Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829074 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829074

Odpowiedzi 37317

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nieważne, znalazłem

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dlaczego przed bossem?
Kurczę, musisz wszystko wiedzieć dziesiątki godzin przed? No ale dobra - jak zabijesz bossa to strażnicy poumierają i stracisz expa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktos gdzie moge znalezc zwoj otwierania zamkow? Nie moge dolaczyc do gildi złodziei bo jestem nowicjuszem i nie moge sie nauczyc otwierania a musze zrobic quest zeby zostac magiem i tylko to mnie ratuje bo brak mi ostatniej ksiegi dla Karrasa a Torben jeszcze nie dal mi zadania z Gritą i nie moge sie nauczyc ;/ jesli ktos pamieta gdzie moge znalezc taki zwoj prosze dajcie znac

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli sie nie myle to 1 powinien byc w wiezy Xardasa 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dlaczego przed bossem?
Kurczę, musisz wszystko wiedzieć dziesiątki godzin przed? No ale dobra - jak zabijesz bossa to strażnicy poumierają i stracisz expa.

Akurat exp nie jest dla mnie ważny, a nie chce mi się z nimi pieprzyć :P Dzieki

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jeden juz mialem i wykorzystalem do otworzenia innej skrzynki i teraz szukam drugiego ehh swoja droga bez sensu ze quest ktory jest jakby głowny wymaga tej umiejetnosci a dostep do niej jest praktycznie na poczatku zablokowany ;x

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam!
Czy ktoś zna dobry sposób na pobicie Regisa, tak, żeby nie płacić grzywny? Dostałem 750szt. zł. za jedno spotrzerzenie. Najlepiej jakąś porę dnia, miejsce
Zadanie od Valentino? Jesli tak to idziesz do regisa i mowisz mu ze ma wpierdziel od ciebie i zacznie cie gonić, wybiegnij za miasto i bij, jak przestanie cie gonic zagadaj go i znowu zacznie gonic, tyle ze list polecajacy od valentino dla gallahada nie ma wartosci

Co do spotkania zabojcy, idziesz o 24 za dom sędziego i od tylu obok skrzynek skradasz sie "x"-em, nieznajomy zabija wambo i cie zagaduje

jeden juz mialem i wykorzystalem do otworzenia innej skrzynki i teraz szukam drugiego ehh swoja droga bez sensu ze quest ktory jest jakby głowny wymaga tej umiejetnosci a dostep do niej jest praktycznie na poczatku zablokowany ;x
TOMEK9851 Thorben cie nauczy jesli bedziesz mial 30 karmy u innosa, mialem ten sam problem, jesli masz spiwór to idziesz pod kapliczke modlisz sie do innosa, za jedno normalne modlenie masz 1 karme w góre, spisz 24h i znowu az bedziesz mial 30, mozesz zaplacic zeby szybciej dostac ale to grube hajsy potrzebne na wiele innych rzeczy w 1 rozdziale
Jak nie masz spiwora to chyba za vatrasem jest kapliczka innosa, biegaj spac do constantina spac i do kapliczki, 15min i powinienes dobic 30 karmy

Durne pytanie, gdzie widac jaki lvl mamy? Pod B ani C nie widze

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sword grandmaster robił ktoś te zadanie i o  co chodzi w nim bo z fingersem nie mam żadnej opcji dialogowej 

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Witam ktoś mu powie jakie składnik są potrzebne do stworzenia rzadkiego kamienia runicznego oprócz kawałków kamienia runicznego. Dalej nie mogę odczytać co jest potrzebne

zeddicus pod b u góry w kółku

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam!
Czy ktoś zna dobry sposób na pobicie Regisa, tak, żeby nie płacić grzywny? Dostałem 750szt. zł. za jedno spotrzerzenie. Najlepiej jakąś porę dnia, miejsce
Zadanie od Valentino? Jesli tak to idziesz do regisa i mowisz mu ze ma wpierdziel od ciebie i zacznie cie gonić, wybiegnij za miasto i bij, jak przestanie cie gonic zagadaj go i znowu zacznie gonic, tyle ze list polecajacy od valentino dla gallahada nie ma wartosci

Co do spotkania zabojcy, idziesz o 24 za dom sędziego i od tylu obok skrzynek skradasz sie "x"-em, nieznajomy zabija wambo i cie zagaduje

TOMEK9851 Thorben cie nauczy jesli bedziesz mial 30 karmy u innosa, mialem ten sam problem, jesli masz spiwór to idziesz pod kapliczke modlisz sie do innosa, za jedno normalne modlenie masz 1 karme w góre, spisz 24h i znowu az bedziesz mial 30, mozesz zaplacic zeby szybciej dostac ale to grube hajsy potrzebne na wiele innych rzeczy w 1 rozdziale
Jak nie masz spiwora to chyba za vatrasem jest kapliczka innosa, biegaj spac do constantina spac i do kapliczki, 15min i powinienes dobic 30 karmy

Durne pytanie, gdzie widac jaki lvl mamy? Pod B ani C nie widze

dzieki stary!

Larouz

Larouz

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem kompletnie w kropce od paru godzin. Jak mam zabić kruka walcząc bronią 1h ? To jest wręcz niewykonalne.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Czarami Ognisty deszcz i Grom dwa razy użyjesz i on się te pnie do 2 lub 3k hp musisz tyle mu zostać żeby się tepł

Ponawiam Pytanie z góry jakie składniki są potrzebne do stworzenia rzadkiego kamienia runicznego

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niech ktoś dokładnie powie gdzie i jak zdobyć tą Fajkę Dla Jacka , ktoś tam pisał że muszę czekać aż Greg zapali fajkę ale ten stoi ciągle w miejscu i nic nie pali ... Jestem po zabiciu Dextera jeżeli jest to ważne

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czarami Ognisty deszcz i Grom dwa razy użyjesz i on się te pnie do 2 lub 3k hp musisz tyle mu zostać żeby się tepł

Ponawiam Pytanie z góry jakie składniki są potrzebne do stworzenia rzadkiego kamienia runicznego
ten najwyszy czyli 20 czesci i sztaba magicznej rudy,ten sredni to nic chyba nie wymaga.

ja mam za to pytanie czy po lesie asasynow wbijac 4 rozdzial? glownie chodzi mi o jakas lepsza szate na pustynie,doline i swiatynie sniacego itd,bedzie ciezko grac tym co mam czyli szatą starozytnego kaplana z jarka.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie dalczego strażnik fortu Azgan rzuca się na mnie? Nie mogę z nim nawet porozmawiać, próbowałem rzucać czar zapomnienia na niego jak i na Knechtów ale nic to nie daje. Gdy do nie go podchodzę on odrazu mnie zagaduje a po tym atakuje. Jestem strażnikiem w mieście, nie mam żadnych grzywn do zapłacenia nigdzie, ktoś wie co się mogło stać?

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nie masz glejtu, to tam nie wejdziesz choćbyś był najświętszym paladynem Innosa xd

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Właśnie do tego średniego też jest coś potrzebne oprócz kawałków kamienia runicznego. Szata Kapłana z Jarka jest dość dobra tak mi się wydaje. Do tego Średniego jest tez coś potrzebne.

Gram na najnowszej wersij 0.66

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
do najwyższej 2 Ore Ingot
do średniej    1 Ore bar  tak jest w wersji angielskiej.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Aha no to musze iść poszukać żelaza

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jesli  nie wkradłem sie do klasztoru a wszedłem robiąc zadanie dla gilddi kupców to zadanie od parlane jest nie wazne ?
Znajde gdzies w korinis zwykłe pełzacze bo narazie spotkałem tylko wojwonicze a chciałbym zrobić  zbroję ?

0 użytkowników
Do góry