Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7893722 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7893722

Odpowiedzi 37317

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można to wyłączyć?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
czy jest możliwość wybrania trzecie opcji w Lasie asasynow  (dyskretnego dostania sie do swiatyni masjafu?)

Post połączony: 2018-05-19, 21:55
Można to wyłączyć?
Nie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie mozna znalezc skóry cieniostwora nie zabijajac ich?

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mozna znalezc skóry cieniostwora nie zabijajac ich?

Szukaj po obozach myśliwych w khorinis, można znalezc przynajmniej 2

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix Obóz sekciarzy za farmą Lobarta, namiot gdzie trzymany jest Elvrich, obóz bandytów za farmą Sekoba.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Czy zadanie z ruda do którego trzeba przywołać alepha można wykonać w 2 rozdziale? Jak chce gadać z Xardasem to mówi ze jest zmęczony i abym przyszedł jutro... czy to znaczy ze dopiero w 3 rozdziale można je wykonać?
Przyjdz jutro to przyjdz jutro, jak siedzi na fotelu to odpoczywa "śpi"

@zeddicus94 Magiem wody nikt nie gra, bo w 065 nie otrzymywał poprawnie bonusów do obrażeń od inteligencji.

Ja gram w najnowsza wersje to 0.66 R2 chyba... No super finalna wersja i Mag Wody zjebany, poprostu super zeby po 80h grania sie o tym dowiedzieć dopiero

Dlaczego niby zjebany? Ja szkielety biłem albo zniszczeniem ożywieńców albo piorunem kulistym (super runa na 3 rozdział). Na 66.2 poprawnie liczy...

Ja mam natomiast inne pytanie - odnośnie ścieżki u Opiekunów. Grając magiem wody po wybraniu żywiołu wody dostaję 100many i 20% mocy magicznej (bo wybieram swój żywioł) i nie mam nowych czarów. No ale zastanawiam się nad ścieżką ciemności - czy masowe zniszczenie tak samo jak w NK uderza jakby podwójnie? BO wybierając ciemność mogę w 4 rozdziale nauczyć się 10 run, czyli to daje 10% mocy magicznej i 10inta. Za cenę 180PN. Zastanawiam się tylko nad tym zniszczeniem - jeśli faktycznie jest OP z czarów 6 kręgu to biorę ciemność, w innym wypadku mana i moc magiczna raczej bardziej mi się przyda.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki u niego

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie znajdę pirata do zadania z przeklętą latarnią? Tege kevlara
2.ponawiam pytanie o bukiet niebieskich kwiatów

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W następnych rozdziałach

Post połączony: 2018-05-19, 22:17
1.Gdzie znajdę pirata do zadania z przeklętą latarnią? Tege kevlara
2.ponawiam pytanie o bukiet niebieskich kwiatów

1.  :facepalm:
2. w Jarkendarze

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zadanie z ruda do którego trzeba przywołać alepha można wykonać w 2 rozdziale? Jak chce gadać z Xardasem to mówi ze jest zmęczony i abym przyszedł jutro... czy to znaczy ze dopiero w 3 rozdziale można je wykonać?

@zeddicus94 Magiem wody nikt nie gra, bo w 065 nie otrzymywał poprawnie bonusów do obrażeń od inteligencji.

Ja gram w najnowsza wersje to 0.66 R2 chyba... No super finalna wersja i Mag Wody zjebany, poprostu super zeby po 80h grania sie o tym dowiedzieć dopiero

Dlaczego niby zjebany? Ja szkielety biłem albo zniszczeniem ożywieńców albo piorunem kulistym (super runa na 3 rozdział). Na 66.2 poprawnie liczy...

Ja mam natomiast inne pytanie - odnośnie ścieżki u Opiekunów. Grając magiem wody po wybraniu żywiołu wody dostaję 100many i 20% mocy magicznej (bo wybieram swój żywioł) i nie mam nowych czarów. No ale zastanawiam się nad ścieżką ciemności - czy masowe zniszczenie tak samo jak w NK uderza jakby podwójnie? BO wybierając ciemność mogę w 4 rozdziale nauczyć się 10 run, czyli to daje 10% mocy magicznej i 10inta. Za cenę 180PN. Zastanawiam się tylko nad tym zniszczeniem - jeśli faktycznie jest OP z czarów 6 kręgu to biorę ciemność, w innym wypadku mana i moc magiczna raczej bardziej mi się przyda.

Od kiedy uczenie się. Run dodaje magiczna moc?
No to nie wiem ja mam 256 inta początek 3 rozdziału i z pioruna bije po 1k i to muszę z 2sekundy móc stać żeby wyczarować co często jest niemożliwe

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szulik bukiet kwaitow w jarkendarze podczas robienia questa ze swiatynia adanosa rozgladaj sie za teleoportem do smoka przy tym bosie kamiennej panterze

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki u niego

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam kilka pytanek
1)Gdzie znajda ta fajke dla Jacka?
2)Dlaczego po misji w gildi kupcow (po tej gdzie trzeba isc do Onara) Lutero nie daje mi kolejnego questa (Mam 2 rozdzial)
3)Gdzie znajde tego Kevlara z zadania przekleta latarnia?
(Przeszukalem cale khorinis, Jarkendar, w polowie Gd, i wyspe paladynow, gdzie idzie sie w trakcie zadania dla kupcow)
4)Kogo trzeba namowic do pojscia do obozu mysliwych? Narazie mam tylko Bartoka, czy dobrze mysle ze jednym z kolejnych bedzie ten co z Gd co chcial ser, gdy zacznie uciekac jak dowie sie ze jego kumpel zginal?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mam 6 kawałków drewna bukowego a mimo to nie mogę ich dać temu Orkowi od zadania Kuszy Wielkiego Łowcy. Co mam z tym zrobić?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Od kiedy uczenie się. Run dodaje magiczna moc?
No to nie wiem ja mam 256 inta początek 3 rozdziału i z pioruna bije po 1k i to muszę z 2sekundy móc stać żeby wyczarować co często jest niemożliwe

A może najpierw sprawdź, a nie zadajesz głupie pytania.

Co do pioruna, to jakoś ja mogłem ich zabijać, wystarczyło pobiegać. Poza tym napisałem ci o zniszczeniu ożywieńca. Może manowo efektywne nie jest jak piorun, ale castujesz od razu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema mam kilka pytanek
2)Dlaczego po misji w gildi kupcow (po tej gdzie trzeba isc do Onara) Lutero nie daje mi kolejnego questa (Mam 2 rozdzial)
(Przeszukalem cale khorinis, Jarkendar, w polowie Gd, i wyspe paladynow, gdzie idzie sie w trakcie zadania dla kupcow)
4)Kogo trzeba namowic do pojscia do obozu mysliwych? Narazie mam tylko Bartoka, czy dobrze mysle ze jednym z kolejnych bedzie ten co z Gd co chcial ser, gdy zacznie uciekac jak dowie sie ze jego kumpel zginal?

1 i 3 się łączą. Poczekaj aż Greg będzie palił fajke i go zagadaj.

A co do drugiego to po prostu poczekaj na kolejny rozdział.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Z tego co pamietam uczy tego Constantino po zrobieniu Q na jego "falszywa" recepture

Siema mam kilka pytanek

1. Ma ją greg
2. Jesli to Q z zaopatrzeniem dla paladynow to koniec, kolejny jest w 3 rozdziale
3. Z tym nie bardzo Ci pomoge sam stoje na zadaniu gdzie gadalem widmo>jack>Karczmarz w porcie>greg>jack i tutaj dupa nie wiem co dalej
4. tak, tak i Gestath jakiś, ten co uczy pozyskiwania krwi i łusek, jest on prawie w tym samym miejscu tylko tam dalej za gorą jest obok rzeki idz, i tam jest taka kotlinka mała

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 6 kawałków drewna bukowego a mimo to nie mogę ich dać temu Orkowi od zadania Kuszy Wielkiego Łowcy. Co mam z tym zrobić?

KOMPUTER:
Spoiler

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema pytanie gdzie receptura na potki na hp z korzeni leczniczych ( te +20hp) i czy moge robic inne rzeczy oprocz pierscieni u mattea bo mam tylko te stalowe a on mowil o czyms jeszcze ale nie mam nic do nauki .
POnawaim pytanie i prosze o pomoc

1 Użytkownik i 8 gości przegląda ten wątek.
Do góry