Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7893676 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7893676

Odpowiedzi 37317

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim mam do Was pytanko.
Mocno się zastanawiam czy w returningu palladyni mają dodatkowe misję,
Zastanawiam się nad guru albo palladynem i nie wiem kim zostać.

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na szybsze kopanie? Bo ciągłe czekanie aż zleci Ci wytrzymałość po 10 i spanie jest żmudne, a z tego co pamiętam jakoś się to przyśpieszało

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Macie solucję na rpgrussia - wystarczy przejechać googlowym translatorem i 95% tekstu zrozumiecie, a nie zadajecie głupie pytania.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś system darów od Bogów?
Mam zagwozdke czy np jak mam juz z pewnie 22 lvl (dokładnie to nwm jak to sprawdzic) i jeszcze nie brałem żadnego bonusu do niczego
I o to moje pytanie
Jak często można to robić, czy wystarczy mieć po prostu zawsze 50-100 karmy u danego Boga czy jest moze jakis limit co iles lvli
I czy jesli wzialem buffa u Innosa to czy moge u Beliara

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Co 10 poziomów możesz wziąć jeden dar. Tylko uwaga - to wlicza się do nauczonych statystyk, więc podnosi progi.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak jesteś taki wspaniały i mądry to sobie tłumacz i szukaj ;)
Готика 2: Возвращение 2.0 - Альтернативный Баланс rss(23 просматривают)
Второе название Ret2 Alternative Balance. Мод изменяющий баланс игры (увеличивает опыт, изменяет магию), добавляет новую сложность "Кошмарный сон", плюс много приятных изменений в геймплее.

Новые сообщения                                   Готика 2: Возвращение 2.0 - Справочник (FAQ) rss(36 просматривают)
Скрины с подсказками. Списки плюшек, советы тестеров, видео ФАГ. Оформляем ФАГ (FAQ) для В2.0

Модераторы: Vetrinus Taleshire, Magvai, Destiny Voice

634 Сообщений
32 Тем

Последний ответ от Destiny Voice
в Re: Готика 2: Возвращени...
17 Май 2018

Новые сообщения   Готика 2: Возвращение 2.0 - Неофициальные дополнения (патчи) rss(2 просматривают)
Все модификации, патчи, фиксы и дополнения на аддон "Готика 2: Возвращения 2.0".

Модераторы: sinitar, Vetrinus Taleshire

3.078 Сообщений
18 Тем

Последний ответ от ExCluD3D
в Re: Returning 2.0 Textur...
12 Май 2018

Новые сообщения   Готика 2: Возвращение 2.0 - Альтернативный Баланс rss(23 просматривают)
Второе название Ret2 Alternative Balance. Мод изменяющий баланс игры (увеличивает опыт, изменяет магию), добавляет новую сложность "Кошмарный сон", плюс много приятных изменений в геймплее.

Модераторы: Vetrinus Taleshire, DeepCape, Liker

12.186 Сообщений
16 Тем

Последний ответ от AndreiIvan
в Re: Альтернативный Балан...
Сегодня в 00:14:02

Новые сообщения   Готика 2: Гоэтия / Goetia rss(1 просматривает)
Гоэтия – официальное дополнение к аддону «Возвращение 2.0», находящееся в разработке. Отдельной его особенностью является возможность отыгрыша на стороне Белиара.

Модераторы: sinitar, Trazege, Vetrinus Taleshire

542 Сообщений
9 Тем

Последний ответ от Alexkrab228
в Re: Gothic 2: Гоэтия - Н...
20 Май 2018

Новые сообщения   Готика 2: Возвращение 2.0 - Видеоканалы RPG RUSSIA rss
Видеоканалы по моду Готика 2: Возвращение 2.0, видеогайды и прохождения.

240 Сообщений
9 Тем

Последний ответ от DeepCape
в Re: Прохождение на леген...
18 Май 2017

Новые сообщения   Готика 2: Возвращение 2.0 - Неактуальные сборки rss(4 просматривают)
Раздел для тем, которые касаются старых и неактуальных релизов В2.0.

Модераторы: sinitar, Vetrinus Taleshire, Destiny Voice

7.793 Сообщений
34 Тем

Последний ответ от Destiny Voice
в Re: Готика 2: Возвращени...
19 Апрель 2018

Новые сообщения   Готика 2: Возвращение 2.0 - Архив rss(3 просматривают)
Старые или просто неактуальные темы раздела.

Post połączony: 2018-05-21, 23:17
Proste pytanie, prosta odpowiedź są nowe questy czy nie ma.
Jak dla Ciebie jest problemem napisać trzy litery to radzę zastanowić się.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Okey, a możesz doprecyzować czy jak np. na 10 lvlu nie wzialem bonusu a mam 22 to straciłem okazje na wziecie jednego buffa?
Kończe właśnie I rozdział i nwm jak wyglada ta sprawa z rannym orkiem, podchodzic teraz do niego mimo iż nie mam zadnej mikstury czy moze moge z nim gadac w II jak juz bede miał

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie straciłeś, 1 rozdział, zwój do kupienia u Salandrila, jak nie zrobisz tego teraz to ork umrze

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Jak wykonać zadanie Mroczne Tajemnice w lesie Asasynow

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na szybsze kopanie? Bo ciągłe czekanie aż zleci Ci wytrzymałość po 10 i spanie jest żmudne, a z tego co pamiętam jakoś się to przyśpieszało
możesz wyłączyć animowane okna w ustawieniach, wtedy idzie o wiele szybciej

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Loop Ty wes gościu normalnie odpowiadaj a jak już to wogole nie odpowiada jak nic nie wiesz

Jak wykonać zadanie Mroczne Tajemnice w lesie Asasynow

Dobra analfabeto, na początku uznałem że lepiej wskazać co robić żebyś sam trochę porobił i oszczędził zadawania kolejnych pytań. Nie powiedziałeś kompletnie nic, jaki masz ostatni wpis w dzienniku, gdzie obecnie jesteś. Ja nic nie wiem  :lol2:, poza tym to jest związane z głównym wątkiem, masz specjalnie Ci wkleje z solucji od kolegów z Rosji

Haniar behaved very strange when he agreed to an obvious trap from Osair. We go to Gonzalez and tell him. He will also be surprised and ask to find out where the meeting will be held. We go to the piedmont passage and naparyvayemsya on the shadows. We speak with them and return to Gonzalez. He will be agitated and offer to go on the attack. Break through the guard (you can kill the shadows before you go with Gonzalez so that he does not steal the experience) and get down into them the aisle. The following spectacle will appear before us: Osair and his people are dead, next to Haniar, and around him 3 archidemons fly. We kill all demons, we fight with it, but it disappears. The answer must be sought in the inner sanctum of the temple.

Jak coś to tłumaczcie sobie zadania z solucji na angielski, nie na polski.

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Jest jakiś sposób na szybsze kopanie? Bo ciągłe czekanie aż zleci Ci wytrzymałość po 10 i spanie jest żmudne, a z tego co pamiętam jakoś się to przyśpieszało" Ponawiam pytanie... szukałem na rpgrussia i chyba ślepy jestem albo tego nie ma

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Jest jakiś sposób na szybsze kopanie? Bo ciągłe czekanie aż zleci Ci wytrzymałość po 10 i spanie jest żmudne, a z tego co pamiętam jakoś się to przyśpieszało" Ponawiam pytanie... szukałem na rpgrussia i chyba ślepy jestem albo tego nie ma
pierdziel kopanie, buguj pręty

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak bugować pręty XDXDD

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@wh00py bierzesz sobie kucie na kowadle pykasz koniec i 1. miłej zabawy
@zuchantek z tego co czytałem paladyn to taki tank 1h+shield i jakaś tam magia, a strażnik to bardziej dmg i dla takich "niezdecydowanych" czy mieczy czy magia

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Uwaga, można się śmiać i wyzywać. Mam jeden komiczny problem..
Jak w returnie 2.0 uderzać na boki skoro uderzam samym przyciskiem myszy? Jestem idiotą chyba bo nie ogarniam tego a przechodze drugi raz.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zmień w opcjach sterowanie :)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Miałem to samo na początku, myślałem że usunęli stare sterowanie i się męczyłem na tym nowym przez godzinę zanim to odkryłem :F.

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Sorki że śmiece ale dałoby radę o krotka rozpiskę odnośnie nauczycieli podstawowych statystyk? Kto uczy poszczególnych statystyk na maks i w jakim rozdziale. Najistotniejsze to 1h, siła, kusze.  :hmmm:

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jest link na ostatniej stronie solucji.

0 użytkowników
Do góry