Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8889302 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8889302

Odpowiedzi 37317

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@barbor92r gram pod bosperem, oprócz sprzedawania skór, ponoć na lepszej stawce jak obóz myśliwych, dochodzi robienie i sprzedawanie łuków, gram bosperem+gildia złodziei, nie byłem u myśliwych tylko skilli sie wyuczyłem, zabiłem 2 bandytów9listy gończe) i czuje sie bogaty....

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zatruć broń ? nauczyłem się tego mam truciznę i nie mogę tego zrobić.

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rojek Spis włóczni
Spoiler
Spoiler
Akt 1
- Falks - chata dla pracowników na farmie Lobarta, można kupić u Lutera
- Żelazna lanca - wieża w której jest zamknięty Joe
- Lanca najemnika -jaskinia w kotlince obok Khorinis, wejścia pilnuje cieniostwór, w odzondze z Ogrem
- Stalowa lanca - w jaskini na drodze do słonecznego kręgu
Akt 2/3/4
- Włócznia Rademesa - pokój z dźwigniami w świątyni adanosa
- Silvermoon - skrzynia dla złodzieja w dolince AshTara - można nią zabijać duchy
- Runiczny Kieł - okolice chaty Cavalorna koło trolla
- Rzeźnik - demon w kopalni orków
- Włócznia Gazkula  - trofeum z Gazkula na Pustynia Adanosa
- Starożytna Włócznia Architektów - lezę Karakustana Pustyni Adanosa
- Włócznia straży - dolina cieni jedno z pomieszczeń w Nekropolii
- Szpon Beliara - można używać, ja swój wyrzuciłem
Akt 6
Szpon Demona - Dementor na wyspie Irdorat
Akt 7
Bow - Trofeum ze Śniącego

Dzięki, kolego!
A może masz jeszcze spis łuków :) :*

dawidrap1

dawidrap1

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bezi nagle w miescie orkow po jednej z walk na arenie majac prawie 90proc w dwurece, zaczal nia wymachiwac jak zoltodziob... POMOCY

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A schematy łuków u bospera jak często się pojawiają ogarnia ktoś? I są jakieś kozackie w przyszłości?

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ZdzislawPetarda musisz umieć przekuwac przepaskę nowicjusza

Moje pytanie, da się jakoś używać Klątwy Azgalora? Pisze że jest jakaś przekleta aura, ale skoro jest to broń imienną to pewnie się da jakoś tego uzyc.

I jeszcze jedno, z kim mam pogadać o Khash-Ghorze? Z jakimś nieumarłym ale nie wiem o kogo może chodzic

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Parę szybkich pytań:
1. Jak podnieść poziom alchemii? Zablokowałam się na 19 pkt.
2. Czy nauka lepszych mikstury wymaga umiejętności alchemii czy uczymy się tego dopiero w kolejnych rozdziałach?
3. Gdzie mogę znaleźć/ kupić srebrny pierścień, potrzebuje do potki constantino.
4. Gdzie mogę znaleźć Gallahada po zrobieniu jego zadania?

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GazownikAndrzej wlasnie problem polega na tym ze umiem przekuwac przepaske

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wejsciu do gildii zlodzieji od strony morza po lewej stronie jest skrzynia zza krata. Wie ktos jak ja otworzyc?

korin666

korin666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wejsciu do gildii zlodzieji od strony morza po lewej stronie jest skrzynia zza krata. Wie ktos jak ja otworzyc?

Potrzebujesz zwój przemiany w chrząszcza, nie da się jej otworzyć. Kup tylko 1 zwój bo drugi na powrót jest w skrzyni. Zwój jest np u alchemika w porcie, ten od zwoju niepamięci.

Ja mam z kolei pytanie, jak podbijacie HP w 1szym rozdziale bez nauki? Bo potem to wiem ze są przepisy z jagód, ale ciezko sie biega na 110 HP teraz.

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 3 rozdziale, wykonałem misje dla constantino i karrasa, po tym zmieniłem światy ale Andre dalej nie daje mi misji i ignazem, pominąłem może coś?

Edit: problem rozwiązany juz

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mój problem, nad wytrzymałością mam jakąś ikonke. Jak się pojawiła to zabiera mi ho 1/s chyba. Da radę się tego pozbyć jakoś?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
odtrutka,alkohol,jakis zwoj,modlitwa, to bym próbował

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Która główna gildia jest najciekawsza, pomijając oczywiście standardowe rzeczy z g2 nk? Wybór profesji nie ma znaczenia, chodzi mi o questy itp.

rynio681

rynio681

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
najlepszy miecz dwuręczny w pierwszym rozdziale??

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Parę szybkich pytań:
1. Jak podnieść poziom alchemii? Zablokowałam się na 19 pkt.
2. Czy nauka lepszych mikstury wymaga umiejętności alchemii czy uczymy się tego dopiero w kolejnych rozdziałach?
3. Gdzie mogę znaleźć/ kupić srebrny pierścień, potrzebuje do potki constantino.
4. Gdzie mogę znaleźć Gallahada po zrobieniu jego zadania?
1. Robiac potki wzrasta umiejetnosc, porób jakies potki many czy co
2. Z tego co pamietam chyba wymaga ale nie jestem pewien, po coś jest to 0-100 wiec pewnie trzeba z 50-60 na potki dodajace staty
3. Tu ciezko ale w miescie napewno jakis znajdziesz jak bedziesz okradac skrzynki
4. W budynku z Hagenem na górze, ale wychodzi na ławke gdzie trenuja paladyni od 10-12 lub 12-14 cos takiego w tych godzinach napewno bedzie siedzial

Post połączony: 2018-05-23, 00:20
Która główna gildia jest najciekawsza, pomijając oczywiście standardowe rzeczy z g2 nk? Wybór profesji nie ma znaczenia, chodzi mi o questy itp.
Bractwo to taka wieksza nowa glowna gildia bo magowie wody i nekro to tak nic prawie nie maja Q gildyjnych

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cały las assasynów głównie wyczyścił dla mnie Gonzales taktyką  >weź wszystkich na siebie > defuj przy scianie póki on ich nie zabije. Co prawda dawalem rade z pojedynczymi typami, ale w grupie byli dla mnie za mocni. Nie daje teraz za to rady z Nebirosem, a z tego co wiem potem jest jeszcze gorzej. Powinienem sie cofnąć do zapisu sprzed wejścia do lasu i wrócić później?

Druga sprawa, gram 1h pod siłę. Czego zatem powinienem sie wyuczyć? Warto zainwestować w tarcze? Póki co po prostu od tak sobie latam z jednoręczna bronią od benneta.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cały las assasynów głównie wyczyścił dla mnie Gonzales taktyką  >weź wszystkich na siebie > defuj przy scianie póki on ich nie zabije. Co prawda dawalem rade z pojedynczymi typami, ale w grupie byli dla mnie za mocni. Nie daje teraz za to rady z Nebirosem, a z tego co wiem potem jest jeszcze gorzej. Powinienem sie cofnąć do zapisu sprzed wejscia do lasu?

Druga sprawa, gram 1h pod siłę. Czego zatem powinienem sie wyuczyć? Warto zainwestować w tarcze? Póki co po prostu od tak sobie latam z jednoręczna bronią od benneta.
No raczej jak juz 1h to tarcza nie zaszkodzi, bonusy do obrony + (nie gralem) ale logiczne duzo lepsze blokowanie niz tylko bronia

PYTANKO robie ostatnie zadanie dla opiekunow ze sferami i czytalem na rusku zeby pierw te sfery zaniesc do zlotego smoka i bedzie mozna zrobic sobie krzyz zywiolow, co to? Fajne dla maga? I jeszcze na ruskim pisze ze w pierwszym przypadku "oddania sfer tylko opiekunowi" bijemy sie z Senyakiem, a jak dam pierw sfery smokowi to nie bedzie walki z senyakiem?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zatruć broń ? nauczyłem się tego i mam truciznę

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bylem po sfere ciemnosci, moge sobie zabic demona Shemrona Opiekunów? Czy sie pogniewają?

0 użytkowników
Do góry