O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8876961
Odpowiedzi 37317
zeddicus94
Jao
xardas33
Cytat: Tizgar w 2018-05-18, 16:08jeśli nie uleczyliśmy w 1 rozdziale ur-karasa to klops i koniec możemy zaczynać grę od nowa bo spapraliśmy cały watek orków i wszystkie następstwa z nim związane:PWybacz ordynarność wypowiedzi, ale co ty pierdolisz? Bez Ur-Karrasa tracimy tylko kilka zadań. @Subuki W starym obozie bractwa, naturalnie.
jeśli nie uleczyliśmy w 1 rozdziale ur-karasa to klops i koniec możemy zaczynać grę od nowa bo spapraliśmy cały watek orków i wszystkie następstwa z nim związane:P
Enio
LigenTex
Morty
dawidwiedzmin
templartitan
Cytat: Jao w 2018-05-18, 16:13Cytat: Tizgar w 2018-05-18, 16:08jeśli nie uleczyliśmy w 1 rozdziale ur-karasa to klops i koniec możemy zaczynać grę od nowa bo spapraliśmy cały watek orków i wszystkie następstwa z nim związane:PWybacz ordynarność wypowiedzi, ale co ty pierdolisz? Bez Ur-Karrasa tracimy tylko kilka zadań. @Subuki W starym obozie bractwa, naturalnie.Akurat mogę się tu wypowiedzieć. Wątek orków skończyłem jak pierwszy raz grałem w Returna 2.0 i pominęłem Ur-Karrasa w 1 rozdziale bo o nim nie wiedziałem. Więc nie blokuje to całego wątku.
garry18
Spiro
Subuki
Co do latarni, na jej szczycie jest jeszcze pentagram, z którym musisz wejść w interakcję.
Arik
Próbowałeś czystego alkoholu?