Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862512 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862512

Odpowiedzi 37317

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma tabliczki, pustynie już skończyłem, i jestem w 3 rozdziale a kamień mam tylko 1

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
On nie jest potrzebny do niczego na całej pustyni, jestem po niej na świeżo i do świątyni prawdy(dużej piramidy?) potrzeba tej tablicy którą się robi z części z 2 strażników przed świątynią i 5 części z stażników rozsianych po pustyni, proszę nie wprowadzać w błąd :D @Jao, czyli lecieć miasto orków - wszystkie q przed dowódcą - bagno - spowrotem do dowódcy? A w którym momencie dostaję q od garronda?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
ziomeczek w wieży ma część tabliczki żeby otworzyć Świątynie Prawdy na Pustyni Adanosa
To tylko na AB :D
@komandos59 Garond daje tego questa od razu w pierwszej rozmowie, równocześnie z "Kopaczami i rudą". O Wenzela musisz spytać Talbina, potem Jergana, wtedy wracasz do Garonda. Inaczej nie będziesz miał o czym gadać z Ur-Thrallem, a i tak żeby rozmowa poszła jak należy, trzeba wykonać quest z bagnem we właściwy sposób i mieć 50 albo 60 retoryki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@komandos59  no nareszcie ruszylem z tym, uratowalem jacka, tylko oslepł ale nie wyskoczylo mi zielone "zadanie ukonczone"

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Prawdziwe rozwiązanie questa magii guru jest ukryta w kopalni orków.

To znaczy? Bo całą kopalnie orków mam już zrobioną i wyczyszczoną z nieumarłych?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Strażnik sfery miał przy sobie tabliczkę "Biała Skała". Przeczytaj ją i zanieś Saturasowi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli jak nie wziąłem zadania z bagnem a poszedłem już do Ur-Thralla to mam cały wątek zepsuty ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
włączyłem skróty klawiszowe w pliku gothic.ini ale działa mi tylko klawisz "1" w num locku, ale animacja picie mikstury jest z animacją, więc przerywa walke. jest jakiś sposób aby ustawić skrót klawiszowy mikstury życia bez animacji?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na którym levelu wbijaliście do świątyni Adanosa? Ja z tym demonem co tam na początku jest nie mam szans to pewnie z Krukiem tym bardziej. (gram nekromantą)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao Ta, mam ją. Ni chuja bym nie przypuszczał, że to jakiś ważny artefakt xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pomyślałem i przed wyruszeniem do GDKa po Jarkendarze sprzedałem wszystkie trofea dla Alfreda w tym kły błotnego węża. Czy zna ktoś jakieś miejsce gdzie mogę znaleźć taki kieł albo czy są w Górniczej DOlinie jakieś błotne węże?

prediable

prediable

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam to moj pierwszy post na tym forum. Gdzie znajduje sie ksiega dluznikow lehmara? Pokonalem go i tej ksiegi nie ma. Sprawdzalem skrzynie i ich tez nie ma. Potrzebuje tego by nauczyc sie otwierania zamkow. Gildia zlodzieji nie chce mnie nauczyc bo stwierdzili ze juz jestem w gildi (Nekromanta) i mnie nie chca nauczac. A moze jest ktos inny w returningu gdzie naucza otwierania zamkow? A moze lehmar ma ksiega w 2 rozdziale? Teraz wrocilem do tej gry. Ostatni raz gralem z 10 lat temu XD

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pomyślałem i przed wyruszeniem do GDKa po Jarkendarze sprzedałem wszystkie trofea dla Alfreda w tym kły błotnego węża. Czy zna ktoś jakieś miejsce gdzie mogę znaleźć taki kieł albo czy są w Górniczej DOlinie jakieś błotne węże?
Bagna sekty mozliwe a w podstawce byly 2 na bagnie smoka sciezka po lewej za tunelem
włączyłem skróty klawiszowe w pliku gothic.ini ale działa mi tylko klawisz "1" w num locku, ale animacja picie mikstury jest z animacją, więc przerywa walke. jest jakiś sposób aby ustawić skrót klawiszowy mikstury życia bez animacji?

A da sie zmienic skrot klawiszowy np wskrzeszenie z shift +9 na samo 9? bo mi nie działa wskrzeszenie
Witam to moj pierwszy post na tym forum. Gdzie znajduje sie ksiega dluznikow lehmara? Pokonalem go i tej ksiegi nie ma. Sprawdzalem skrzynie i ich tez nie ma. Potrzebuje tego by nauczyc sie otwierania zamkow. Gildia zlodzieji nie chce mnie nauczyc bo stwierdzili ze juz jestem w gildi (Nekromanta) i mnie nie chca nauczac. A moze jest ktos inny w returningu gdzie naucza otwierania zamkow? A moze lehmar ma ksiega w 2 rozdziale? Teraz wrocilem do tej gry. Ostatni raz gralem z 10 lat temu XD
ksiegle dlugow mozesz ukrasc lehmarowi chyba przy 50 zreki, otwierania zamkow nauczy cie thorben jesli bedziesz mial 30 karmy u innosa (lub 50 nie pamietam) jak masz spiwor idz obok vatrasa modl sie 1 dziennie to po 1 karmy wleci, jak nie masz to musisz latac do domu constantina spac

prediable

prediable

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok dziekuje. A to tylko 50 karma innosa wystatczy nie trzeba kseigi krasc?

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Podbijam cały czas prośbę o kod
zrespienie jednego z 3 orków z przed obozu w górach śnieżnych, z którym trzeba porozmawiać i prosić o pozwolenie na spotkanie się z wodzem. (Quest stary Przyjaciel Lee).

Nie mam save'a z okresu przed ich zabiciem , a chciałbym jednak tego questa ukończyć.

Jeszcze jedno pytanko , odnośnie questu Zapominanie wspomnienia Loi , mam poszukać jakiś informacji o Rotgryfie ale gdzie co i jak mogę zrobić.

Pozdrawiam I Dzięki

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao przejść we właściwy sposób bagna? Retorykę mam, 65 chyba, reputację u orków szybko wbiję, ale zanim pójdę do tralla to zrobić bagno tak? Sorry ale nie kumaty jestem a nie chcę sobie popsuć wątku. Jak się ma do świątyni śniącego też bagno?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Kto nauczy mnie ochrony przed upadkiem?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi w końcu z tymi śnieżnymi górami orków? W poradniku jest napisane, że za teleportem w lewo, pod górke powinien być szaman orków z którym da się pogadać. Otóż jest jakaś chata, są orkowie, ale to orkowie myśliwi a nie szaman, i nie da się z nimi pogadać bo od razu atakują (mimo, że mam orkowy pancerz, ulumulu i jeszcze te trofeum z areny orków). Więc?

KOMPUTER:
Spoiler

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Thompson szukałem tam dobrą godzinę i nie ma. W ekwipunku tego nie mam, a żadnych przedmiotów tego typu nie sprzedawałem. Więc albo tego nie było, albo jakoś magicznie zniknęło mi to z ekwipunku.

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
To jak kto mnie tego nauczy?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry