Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847954 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847954

Odpowiedzi 37317

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Connor 1.Duale skalują się z 2h. Nekromanta boss nakłada zbugowany efekt więc trzeba uważać.
@Revas  Języka orków możesz się nauczyć z notki w starej wieży Xardasa.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opisze ktoś szczegółowo proces wytapiania stalowych prętów?

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko uczysz się wytapiać, masz bryłki żelaza w eq, odpalasz piec przy kowalu -> topisz bryłki na sztabki -> sztabki na pręty. Masz gotowe pręty, które możesz sobie podgrzać.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie. Muszę zdobyć szacunek u orków w ich mieście ale mówią oni w swoim języku i nie mogę wykonać zadań. Jak nauczyć się ich języka?
W starej wieży Xardasa jest zwój z którego uczysz się jezyka orków

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Możesz dobić każdą klasą aż do stówki.
2.Jesteś za słaby. Lepiej się opłaca robić wersję sneaky. Cor Kalom nie może cię ustrzelić gdy pomiędzy wami jest ołtarz (można bezpieczne załatwić go z łuku).
1. A od 50% u kogo się uczyć? Paladyni mnie nie lubią.
2. DOstałem okrutnego placka na twarz xD no ale przynajmniej wiem że trzeba tam wrócić później./ Dzięki za info <3

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs a da się jakoś tego debufu pozbyć ?

Undead Army

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko uczysz się wytapiać, masz bryłki żelaza w eq, odpalasz piec przy kowalu -> topisz bryłki na sztabki -> sztabki na pręty. Masz gotowe pręty, które możesz sobie podgrzać.

Aha, a w Dzienniku zadań mam napisane, że potrzebuje do tego bryłki magicznej rudy a nie żelaza, ale przyps.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanie 1 duale sie skaluja z 1h czy 2h ? 2 pytanie JAK zabic szkieleta pirata Drake w 2 rozdziale ten z jaskini grega ?????

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, zadanie z Fortuno zrobione, ale co z tym Saturasem? Stoi jak kołek od kilku dni przy tym portalu a nie mam żadnych linii dialogowych zarówno z nim jak i AshTarem, coś pominąłem?

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stalowe pręty z żelaza, sztabki magiczne z magicznej rudy, jest błąd w dzienniku pewnie.

Kurwa naprawdę na nie ma na Kruka jakiegoś tipa? Na 30 potach zbijam go max 15k hp, pierdolony ma zasięg o wiele większy niż ja na 2h, a wymachuje tym mieczem tak, że nie da się luki jakiejkolwiek znaleźć, halp :/

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie gildii zabójców i złodziei, mianowicie w starszej wersji po zabiciu canthara halvor nie chciał z nami handlować no i czy w 2.0 to zmienili bo niechialbym na tym stracić.

Tak ale po zabiciu asmala halvor znow z nami handluje
@Maximeee zeby dolaczyc do mysliwych musisz 3x zagadac do falka a pozniej przyniesc mu 3 skory cieniostwora to tyle
@Mystoo Ja zabilem go magiem wody, lodowa lanca, wylazlem na kamien dzielacy oboz piratow a jaskinie z drake i bilem go

Moje pytania
1. Przekleta wieza pogadalem z hanna>xardupa>widmo>xardupa>jack>kardiff>greg>jack i tu sie zacina Q
2. Nauka buzi u matteo, podchodze do warsztatu jubilerskiego i nie mam nic do wykucia (skladniki mam na stówe bo nic nie sprzedaje Halvorowi)
3. Jesli zdobede 100 repki w miescie orkow i dostane sie do wodza to moge juz pozabijac orkow w GD czy jak spadnie mi ponizej 100 to znowu nie bede mogl do niego wejsc/gadac z nim? Jesli tak to w jakim rozdziale/po jakim skoncznym watku moge olac repke orkow i wszystkich wybić

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 sprawdz czy masz sztabki zelaza bo to one sa potrzebne a nie jak nie to to sorry

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs Bo on nakłada ten debuff nawet jak mnie nie dotknie ? Da się go zdjąć jakoś ?

Undead Army

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus na czym Ci się zacina, jaką masz interakcje z jackiem ostatnią? Oddałeś fajkę/zrobiłeś q z fajka dla niego? Jeśli nie to greg da Ci faje i powie przy okazji dla kogo to, a jak już zrobiłeś i oddałeś ją jackowi to greg powinien Cię zaczepić i powiedzieć, że ten kogo szukasz to ten któremu dałeś faję.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktos wie jak rozwiazac quest pancerz najemnika dla Jessego?

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, udało mi się dogadać z Saturasem - wystarczyło przeczytać tabliczkę. Kto pomoże mi ją odczytać? Początkowo myślałem o Quahodronie, aczkolwiek nie ma go w grobowcu a nie mogę go przyzwać.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak zdjąć z siebie debuff który nałożył na mnie mag z mrocznej krypty w zadaniu od Corristo ?

Undead Army

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Connor probowałeś wszystkiego? czystego spirytu, leczenia trucizny, leczenia oslabienia, potka od pyrcia itp?

Doobra dla potomnych, uporałem się z tym skurwysynem krukiem, można go zbugować na jednym z filarków w pomieszczeniu, tylko uwaga bo czasami na niego wskakuje, wtedy szybka akcja ucieczka potki i powrót na filarek.
I odradzam robienia sobie pustyni wojem for fun na początek przed innymi ciekawymi wątkami, fuck all sie dostaje, hełmy kurwa miecze zbroje wszystko pod zrękę dropi w dużych ilościach.
Foto:

Tagi: Kruk Jak pokonać Pustynia Adanosa Boss Szpon Beliara

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@komandos59 o kurde o czystym spirytusie nie pomyślałem :p Dziękówa :D

Undead Army

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszło czystym spirytem? :D

0 użytkowników
Do góry