Niee, nie do orka któremu dawałem potkę, wyraźnie było do zarządcy kopalni, ja wszystko czytam. Ogarnąłem już temat, kluczyk do kołowrotu daje jeden z orków koło kołowrotu, bezimienny herszt który przylazł od Thralla.
Czy można przejść bez konsekwencji do czwartego rozdziału? Jakieś wątki się chrzanią, nie mam zrobionej świątyni, doliny, lasu, u opiekunów chyba na 3 jestem, ale jednak w 4 rozdziale lepsza zbroja/broń + odnowienie jedzenia do kupna itp, w jarku na bagnie wycinać przed 4 rozdziałem wszystkich bezimiennych bandytów?
@Hudof mówisz o tym, co onar wysyła Cię z kobitkami czy wcześniej? Jak wcześniej to wyczyść okolice cmentarza po prostu, tam jest kilka krwiopijców, chyba właśnie z dwa-trzy gobilny, jak do niego wrócisz to powinien Ci dać q na odprowadzenie dziewczyn tam, no to lecisz tam, czekasz na nie, jedna da Ci dialog i możesz do niego wrócić dopiero. Zazwyczaj idą z godzinę-dwie więc trochę czekania, albo można spróbwać śpiworkiem/łóżkiem, tylko uważaj bo strasznie zbugowane są i jedna z nich chodzi przez farmę sekoba xD
@J-Dog masz w kopalni kilku niewolników, podbijasz do pierwszego imiennego, on Cię odsyła do następnego, gadasz ze wszystkimi, robisz q pokroju weź kup kilof za 10 złota itp Ważne miej przy sobie książkę podstawy retoryki(u fernando w skrzynce chyba po q z gallahadem), bo za tą książkę dostaniesz pamiętnik dla jednego z typów, dzięki niemu odczyta Ci tabliczkę, pierścień możesz wytargować za 25 jeśli masz 50 retoryki, klucz ma główny zarządca i to w sumie tyle, reszta to pierdoły typu daj kwałek mięsa. Jak zdobędziesz zaufanie niewolników to pytasz tego ala maga o paladyna i Ci powie co masz dalej robić.