O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8844207
Odpowiedzi 37317
Loop
Gdzie są zapiski Saturasa?
RoTher
2hPost połączony: 2018-05-22, 21:04Cytat: RoTher w 2018-05-22, 20:33Wie ktoś czy jest gdzieś włócznia runiczny kieł czy jakoś tak, podobno miała być gdzie w pobliżu chaty cavalorna.Jakbyś szedł od chaty Cavalorna do Aidena (z G1) to po prawej są skały, wchodzisz, i po chwili zobaczysz Trolla i obok niego leży.
Wie ktoś czy jest gdzieś włócznia runiczny kieł czy jakoś tak, podobno miała być gdzie w pobliżu chaty cavalorna.
Berserker2
Hatapon
@Hatapon 50*
xDeus17174
Hudof
GazownikAndrzej
Jao
Artex1988
zeddicus94
Cytat: Loop w 2018-05-22, 21:032hPost połączony: 2018-05-22, 21:04Cytat: RoTher w 2018-05-22, 20:33Wie ktoś czy jest gdzieś włócznia runiczny kieł czy jakoś tak, podobno miała być gdzie w pobliżu chaty cavalorna.Jakbyś szedł od chaty Cavalorna do Aidena (z G1) to po prawej są skały, wchodzisz, i po chwili zobaczysz Trolla i obok niego leży.Grałeś może z dwoma mieczami bo przed chwilą patrzyłem na post gdzie były rozpisane bronie i tam był kod na przywołanie i było napisane 1h
Siema! Ogólnie krzystam z ruskiej solucji, ale mam gruby problem, a w sumie dwa, od trzeciego rozdziału i dwóch dni nie mogę zdobyć dwóch zwojów: niepamięć (Ignaz is dead) i sen, latam od kupca do kupca, jakieś lokacje?Muszę niepamięci użyć na Ur-Shaku a Snu na paladynach pilnujących Grimesa...
paulpolska
Teraz zadam głupie pytanie pewnie Albo przynajmniej mega noobskie, uwaga:A jak w ogóle się dostać do lasu asasynów?Będzie to jakoś łatwo dostępne, czy?
Murgraht
Rojek
Questy zależą od posiadanej zręki.Na next musisz mieć przynajmniej 100.Raczej liczy się cała zręka a nie sama podstawa, więc nie widzę problemu.Daruje sobie. Po co pisać z człowiekiem, który sam chyba nie wie o co mu chodzi.Ja dostałem questa na mise w r1. To że zdobędą ją dopiero w GD to inna sprawa.
ZdzislawPetarda