Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876827 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876827

Odpowiedzi 37317

protoXon

protoXon

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak pokonac "antyczny straznik swiatyni" w zadaniu "tajemnice chramu adannosa" ? i kiedy respi sie młot adanosa ? gadalem z tym smokiem i nic, w zadnej świątyni go nie ma.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zatruć broń ? nauczyłem się tego i mam truciznę
Zwyczajnie, tworzysz przedmiot trucizny na stole a następnie go używasz. Powinno od razu zatruć broń którą masz pod ręką. Przynajmniej tak to działało w moim przypadku.

Cały las assasynów głównie wyczyścił dla mnie Gonzales taktyką  >weź wszystkich na siebie > defuj przy scianie póki on ich nie zabije. Co prawda dawalem rade z pojedynczymi typami, ale w grupie byli dla mnie za mocni. Nie daje teraz za to rady z Nebirosem, a z tego co wiem potem jest jeszcze gorzej. Powinienem sie cofnąć do zapisu sprzed wejścia do lasu i wrócić później?

A to zostawiam na nową strone.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak pokonac "antyczny straznik swiatyni" w zadaniu "tajemnice chramu adannosa" ? i kiedy respi sie młot adanosa ? gadalem z tym smokiem i nic, w zadnej świątyni go nie ma.
A nie musisz czasem uderzyc tym co masz straznika? Wtedy powinien byc wpis albo i nie ze nie zadajesz mu dmg, smok ci powie jak go pokonac i lecisz po młot

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczyć się umiejętności "Przeszywający strzał"? Mam 130/80 zręki, 60 w łukach i nie mam tej opcji dialogowej u Raffy.

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dołączyć do gildii kupców?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oddaj tabliczki Erolowi to ci da list polecajacy do Lutera

Moje pytania
1. Jak szybko zbierac loota? zeby nie czekac np z kasa az zaskoczy po 10 pozniej po 100 itp
2. Krzyz zywiolow, co to i czy przyda sie magowi, bo robie dla opiekunow sfery i czytalem na rusku zeby pierw smokowi dac
3. 4 akt i tylko 680 many 3k hp, wszystkie jagody grzyby itp porobione, szczaw kazdy leci na potke ducha do many, jak podbic duzo wiecej?
4. Gdzie jest wejscie do snieznych orkow, 4 akt i nadal nie spotkalem Q zeby tam wbic
5. Mam debuffa jakiegos, zaklecie czy wóda nie dziala, to taki jakby znak obliviona (gry do giry nogami) z krwią na koncu kła
6. Mam problem z zadaniem od Saturasa o orkach w Jarku, wybiłem 5 tych szmanow w kazdej swiatyni ale nadal Q nie zaliczony, co teraz?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Kyp to wymaga 150 zreki  i 50% w lukach

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

bart88

bart88

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze mi ktoś napisać krok po kroku jak buguje się te stalowe pręty. Wymiekam przy tym kopaniu bryłek.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze mi ktoś napisać krok po kroku jak buguje się te stalowe pręty. Wymiekam przy tym kopaniu bryłek.

1. Robisz jeden pręt
2. Wybierasz opcję "koniec" w sensie jakbyś wychodził z kowalstwa
3. W tym samym czasie kiedy klikasz enterem koniec, spamujesz na numerycznej "1" jakbyś chciał natychmiast wyciągnąć broń
4. Cieszysz się podwojoną ilością prętów

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś pomóc? Jakie robić teraz wątki, po kolei. I gdzie jest fajny mieczyk 1H w 1 rozdziale 250 siły :) ??

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
HALO może mi ktoś pomóc? Jak rozjebać tego demona z bractwa? Ciągle sobie chuj HP regeneruje, i to nie tak że po trochu tylko MYK z 2k do 30k odrazu. Jestem Magiem, nie ma opcji żebym go pokonał wręcz.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht on sam sobie z dupy nie regeneruje hp, hp mu sie przywraca do bazowej gdy próbujesz wyjść z nim z pomeiszczenia lub oddalisz się za bardzo od kręgu w którym stoi, jak straci aggro na Ciebie to też hp mu wraca. Ja to robiłem tak, bijesz, podchodzi i zaczyna bić, dwa razy odskok na drugą stronę kręgu, leczenie i w koło macieju. Zabiłem go wojem w jakieś 4-5 minut, on ma taka animacje, że zieje ogniem i wtedy nie zadaje obrażeń, magiem pewnie to samo, bijesz odskakujesz leczysz i w kółko, izi boss jeśli nie odbiegniesz za daleko od niego. Pokonałem go grając z wolą rohbara, 55 poziom, 3 rozdział pancerz lekki łowców smoków, więc da się. Warto by było mieć z 3,5k hp bo bije sporo, tak żebyś z 5-6 hitów od niego był w stanie stankować, mi bił po 500, to co potke zbijałem mu po 2-3 k hp, razem poszło chyba z 7 potek na niego. Już o wiele bardziej przejebane są bossy na pustyni.

Pytanie ode mnie, ostatnie zadanie dla Ur-Karrasa pt. Trudny wybór, mam niby zabić paladynów na wybrzeżu, ale z nimi jeszcze potem będzie jakiś wątek później, to co olać to zadanie i iść do szefa orków bez niego i się nie spierniczy kwestia kopalni/świątyni i doliny cienia, czy musowo skończyć to zadanie? Wszystkie inne dla orków zrobiłem. Summon @Jao XD

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@komandos59 i czym ja mu mam bić dmg? Kosturem? Wszystkie punkty w manę, kręgi i runy poszły.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
oddaj tabliczki Erolowi to ci da list polecajacy do Lutera

Moje pytania
1. Jak szybko zbierac loota? zeby nie czekac np z kasa az zaskoczy po 10 pozniej po 100 itp
2. Krzyz zywiolow, co to i czy przyda sie magowi, bo robie dla opiekunow sfery i czytalem na rusku zeby pierw smokowi dac
3. 4 akt i tylko 680 many 3k hp, wszystkie jagody grzyby itp porobione, szczaw kazdy leci na potke ducha do many, jak podbic duzo wiecej?
4. Gdzie jest wejscie do snieznych orkow, 4 akt i nadal nie spotkalem Q zeby tam wbic
5. Mam debuffa jakiegos, zaklecie czy wóda nie dziala, to taki jakby znak obliviona (gry do giry nogami) z krwią na koncu kła
6. Mam problem z zadaniem od Saturasa o orkach w Jarku, wybiłem 5 tych szmanow w kazdej swiatyni ale nadal Q nie zaliczony, co teraz?

1. Szybszy loot jest przecież po wciśnięciu ALT :D
6. Z tego co pamiętam jest 5 szamanów + 1 wódz w samej świątyni adanosa tam gdzie była walka z krukiem

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest pierwscien ulfa?

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań.
1. Czy Fernando po wykonaniu zadań u Gallahada będzie jeszcze do czegoś potrzebny w modzie, czy mogę go wsadzić do więzienia za handel z bandytami? (nie mam zamiaru znowu cofać się o 5 godzin na zapisie gry jak się okaże, że jest potrzebny xD)
2. Jest jakiś dobry sposób na ubicie topielca bossa na wyspie koło Bustera na farmie Onara?
3. Grałem tyle lat w Gothica, nigdy nie grałem Magiem Ognia. Wyczytałem, że w jednej z jaskiń do questa dla nowicjuszy jest jajo pełzacza - gdzie mniej więcej jest ta jaskinia? (słyszałem, że gdzieś przy czarnym trollu, ale potrzebowałbym jakiś punkt zaczepienia, w którą stronę iść).

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaskinia jest kawałek dalej od miejsca, gdzie spotykasz pierwszego opiekuna po raz drugi.

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Szulwik To mi dużo nie mówi, bo jeszcze się w tamtą stronę nie zagłębiałem i nie spotkałem Opiekuna poza wieżą Xardupy.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik To mi dużo nie mówi, bo jeszcze się w tamtą stronę nie zagłębiałem i nie spotkałem Opiekuna poza wieżą Xardupy.

dobra, po kolei.

Jak masz to jeziorko przed legowiskiem czarnego trolla to skręcasz w prawo przed jeziorkiem. Tam masz posążek innosa i most, prowadzący do czarnego trolla. Przechodzisz obok tego posążku w tą tak jakby ślepą uliczkę i tam jest ta jaskinia.

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry