Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833344 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833344

Odpowiedzi 37317

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 sprawy.
1.Jak zdobyć tą lampę naftową co może być przy zbroi?

Lampa jest w skrzyni w porcie tam gdzie stoi straznik magazynu

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie.

Spoiler
Podczas misji zaginieni nowicjusze mam zdobyć składniki do mikstury przywracającej pamięć. Mam kwiaty kaktusu, eliksir ducha, 3 skrety z ziela , rośliny lecznicze, akwamaryn i żuwaczki pełzaczy (jak pisze w dzienniku) lecz nadal nie mam żadnej opcji dialogowej.Brakuje mi czegoś jeszcze? Czy to jakiś bug lub błąd w tłumaczeniu?
Może jak z Fortuno musisz rozgniesc skręty pierw

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Pytanie dla bardziej doświadczonych, strasznie spodobała mi się walka broniami pod zręczność, gdzie w miarę szybko mogę znaleźć jakiś porządny oręż tego typu, i czy Harad uczy wykuwania broni wymagających zręczności?  I czy ładować tylko w zręczność, czy też w siłę? mogą być bronie wymagające coś siły i zręczności... A jeśli tak to do ilu punktów inwestować w siłę?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest najlepsza runa dla nekromanty 1 krąg? I gdzie moge znaleźć spis składników do tych run?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kogo pobić w miescie by moc uzyc na nim zapomnienia?
Kogokolwiek nie pobije(nawet za miastem) to i tak wszyscy to widza i musze placic u Andre...

pietrek3313

pietrek3313

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 2 małe problemy.
Spoiler
Otóż aby zostać nekromantą Xardas każe mi zabić nowicjusza. Dowolnego? Bo u Orlana był Ulf, ale jak go zabiłem to nic mi się u Xardasa nie pojawiło. Drugi problem mam taki, że mam mu przynieść rękopisy z klasztoru. Tylko że nie mogę się dostać do biblioteki bo zamknięte, a kradzieży kieszonkowej nie mogę się nauczyć u Cassii, bo nie chciała mnie przyjąć do gildii, ponieważ jestem już nowicjuszem mroku. Ktoś jeszcze uczy kradzieży kieszonkowej? A może da się inaczej zdobyć klucz?

dawidrap1

dawidrap1

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnosnie tworzenia zwojow na pulpicie. Z opisu wynika ze potrzebuje pioro. Gdzie takowe znalezc? Myslalem ze moze pioro od harpii, ale nie. Moze glupie pytanie ale mam z tym zagwozdke od jakiegos czasu. Ktos pomoze?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xendix Ja tam sobie pobiłem Pepe na farmie Onara, przy okazji robiąc questa dla niego :D

dawidrap1

dawidrap1

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kogo pobić w miescie by moc uzyc na nim zapomnienia?
Kogokolwiek nie pobije(nawet za miastem) to i tak wszyscy to widza i musze placic u Andre...

Ja pobilem Pedro i bylo spoko

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnosnie tworzenia zwojow na pulpicie. Z opisu wynika ze potrzebuje pioro. Gdzie takowe znalezc? Myslalem ze moze pioro od harpii, ale nie. Moze glupie pytanie ale mam z tym zagwozdke od jakiegos czasu. Ktos pomoze?
Kupisz u Brahima

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy bez problemu mogę zająć się Cantharem dla Gildii zabójców w I rozdziale?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Niech ktoś mi coś wytłumaczy ... Jeżeli mam Prf na zręce i przez to ona kosztuje 10 PN a siła 15 , to czy da się zmienić prf na Siłę i czy wtedy Siła będzie kosztować 10 PN ?

Powinno zmienić się Prf na atrybut, którego nauczysz się więcej. Zawsze możesz to wypróbować albo sprawdzić grając chwilę od nowa.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie dla bardziej doświadczonych, strasznie spodobała mi się walka broniami pod zręczność, gdzie w miarę szybko mogę znaleźć jakiś porządny oręż tego typu, i czy Harad uczy wykuwania broni wymagających zręczności?  I czy ładować tylko w zręczność, czy też w siłę? mogą być bronie wymagające coś siły i zręczności... A jeśli tak to do ilu punktów inwestować w siłę?

Ramirez, tylko on. Siły wymagają duale, ale raczej do tego stopnia dasz radę z bonusów samych wyciągnąć, w razie czego będziesz i tak miał troche LP więc dobicie dodatkowych pn'ów to nie będzie żaden problem, do samych broni na zręke, to tylko sama zręczność, żadna siła

Post połączony: 2018-05-16, 14:59
Czy bez problemu mogę zająć się Cantharem dla Gildii zabójców w I rozdziale?

Tak, tylko pamiętaj o wpieprzeniu Sary do więzienia

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie trzeba skladniki na zwoj deszcz ognia? pod C nie ma spisu skladnikow

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niech ktoś mi coś wytłumaczy ... Jeżeli mam Prf na zręce i przez to ona kosztuje 10 PN a siła 15 , to czy da się zmienić prf na Siłę i czy wtedy Siła będzie kosztować 10 PN ?

Powinno zmienić się Prf na atrybut, którego nauczysz się więcej. Zawsze możesz to wypróbować albo sprawdzić grając chwilę od nowa.
Chodzi mi o to czy jeśli teraz wyucze się tyle siły że będę miał na niej prf to będzie mniej kosztować

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć dostałem magiczny proch do armaty jestem na opuszczonej latarni i nie mogę z armaty z korzystać co jest bo w zadaniu wypróbować z dala od innych ludzi  ?

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skąd mogę wziąć 2 czarne perły na cichą śmierć? Mam już jedną, jedną wykorzystałem na miecz mistrzowski, była w nagrodę z jakiegoś zadania jeśli dobrze pamiętam

Log

Log

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam bug na pustyni adanosa z tymi dwoma tabliczkami. W momencie gdy chcę je połączyć w jedną na tym pulpicie koło tej mniejszej piramidy, nie pojawia mi się żadne okno dialogowe, tylko przegląda ten pulpit jakby nic nie było. Dodatkowo znika mi wówczas pasek wytrzymałości. Ma ktoś może rozwiązanie na to, albo chociaż kod na tą kompletną tabliczkę?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie ten proch można wytestować

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie ten proch można wytestować

W jarku w obozie piratów masz armate do strzelania.

0 użytkowników
Do góry