagi ze sie grac nie da tylko tam...

Używasz dx11? Jak tak, to wyłącz "Dynamic lighting" Jeżeli nie używasz, to nie mam pojęcia o co może chodzić... Jak to konkretnie wygląda? Lagi, że się nie da grać tzw. pokaz slajdów, czy klatkuje tak po 20fps?

@vladko gdyby była taka opcja pewnie nie byłoby kilkaset stron w tym temacie XD sam ubolewam, zważając, że problemy się powtarzają.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko Wydobywania uczy snipes do 50 potem grimes do 100 po zadaniu torba rudy czy jakos tak /klikasz w soulacji ctrl+f i otwierasz kazdy + i masz nie takie trudne.

Post połączony: 2018-05-29, 19:08

Używasz dx11? Jak tak, to wyłącz "Dynamic lighting" Jeżeli nie używasz, to nie mam pojęcia o co może chodzić... Jak to konkretnie wygląda? Lagi, że się nie da grać tzw. pokaz slajdów, czy klatkuje tak po 20fps?
Klatkuje mocno co chwila nie mam dx11 i nie da sie grac nie to ze pokaz slajdow jezeli bylby ktos chetny to mg mu save wyslac postac mam 3.5 hp set erhazira i duale z amuli luk z imaraha wiec powinno pojsc latwo strzaly ogniste 200 magiczne 100 i mi odesle po tym jak zrobi :D

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobic zadanie z paczka rudy? Chcialem od razu po nia isc do tej jaskini pod mostem ale nie bylo jej co moze znaczyc ze jest w innym miejscu lub sie pojawia bo progresowaniu w quescie. Jestli pojawia sie gdzies to prosze o to zeby ktos mi napisal gdzie jest ><

zajaczek

zajaczek

Użytkownicy
Co jest, doktorku?
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Co jest, doktorku?
@Mystoo
Chłopie miałem to samo na łuczniku (na hardzie, to był masochizm a nie przyjemność), wychodząc z górniczej doliny, kiedy pokazywał się pierwszy poszukiwacz, takie zacięcia co pare sekund a jak pojawił się Lester i chciał napieprzać poszukiwacza to crash. Wkurwiłem się, bo przejebałem w sumie 30h na to i grałem od nowa magiem aż mi się znudziło i niedawno (parę minut temu) wypieprzyłem Returninga w czorta, jebac te 70 pare godzin xd tylko sejwy zachowałem, gdyby mi się zechciało dokończyć, tak więc nie pomogę. Zajmę się czymś pożytecznym XD

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę rudę Alepha?

zajaczek

zajaczek

Użytkownicy
Co jest, doktorku?
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Co jest, doktorku?
Jak ktoś chce dokończyć mojego dzieła, łapcie sejwa. Mi się znudziło...

Nekromanta 5 Rozdział Kopalnia Orków Poziom:Łatwy

Sejw

Skan

Jakub013

Jakub013

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przejść sanktuarium asasynów? Mam 45 lvl dwuręczną na 100% i nie jestem w stanie ruszyć nawet strażników zabieram im po 10hp :(

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Panowie jak wygląda sprawa z tym trollem Ball Netbecka? Towarzyszą mu 2 inne trolle. Z tego co wiem nie można zabić każdego pojedyńczo bo się będą leczyć. Więc jak powinienem je bić?

Kanewersa

Kanewersa

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę rudę Alepha?
Znaleźć ją możesz na samym dole przejścia do GD (tam gdzie w Gothicu 1 schodzisz na dół). Poniżej zdjęcie - ruda jest na wprost pod wodą.
Spoiler

0 użytkowników
Do góry