Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862387 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862387

Odpowiedzi 37317

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto i pod jaki warunek uczy tego otwierania zamków bronią?

Jak dołączysz do gildii złodziei to jedna z nich lub stolarz z miasta ale to trzeba bylo chyba znaleźć tego jego czeladnika

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie, czy moge wyczyscic gd z orkow przed pójsciem do miasta orkow ?

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwsze podejście do Returninga i mam pare pytań.

1. Gildie poboczne: Gildia Kupców, Gildia Złodziei, Obóz myśliwych, Obóz bractwa, Wodny Krąg.  Zapomniałem o czymś lub do któregoś z wymienionych nie da się dołączyć?

2. Da się dołączyć do kilku gildii pobocznych? Najlepiej do każdej?

3. Jak dołączyć do obozu myśliwych? Gdy tam jestem nikt nie chce ze mną rozmawiać oprócz ostrzeżenia mnie.

4. W obozie bractwa to samo.

5. Jakieś sposoby na golda? Bo trochę mi brakuje. (dołączam do najemników)
1.Wszystkie tylko że bractwo to nie poboczna
2. Tak tylko przed wejściem do głównej
3.Zostań czeladnikiem bospera lub zabij 200 potworów
4.Dostajesz od lestera opaskę i wejdź do obozu

kassovitz

kassovitz

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy znalazl ktos sposob np na odpalenie pochodni na laptopie? troche chamsko ruscy sie zachowali tworzac gre pod zwykla klawe

Infiusy

Infiusy

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie gildii zabójców i złodziei, mianowicie w starszej wersji po zabiciu canthara halvor nie chciał z nami handlować no i czy w 2.0 to zmienili bo niechialbym na tym stracić.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Matteo uczy lepszej biżuterii w 4 i 5 rozdziale. Walcząc kosturem opłaca się dawać PN w broń 2h.

co niby uczy w 5 rozdziale?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Chyba uczy w 2/3/4, ale mogę się mylić.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mylisz się, wiele osób myślało że w V Matteo uczy robić zmiksowaną biżu ze złotem i m.rudą co nie jest prawdą.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie gildii zabójców i złodziei, mianowicie w starszej wersji po zabiciu canthara halvor nie chciał z nami handlować no i czy w 2.0 to zmienili bo niechialbym na tym stracić.

Dalej tak jest

Pytanie moje, jak mam zabic tego szkieleta który jest na wejsciu do krypty koło Onara (Roz I, poziom trudny), ten pomyleniec ma 1200hp+ a kazdy moj atak w niego nie daje kryta pomimo dobrych % i bije mu po 5?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zabic tego bossa Drake w jaskini grega zadne zaklecia mu nie zadaja obrazen jest jakis sposob???

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej ludziska kilka pytań, właśnie skończyłem wątek Jarkendaru i będę się wybierał na Pustynię Adanosa. Po pierwsze - Fortuno. W oryginalnej Nocy Kruka wystarczyło mu zrobić zielonego nowicjusza a potem tę miksturę, jak jest tutaj? Podchodząc do stołu alchemicznego mogę wytworzyć  tytoń, ale samego nowicjusza zrobić nie mogę. Drugie, będąc u Ash-Tara w ruinach są skrzynie, jedną udało mi się otworzyć a gdy otwieram pozostałe dwie - umieram. Jak je otworzyć? No i trzecie, pogadałem z Saturasem o Ash-Tarze ale jednak wątek mi się nie uaktualnił, powinienem wrócić do smoka? Z góry dzięki za odpowiedź!

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej ludziska kilka pytań, właśnie skończyłem wątek Jarkendaru i będę się wybierał na Pustynię Adanosa. Po pierwsze - Fortuno. W oryginalnej Nocy Kruka wystarczyło mu zrobić zielonego nowicjusza a potem tę miksturę, jak jest tutaj? Podchodząc do stołu alchemicznego mogę wytworzyć  tytoń, ale samego nowicjusza zrobić nie mogę. Drugie, będąc u Ash-Tara w ruinach są skrzynie, jedną udało mi się otworzyć a gdy otwieram pozostałe dwie - umieram. Jak je otworzyć? No i trzecie, pogadałem z Saturasem o Ash-Tarze ale jednak wątek mi się nie uaktualnił, powinienem wrócić do smoka? Z góry dzięki za odpowiedź!
Co do skrzyń, to możesz otworzyć tylko jedną - zależne od rodzaju postaci.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@JustNatex robisz w tym kociolku a nie stole alchemicznym zielonego nowicjusza. 2 pytanie mozesz otworzyc tylko 1 skrzynie w zaleznosci w jakiej gildii jestes nie da sie otworzyc innych zeby nie zginac 3. nie wiem sprobuj

kordel33

kordel33

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzieś wątek questów z rannym orkiem ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak go nie uratujesz w 1 rozdziale to będziesz musiał bawić się w zmienianie plików by przejść grę. Tip: Salandrill

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja w zasadzie to mam jedno pytanie i prośbę o radę :D będę bardzo wdzięczny za odp.
1. Czy walki tarczą da się nauczyć powyżej 50% będąc łowcą smoków?
2. Mam straszny problem z ukończeniem wątku lasu asasynów. Strażnikom nie robię żadnych obrażeń czymkolwiek w zasadzie, udało mi się przejść dalej jedynie dzięki Czarnej Mgle, oraz dzięki bieganiu z Hanirem i jego przydupasami w kółko aż Gonzo ich nie zastrzelił. Zastanawiam się jednak czy coś robię źle że mam tak niski dmg? prawie 280 siły i miecz 1h z kowalstwa 209dmg po zaostrzeniu. O dziwo demona stłukłem jak psa. Natomiast u  Cor Kaloma wysiadam. raz,  że tych demonów nie da się unikać bo spadnę w przepaść, dwa że Kalom mnie skręca na 3-4  zaklęcia no i trzy - niczym nie mogę go zranić (odpada metoda maratończyka - biegu w kółko XD).

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem sobie smigać te duale i trochę ich nie ogarniam raz biją mi za ok 200 a raz za ok 600 mam 100% w 1h czy w końcu z 2h się skalują ? Każdy pisze inaczej na tym forum.
+
jak pozbyć się ikonki krzyczącej postaci nad wytrzymałością ? odbiera mi po 1 hp, dostałem to podczas czyszczenia mrocznej krypty (zadanie od corristo)

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie. Muszę zdobyć szacunek u orków w ich mieście ale mówią oni w swoim języku i nie mogę wykonać zadań. Jak nauczyć się ich języka?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Możesz dobić każdą klasą aż do stówki.
2.Jesteś za słaby. Lepiej się opłaca robić wersję sneaky. Cor Kalom nie może cię ustrzelić gdy pomiędzy wami jest ołtarz (można bezpieczne załatwić go z łuku).

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady jak waczyć z krukiem po pustyni adanosa? Kurdełe 40k hp ma, jeszcze bym przeżył to, że bije po 800, żadnego fajnego armora broni pod siłe nie było całą pustynie tylko gówno pod zrękę samo w ilościach hurtowych, ale na boga nie ma go gdzie bugować, zasięg na mieczu ma większy niż ja, mam wrażenie, na 30 potkach go nie dojadę za nic. Jest jakiś sposób na niego? Tak kurwa teraz żałuję, że zacząłem robić dodatkowe lokalizacje od tej jebanej pusytni, dosłownie po całej żadnego upgradu dla woja.

0 użytkowników
Do góry