Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8841259 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8841259

Odpowiedzi 37317

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo ciężko gra się magiem wody? Co robi jego kostur? Gram pierwszy raz w returninga i właśnie będę wybierał klasę ( maga ) i nie mogę się zdecydować długo o tym myślałem, właściwie to dzisiaj mature z angielskiego zdałem na 90% tylko, pewnie dlatego, że nie wiem kim grać  :wstyd:

Ja gram Magiem Ognia, początek ciężki, ja trochę zepsułem bo dawałem w siłę do 130pkt i teraz musze grindować żeby lvlup mieć na kolejne kręgi i runy które są DROOOGIE. W złocie i PNach. Mag Wody jest kozacki w Jarkendarze, szczególnie na te Ogniste Demony, wiadomo czemu, i kamiennych strażników. + Cronos może ci dawać zwoje z czarami wiatru, które również niszczą chociażby takiego Kruka za 2 spellami
Jak mag wody jest kozacki w Jarku? Ja właśnie gram i bije po 200 z lancy, minus że jak mob podejdzie już na odległość w zwarciu to czary w ogóle nie trafiają i giniesz

Post połączony: 2018-05-15, 13:12
Ma ktoś buga że nie leci kasa z sakiewiek?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znacie jakiś sposób na okradnięcie domu Fernanda? Tylko z jego domem mam problem no i jeszcze z tym pomieszczeniem gdzie śpią palladyni, ale fernanda jest cenniejszy bo tam jest pulpit z inteligencją, ale zanim wbiegne do góry i go przeczytam i zejde na dół lothar zaczyna we mnie nawalać mieczem, a wszystko to przez cwela który całe życie w nocy siedzi na ławce zamiast iść jak normalny człowiek spać  :lol2:

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@scutum Nie wyuczyłeś się przebicia pancerza u Raffa? Broń pod zręczność która działa przeciwko duchom to włócznia Silvermoon którą znajdziesz w dolince z Ashtarem
To co trzeba zrobić, żeby nauczył przebicia?? Nie mam tej opcji dialogowej, jedyne czego uczy to strzelania z łuku. I nie ma łuku na duchy? o.O

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xKondziox  Dzięki, kuhwa o tym nie pomyślałem 200 iq normalnie  :D , jak masz jeszcze pomysł kogo z dzielnicy portowej pobić, i rzucić na niego zapomnienie do " eksperymentu " Ignaza to byłbym wdzięczny, bo już z 5 typów zaprowadziłem w mroczny zaułek i pobiłem exp wpadł, tylko się na mnie nie obrażają o dziwo  ;(

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@scutum Przebicie
Spoiler
- przebijające strzały - tej umiejętności uczy Raff, ta jedna umiejętność pozwala na zabić wszystko z łuku, do nauki tej umiejętności jest wymagane  ok 120 zręczności i 60-70% w łucznictwie
Aby zranić  duchy łukiem musisz mieć odpowiednie strzały, lub łuk który zadaje obrażenia magiczne.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@scutum Ja dostałem fajny łuk od Netbeka na 210 zreki 160 obrażeń, za zabicie imiennego trolla w lesie za palisadą.

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znacie jakiś sposób na okradnięcie domu Fernanda? Tylko z jego domem mam problem no i jeszcze z tym pomieszczeniem gdzie śpią palladyni, ale fernanda jest cenniejszy bo tam jest pulpit z inteligencją, ale zanim wbiegne do góry i go przeczytam i zejde na dół lothar zaczyna we mnie nawalać mieczem, a wszystko to przez cwela który całe życie w nocy siedzi na ławce zamiast iść jak normalny człowiek spać  :lol2:

Ten obywatel czesto sie buguje ze jest plecami do domu fernanda, sprobuj wejsc do gerbarta czy jak mu tam i on nie usiadzie na lawce, ja tam mam, a lothar jak przyleci to poczekaj az wejdzie do domu i jak bedzie wracac na swoj posterunek i bedzie plecami do domu to wtedy skradaj sie szybko
Co do paladynow, idz w poludnie, wejdz do srodka troche poczekaj az paladyn wyciagnie miecz, lekko wyjdz zeby wrogosc stracil i na sprincie biegnij do pulpitu, paladyn sie wkurzy dopiero po odejsciu od pulpitu i bedziesz mial sproo czasu na ucieczke zeby nie darl mordy ALARM!!!

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakieś sposoby jak "shackować" golda w plikach gry albo czymkolwiek? (Marvin nie działa) bo przez spanie w  czyichś domach mam 2500 kary a to pierwszy rozdział i mam jakoś 500 golda a przez to Harad moe chce ze mną rozmawiać

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mozna sie gdzies nauczyc pelni many? Bo na hardzie troche irytujace jest czekanie na ta mane :/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xDeus17174 W akcie 3 po ukończeniu lasu asasynów.

@Maximeee Pause break-> marvin -> esc. aby wyjść Pause break-> 42->esc.
Kod:
Spoiler
ITSL_GOLDPOCKET_FULL

scutum

scutum

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeleciałem szukajką i nie znalazłem odpowiedzi na pare pytań.
1. Kto i kiedy nauczy mnie tworzenia poświęconych strzał?? (tworze już magiczne i ogniste)
2. Kiedy Raff uczy przebijania pancerza?? Jakieś wymogi trzeba spełnić?
3. Nauka tworzenia broni u Ramireza, wymaga konkretnych rozdziałów, czy trzeba pakować w zręke po prostu?
4. Czy bosper uczy tworzenia lepszych łuków niż "Beeching Bow" ?

Maximeee

Maximeee

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty a wytłumaczyłbyś co to jest to Pause break? nie jestem zbyt into komputery.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile mam czasu na uratowania Ur-Karassa?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maximeee Przycisk na klawiaturze
@scutum
1. Akt trzeci przepis dostajesz od Lorda Hagena za zadanie 'mroczna sieć'
2. Akt II wymagania ci napisałem.
3. Do tego dochodzi jeszcze reputacja u złodziei
@Dudus 1 dzień?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na otwarcie tej kraty w kanałach gdzie gildia złodziei czy trzeba się tam dostać zwojem przemiany?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie  jest najbliższy Khorinis teleport?
Edit: Muszę przestać pytać o takie pierdoły, znalazłem.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dudeus Jeśli masz na myśli zwój który ma Sarandil .

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
z Uriziela robic rune jak grac nekromantą ta? bo slyszalem ze mozna polaczyc szpon beliara i uriziela ale to chyba tylko dla walczacych wrecz ta?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś co robi lód który czasem się pojawia jak noszę szatę wody? Ani to mnie nie chroni ani nie zamraza przeciwnika

0 użytkowników
Do góry