Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8241823 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8241823

Odpowiedzi 37317

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie ten proch można wytestować
Obóz piratów, za Bones'em jest armata

Post połączony: 2018-05-16, 15:37
Skąd mogę wziąć 2 czarne perły na cichą śmierć? Mam już jedną, jedną wykorzystałem na miecz mistrzowski, była w nagrodę z jakiegoś zadania jeśli dobrze pamiętam
Chyba dopiero w Jarku u Garetta kupisz albo musisz po skrzynkach szukać

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś pomysł jak zabić czarnego trolla w 1 rozdziale? Gram nekromantą

Nez

Nez

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad moge wziac rzeczy potrzebne do tworzenia zwojow ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Zwojem od Ignaza. Który się dostaje po zadaniu od niego

Post połączony: 2018-05-16, 15:51
Skąd mogę wziąć 2 czarne perły na cichą śmierć? Mam już jedną, jedną wykorzystałem na miecz mistrzowski, była w nagrodę z jakiegoś zadania jeśli dobrze pamiętam

Kup od Ramireza, albo otwieraj ostrygi do oporu, pełno ich jest na swiecie gry swoją drogą

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmniejszenie potwora za któregoś quest dostajemy ten zwój w nagrodę, chyba u Vatrasa

Undead Army

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Od Ignaza, nie wprowadzaj w błąd

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 napewno sprzedaje Ramirez, 2 Garret w Jarku, 1 dostajesz od Farima za zupe

Post połączony: 2018-05-16, 15:55
Skad moge wziac rzeczy potrzebne do tworzenia zwojow ?
Gallahad sprzedaje

Post połączony: 2018-05-16, 15:55
Po zrobieniu Q u ignaza z niewypałem przemiana w cieniostwora dostajesz zmiejszenie potwora

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okeeej, rozumiem, dzięki za pomoc :>

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Czy umiejętność walki bronią jednoręczną lub dwuręczną ma jakiś wpływ na walkę dwoma ostrzami? Może to głupie pytanie ale mnie nurtuje.

Akores

Akores

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
!!! Mam parę pytań dotyczących rozgrywki.
1. W mieście orków zrobiłem zadania: Miecz dla wodza, grog , arena, głowa dla farroka, ksiazka dla tego szamana w jaskini.Czytałem że po rozmowie z szamanem o smokach można isc się dowiedziec wiecej od xardasa ale nie mam takiej opcji dialogowej. Mam okolo 80/100 reputacji u orków i problem w tym że farrok mnie wpuścił do przywódcy ale ten nie chce ze mna rozmawiac na temat kopalni i swiatyni sniacego. Dodam jeszcze ze ur kassa (ranny ork w 1 rozdziale) nawet nie spotkalem bo po prostu o nim nie wiedziałem. Jeśli to kwestia retoryki to mam 43. Czy ktoś wie jak naprawić to zadanie czy po prostu zepsułem sobie wątek?

2. Wiem że to głupie ale gdzie jest sakiewka ze złotem Diega? Przeszukałem cały plac wymian i płaskowyż nad kopalnia i nic.

Z góry dziękuje za pomoc.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Niech ktoś mi coś wytłumaczy ... Jeżeli mam Prf na zręce i przez to ona kosztuje 10 PN a siła 15 , to czy da się zmienić prf na Siłę i czy wtedy Siła będzie kosztować 10 PN ?

Powinno zmienić się Prf na atrybut, którego nauczysz się więcej. Zawsze możesz to wypróbować albo sprawdzić grając chwilę od nowa.
Chodzi mi o to czy jeśli teraz wyucze się tyle siły że będę miał na niej prf to będzie mniej kosztować
Tak. Wtedy koszt spadnie o te 5 PN, a ten co był wcześniej Prf wzrośnie znowu o 5 PN.

Jedną można dostać za quest u Farima z ugotowaniem mu zupy u Eddy. Można też dostać perły otwierając muszle.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy umiejętność walki bronią jednoręczną lub dwuręczną ma jakiś wpływ na walkę dwoma ostrzami? Może to głupie pytanie ale mnie nurtuje.
Tak, dwureczna

Post połączony: 2018-05-16, 16:50
1. W mieście orków zrobiłem zadania: Miecz dla wodza, grog , arena, głowa dla farroka, ksiazka dla tego szamana w jaskini.Czytałem że po rozmowie z szamanem o smokach można isc się dowiedziec wiecej od xardasa ale nie mam takiej opcji dialogowej. Mam okolo 80/100 reputacji u orków i problem w tym że farrok mnie wpuścił do przywódcy ale ten nie chce ze mna rozmawiac na temat kopalni i swiatyni sniacego. Dodam jeszcze ze ur kassa (ranny ork w 1 rozdziale) nawet nie spotkalem bo po prostu o nim nie wiedziałem. Jeśli to kwestia retoryki to mam 43. Czy ktoś wie jak naprawić to zadanie czy po prostu zepsułem sobie wątek?

2. Wiem że to głupie ale gdzie jest sakiewka ze złotem Diega? Przeszukałem cały plac wymian i płaskowyż nad kopalnia i nic.

1. Jest też zadanie dla orkowego kowala, jak pogadasz z Szamanem to powinieneś dostać kolejno zadanie z kapliczkami, książką i demonem na bagnie. Jak chcesz poczytać co i jak to odsyłam do solucji, jest wszystko. Ah dopiero przeczytałem ze postanowiłeś oddać zadanie z orkowym najemnikiem zanim dostałeś zadanie z demonem, musisz wczytać wcześniejszego sejva

2 Sakiewkę ma ork elita który sie respi po otrzymaniu tego zadania od Diego

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od Ignaza, nie wprowadzaj w błąd
Napisałem CHYBA, jeśli nie umiesz czytać XD

Undead Army

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Jak można zdobyć dużą ilość many? 250 to było sporo, ale widze itemy i szaty na 500, 1000 i więcej. Tylko eliksiry i nauka u nauczyciela? 15/20 PNów za 5pkt many to dużo... A dojście tak do 1000 zajmie wieki...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Akores

Akores

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, dwureczna

Post połączony: 2018-05-16, 16:50

1. Jest też zadanie dla orkowego kowala, jak pogadasz z Szamanem to powinieneś dostać kolejno zadanie z kapliczkami, książką i demonem na bagnie. Jak chcesz poczytać co i jak to odsyłam do solucji, jest wszystko. Ah dopiero przeczytałem ze postanowiłeś oddać zadanie z orkowym najemnikiem zanim dostałeś zadanie z demonem, musisz wczytać wcześniejszego sejva

2 Sakiewkę ma ork elita który sie respi po otrzymaniu tego zadania od Diego

A nie ma jakiegoś sposobu by to naprawić (może być marvin) bez konieczności wczytywania? Nadpisałem juz zapisy z orkowego miasta a rozbieżność miedzy innymi zapisami to okolo 50h.

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Orkowie z Wolnej Kopalni są ważni, czy moge wyrżnąć?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poradz ktoś jak sobie Magiem Wody radzic w GD, wszedzie pełno orkow elit na które musze z 12 lodowych lanc uzyc, zanim to zrobie to dobiegnie do mnie, nie mowie juz o grupach

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@zeddicus a kto powiedzial ze masz ich zabijac? masz czyscic GD z potworow ktorym dajesz rade nie wszystko po kolei.Do orkow wrocisz jak bedziesz silniejszy.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@senho Orków w Wolnej Kopalni to raczej MUSISZ wyrżnąć. A przynajmniej ich dowódcę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie ten proch można wytestować
r2 jarkendar u piratów

Post połączony: 2018-05-16, 17:47
Jest jakiś sposób na dołączenie do gildii zabójców niż dowiedzieć się od gildii złodziei i zadanie dla galacośtam(ten z górnego miasta)?

0 użytkowników
Do góry