Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8886790 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8886790

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
hmm chyba mam buga,otoz wyslano mnie do xardasa zeby zrobic rytuał oka innosa,nie mam z tym zadnego dialogu a tak wyglada ostatni wpis w dzienniku :
https://gyazo.com/bc7c59fd9c1137423f8048ef3ac9eab8

jest jakis warunek zebym mogl xardasowi o tym powiedziec czy co?
edit : dla tych co beda miec to samo co ja,trzeba miec oko w ekwipunku,ja je oddalem bennetowi i dlatego nie mialem dialogu XD

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie o której Larius wychodzi z ratusza by usiąść na ławce? Potrzebuje go wtedy złapać by oddać mu wszystkie dokumenty dla Gallahada

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
@garry18 Jeżeli chodzi o eliksiry to dają one +2 do statystki jeżeli masz przy niej Pref. Tak więc jeżeli poszedłeś pod siłę i wbiłeś już przeskok 1siły - 2pn to tego boosta do zręczności już nie dostaniesz, bo może być tylko jedno "pref" - do tej umiejętności, którą wbijesz do przeskoku jako pierwszą. Tak więc pij je wtedy, kiedy będziesz miał przy zręczności Pref (jeżeli jeszcze nie masz), a jeżeli już masz przy sile no to nic nie zrobisz. Pozostaje wypić taką, jaka jest, bez dodatku.

@dave36 Larius ma przerwę popołudniową - więc pewnie gdzieś w okolicach 16:00.

@pitappl Zawsze możesz zakurwić Młot Innosa z klasztoru i popadają jak muchy.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie o której Larius wychodzi z ratusza by usiąść na ławce? Potrzebuje go wtedy złapać by oddać mu wszystkie dokumenty dla Gallahada
w zadaniu pisze ze od południa wiec zapewne od 12..

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Z kim mam pogadać odnośnie ,,Nieskończonej Potęgi" w obozie bractwa? Nikt nie ma żadnych dialogów, jestem nekromantą.

No i jak zacząć te zadania z assasynami? Czytałem, że trzeba jakieś zadanie zaginieni nowicjusze, ale kto je daje?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Z kim mam pogadać odnośnie ,,Nieskończonej Potęgi" w obozie bractwa? Nikt nie ma żadnych dialogów, jestem nekromantą.

No i jak zacząć te zadania z assasynami? Czytałem, że trzeba jakieś zadanie zaginieni nowicjusze, ale kto je daje?
koles ktory pali fajki na przeciwko baal namiba chyba,straznik powinienen Cie zaczepic przed obozem,potem idziesz do tego samego baala co wczesniej(gada caly dzien przed nowicjuszami) i potem juz jak w solucji

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale oni nie mają żadnych dialogów :/

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-05-09, 13:35

@pitappl Zawsze możesz zakurwić Młot Innosa z klasztoru i popadają jak muchy.
serio?XD

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeżeli to nie sarkazm to... tak, jak najbardziej. Chyba każdy wie, że młot Innosa zabija golemy na strzała.

Jeżeli to jest sarkazm, to jaki problem? Wbijasz, zabierasz, zabijasz, nic prostszego. Do klasztoru zawsze się można dostać dachem i wyjść teleportem, jeżeli już masz jakiś kamień aktywowany (a o to nietrudno).

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli to nie sarkazm to... tak, jak najbardziej. Chyba każdy wie, że młot Innosa zabija golemy na strzała.

Jeżeli to jest sarkazm, to jaki problem? Wbijasz, zabierasz, zabijasz, nic prostszego. Do klasztoru zawsze się można dostać dachem i wyjść teleportem, jeżeli już masz jakiś kamień aktywowany (a o to nietrudno).
To nie sarkazm :D. Hmm teleportu jeszcze żadnego nie mam, ale coś ogarnę. Żadnych konsekwencji w dalszej grze nie będzie za zajebanie młota? Jakiś zepsuty quest czy coś.

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O ile go nie sprzedasz nikomu to nie powinieneś. Ewentualnie zawsze możesz go odłożyć na miejsce, nie powinien zniknąć (ale tutaj głowy nie dam). Kamieni potrzebnych do aktywowania teleportów w Khorinis jest chyba 9 i są dosyć łatwo rozmieszczone, zresztą są opisane w solucji. Nie orientuje się, czy w Returnie były jakieś zadania z młotem prócz Próby Ognia i zadania z Sędzią od Lee znane z podstawki, ale nawet jeżeli tak - z pewnością sprowadzają się do kradzieży młota, więc na jedno ci to wyjdzie.

//edit

Może ktoś zarzucić tutaj spis kamieni teleportacyjnych, które da się aktywować w Khorinis? Przegrzebałem wszystkie posty w temacie Solucja & Porady i nic nie znalazłem - niewykluczone, że po prostu przeoczyłem, ale nie chce mi się dalej tego przegrzebywać. Byłbym wdzięczny.

Znalazłem. Jak na złość spis na ostatniej stronie, po kilkunastu minutach wertowania postów.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
gdzie w 4 rozdziale dostane jakas lepsza szate i kostur dla nekromanty? sa w ruinach starej wiezy xardasa czy musze pierwsze wbic 4 krąg? mam 4 rozdzial a dalej chodze tą z 2giego

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam maly problem otoz skonczylem 2 rozdzial grajac magiem wody poszedlem do jarkendaru aby nauczyc sie wreszcie 3 kregu oraz nowej runy ale tu pojawia sie problem gdyz aby ja wykonac potrzebuje tego lepszego runestone a do jego stworzenia trzeba miec sztabke rudy. Szukalem na necie dosc sporo ale wszystkie tematy odnosnie sztabek rudy dotycza gothica 3... Wie ktos gdzie moge znalesc taka sztabke? Albo w ostatecznosci jaki jest na nia lub na ta lepsza rune kod? Dodam, ze npc w GD ktory moze uczyc przetapiania rudy jest martwy i raczej niczego juz mnie nie nauczy niestety cofniecie sie do momentu w ktorym zyl to jakies dobre 4 godziny gry w plecy a w tamtym czasie nie wiedzialem, ze ten cholerny kopacz uczy tak przydatnej mi umiejetnosci ; /.

PS jak zostac arcymagiem wody?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Wąż po zakończeniu zadania z jego paczką rudy uczy wytapiania sztabek z bryłek rudy. Tyle, że i tak powinieneś się wczytać, bo Grimes jest potrzebny (4 godziny to nie tak dużo przy tym, ile trwa Returning).
2. Nabijaj wyższe kręgi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto nauczy mnie wydobywania stali i przetapiania na pręty? I gdzie go znajdę?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zaczynasz od rozmowy z Haradem po nauczeniu się podstaw kowalstwa, on ci powie, żeby porozmawiać z byłymi skazańcami. Wtedy pytasz Węża, on cię nauczy wytapiania i skieruje do Snipesa po naukę wydobycia (Snipes uczy tylko do 50%, do 100 musisz dotrzeć do Grimesa).

You didn't grow.
You didn't improve.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a tak wracajac do mojego pytania,lepszy gear dla nekro dostaje po nauczeniu sie 4 kregu czy w zatopionej wiezy xardasa dopiero?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaczynasz od rozmowy z Haradem po nauczeniu się podstaw kowalstwa, on ci powie, żeby porozmawiać z byłymi skazańcami. Wtedy pytasz Węża, on cię nauczy wytapiania i skieruje do Snipesa po naukę wydobycia (Snipes uczy tylko do 50%, do 100 musisz dotrzeć do Grimesa).
A gdzie oni są? :D

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie oni są? :D
Wąż w tawernie w khorinis, snipes na farmie koło miasta u lobarta, grimes chyba w gd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@arminvanbuuren 4 krąg. Dostaniesz wtedy szatę i misję ulepszenia jej, wtedy będzie bardzo mocna.
@pitappl Może poszukaj, hm?

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry