Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851477 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851477

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę bron dla harada bo bartok mi ucieka a tam gdzie sa bandyci nie ma żadnego
tego orka za cieniostworem mozna zabic 2/3 zwojami,napewno takie juz masz ;)

Post połączony: 2018-05-08, 03:51
Te stare kamienne, które skupuje Vatras?

Odnośnie magicznych strzał, nieważne. Miałem po prostu za mało kwarcu.
to nie te,to sa stare runiczne płytki,spis ich znajdziesz na 1 strone solucji

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Juz mi sie udało i wybrałem zabicie bandytów, i teraz mam 2 pytania po co jego głowa i czy jak zostane czeladnikiem w miescie do bede mogl robic zadania na farmie najemników

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Juz mi sie udało i wybrałem zabicie bandytów, i teraz mam 2 pytania po co jego głowa i czy jak zostane czeladnikiem w miescie do bede mogl robic zadania na farmie najemników
glowy hersztow dajesz lordowi andre,za kazdego jest 1k/2k golda,naprzeciwko wulfgara na scianie masz spis tych bandytow
jesli nie zostaniesz straznikiem ani kims innym to tak
mam pytanie jeszcze odnosnie sakty nomen i runy demonolgii,co te dwie rzeczy dawają oddzielnie?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy te starożytne tabliczki do kamieni teleportacyjnych nie powinny świecić ? znalazłem już 3 ale żadna nie dawała najmniejszej ilości światła by ją zauważyć z dalszej odległości ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy te starożytne tabliczki do kamieni teleportacyjnych nie powinny świecić ? znalazłem już 3 ale żadna nie dawała najmniejszej ilości światła by ją zauważyć z dalszej odległości ?
u mnie nie swieca,nie mialem problemu z odnalezieniem zadnej jesli o to chodzi

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak działają te progi nauki ? Mam pierwszy rozdział i chciałem sobie w siłę trochę dać ... Dałem chyba do 45 i piszę mi że "próg nauki został przekroczony" co mam zrobić żeby dalej nabijać sobie siłę albo inne staty ?

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak działają te progi nauki ? Mam pierwszy rozdział i chciałem sobie w siłę trochę dać ... Dałem chyba do 45 i piszę mi że "próg nauki został przekroczony" co mam zrobić żeby dalej nabijać sobie siłę albo inne staty ?
Musisz dobić do 50 po 1 punkcie i wtedy znowu będziesz mógł dawać po 5 tylko za 10 PN

Post połączony: 2018-05-08, 09:01
Ktoś ma pomysł dlaczego nie mogę się nauczyć akrobatyki? Jestem w gildii złodzieji, mam 120/90 zreki, a Cassia mówi że nie mam odpowiednich umiejętności (1 rozdział) Halp😋

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

ernim1

ernim1

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem jak w 2.0 ale w r1.3 akrobatyki uczyl najemnik przy chacie Edgora. ale pewnie pozmieniali :/

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
glowy hersztow dajesz lordowi andre,za kazdego jest 1k/2k golda,naprzeciwko wulfgara na scianie masz spis tych bandytow
jesli nie zostaniesz straznikiem ani kims innym to tak
mam pytanie jeszcze odnosnie sakty nomen i runy demonolgii,co te dwie rzeczy dawają oddzielnie?

Santa Nomen działa w ten sposób, że w momencie kiedy mana Ci się skończy możesz wciąż rzucać czary, ale kosztem życia, jeśli dobrze pamiętam przelicznik jest 2 życia na 1 many, co szczególnie przydatne jest kiedy przyzwiesz np. 5 szkieletów i mana znika Ci w oczach. Co do demonologii przydałoby się, żeby ktoś inny bardziej obeznany w nekro się wypowiedział, aczkolwiek jest to po prostu przyzywanie co raz mocniejszych demonów

@ernim1 Tutaj obecnie uczy Cassia przy posiadaniu 120 zr ( trzeba po prostu osiągnąć ten próg czyli, można podbić chwilowo paskami, pierścionkami, amuletami, po czym można je zdjąć) a także podobno ork z w mieście orków już bez tego wymogu zręczności

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
no dobrze,a runy demonologi co dają? poki nie beda wiedzial to nie robie narazie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Im mocniejsza runa demonologii tym po prostu mocniejszy demon jaki przyzywasz plus nie jestem pewny jak to wygląda z przyzwaniem demona ( czy za każdym razem jest przyzywany). I tak najprawdopodobniej to rozwiniesz, bo bossy z miejsca zabijają przyzwane szkielety, wilki itd itp, a demony zostawiają, chociaż z tego co gdzieś tam kiedyś widziałem są bossy jak np. ten na bagnach, które mogą wyłączyć Twoje demony.
I im wyższą runę demonologii chcesz stworzyć, tym większe wymagania w materiałach na to są.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Demonologia to sztuka przyzywania demonów, aby mieć mocniejszych kompanów to musisz łączyć na stole demonologa krew demonów z runami magicznymi. Wszystko objaśnia Xardas a ostatnim stopniem wtajemnczenia w tą mroczną sztukę jest Książe demonów który rozpierdala wszystko co spotka na drodze. U Gallahada można nauczyć się sztuki wytrzymałości summonów w walce z Bossami - ale to tylko w Alternatywnym Balansie, a nie zwykłym Returningu 2.0. Po nauce tej umiejki przywane summony nie giną w walce z bossami.

W momencie poznania Sankty Omen tak na prawdę nekro zaczyna pokazywać swój ogromny potencjał.

@Tizgar jeśli będzie taka opcja to przenieście te nowe opcje od Gallahada do waszego patcha.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.
przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem :)

Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Jak sobie poradzić z bandytami w jaskini, za farmą Akila? Każdy z nich ma jakieś horrendalne ilości punktów życia, a ich szef to już w ogóle szkoda gadać (około 800). Jestem w pierwszym rozdziale i chciałbym dołączyć do gildii złodziei, ale nie wyobrażam sobie ich rozwalić na tę chwilę.
przyzwanie warga,kiedy oni sie rzucą na niego,podbiegasz do skrzynki,zabierasz list i uciekasz,mi sie udalo za 1szym razem :)
Szkoda, ze maja go na hita, więc mam jakieś 1-2 sekundy na wejście, zabranie listu i ucieczkę, co jest praktycznie niemożliwe.

Jeśli nie grasz na poziomie trudnym to po prostu podchodzisz do akila jak rozmawia z bandytami, dostajesz misje ,,Farmer w opałach" biegniesz do Miki pod bramą, mówisz mu o tym, mika ich czyści ( nie gadasz z nim po tej mini rzezi, przez co ciągle stoi w tym samym miejscu i wciąż będziesz dostawać PD za zabijanych przez niego przeciwników). Czekasz do nocy, żeby wszyscy farmerzy poszli za farme akila i potem po jednym, dwóch bandytów z jaskinii podprowadzasz do Miki, który ich zabija ( wciąż nie podchodząc za blisko do niego, żeby nie uaktywnił dialogu). Musisz pamiętać, ze bandyci będą ciągle za Tobą biegać, więc musisz być ciągle w ruchu. Jak to zrobisz to mu możesz jeszcze tych z mostu podprowadzić.
Jak grasz na hardzie i wyżej to ognista strzała/kula ognia

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Najpierw bierzesz zwykłych bandytów na klatę i biegniesz z nimi na farmę Akila i w grupie napierdalasz tak żebyś zgarnął exp i dropa. Tą taktyką wybiłem wszystkich i zgarnąłem wszystkie gówienka, chociaż nie oszukujmy się, złota w tej grze będziesz miał jeszcze dużo.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wbiegnij, zluruj ich, pobiegnij gdzieś daleko, np. na ten pagórek ze scierwojadem albo dalej, szybko wróć, zabierz,  profit.

Trochę boli brak jakiegokolwiek pomysłu przez obecnie grających, no cóż takie czasy :F

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma jakieś rady jak budować postac na początku gry na trudnym, gdzie chce zostac guru?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

jak grasz na normalu(u mnie mial ponad 1100 ten herszt) to niemozliwe bo ja zdazylem wszystko ze skrzynki wziac i wyjsc niedrasniety

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Obok jaskini jest niska pólka skalna wystarczy na nią wejść, i wystrzelać wszystkich  z łuku. Przynajmniej u mnie to podziałało jak grałem na trudnym.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry