Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833376 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833376

Odpowiedzi 37317

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde czarnego trolla jaskiniowego? Bo potrzebuje rogu na te kusze Tag Norda

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Vechpro Las asasynów, Dolina Cienia, pustynia Aadanosa (strażnik dużego drzewa).

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Jak zdobyć prawdziwy manuskrypt xardasa wiem że ma go jeden z byłych magów ale gdzie on jest ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@shadow34443 Masz auto tłumaczenie z ruskiej solucji :
Spoiler
Pierwsze zadanie Xardasa. Xardas prosi nas, abyśmy poszli do klasztoru i znaleźli tam jego stare zapiski, on da nam klucz do swojej dawnej celi. Wszystkich zapisów 2:
1. W szafie w komórce Xardas. Po prostu idź tam i podnieś rekordy.
2. W szafie w bibliotece. Tutaj już jest trudność. Klucz do Parlana nie daje nam. Kradnij (50 zwinność) lub poczekaj do 3 rozdziałów. Kiedy znajdujemy się w bibliotece, potrzebujemy najdalszej szafy. Ale jak tylko tam dotrzemy, Higals nas zauważy, więc teleportujemy się z powrotem za pomocą pierścienia Xardasa. Po tym nie zapomnij o zapomnieniu o Higals, inaczej będziesz musiał zapłacić Parlamentowi 750 monet.
Przynosimy do Xardas obie notatki.

Jak tylko spróbujemy odejść, Xardas zostawia nas i mówi, że druga część wpisów jest fałszywa. Ponownie prosi, aby udać się do klasztoru i poprosić magów, aby odkryli, gdzie jest oryginał. Wracamy do klasztoru, rozmawiamy z Parlamentem i Mardukiem. Powie, że najprawdopodobniej jeden z magów pracował z płytami - Trevius, ale niedawno zniknął. Ponieważ nie ma napiwków, idziemy do jaskini na tawernę Orlana. Popłynie demon, a pod nim leży zwłoki Trewiusza. Zabijamy demona i obrabujemy zwłoki. Zapisy są pobierane przez Xardasa.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Lepsze są demony z 6 poziomu demonologii, czy z runy którą dostaliśmy od Dagotha?

Post połączony: 2018-04-08, 18:27
Jak się nazywa ork, z którym musimy pogadać w lokacji za nową kopalnią i gdzie on jest? Szukam i szukam. Boję się, że go zaciukałem
Nie mam questow u lutero w 4 rozdziale. Dlaczego? Zabiłem tego gościa, co miał przejąć jej interes dla gildii zabójców

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, ktoś może opisać krok po kroku, jak zaciągnąć Grimesa do własnego obozu? Jestem na etapie, że przy przejściu do kopalni złota mówię mu, że jesteśmy na miejscu. Co dalej robić? Z góry dzięki.

Podbijam, bo nie uzyskałem odpowiedzi. Ktoś pomoże? Przydałby się Grimes w obozie.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xMefistox - Lutero chyba nadal prowadzi sobie taki ranking punktowy, czyli nie musisz wszystkich questów zrobić najlepiej jak się da ale jak niektóre spieprzysz to w pewnym momencie możesz nie dostać następnego.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Te 3 imienne trolle obok słonecznego kręgu idzie ubić? wersja 0066 R2 hard, bo przy zbiciu ich do 2k hp leczą się na full

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Lepsze są demony z 6 poziomu demonologii, czy z runy którą dostaliśmy od Dagotha?

Jak się nazywa ork, z którym musimy pogadać w lokacji za nową kopalnią i gdzie on jest? Szukam i szukam. Boję się, że go zaciukałem
Nie mam questow u lutero w 4 rozdziale. Dlaczego? Zabiłem tego gościa, co miał przejąć jej interes dla gildii zabójców

Pytanie do Ciebie chłopie, wiesz może co jest potrzebne do ulepszania run demona? Bo Mi pisze jak bym ciągle jakiegoś składnika nie miał...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś gdzie mogę dorwać jakąś dobrą broń obuchową do 300 siły w 3 rozdziale? Przydałaby się na mocniejsze szkielety.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, ktoś może opisać krok po kroku, jak zaciągnąć Grimesa do własnego obozu? Jestem na etapie, że przy przejściu do kopalni złota mówię mu, że jesteśmy na miejscu. Co dalej robić? Z góry dzięki.

Podbijam, bo nie uzyskałem odpowiedzi. Ktoś pomoże? Przydałby się Grimes w obozie.

No bo grimes z tym ziomkiem po tym dialogu stoja na przeleczy, wiec musicie isc przed brame przeleczy od strony khorinis a gra ich tam zrespawnuje gotowych do dalszej drogi

Pytanie do Ciebie chłopie, wiesz może co jest potrzebne do ulepszania run demona? Bo Mi pisze jak bym ciągle jakiegoś składnika nie miał...

resin czyli smola, lub tez dana esencja demoniczna

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Możliwe że nie masz runy odpowiedniej do tego. Albo esencji demona. Jest chyba 5 typów esencji

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę odczytać ile mam punktów retoryki??
Jeszcze nie czytałem książki od Gallahada Ale Chyba i tak powinny się gdzieś ukazywać za dobre dialogi
Nwm czy to coś wnosi ale w menu mam - Build 0061.2

Ps. Da się może też wyświetlić gdzieś achivementy które można zrobić/zrobione?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Któryś z klawiszy. Chyba B. Potem poprostu szczalkami zmieniasz pozycje, i Góra i dół, żeby listę przewijać

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz - Młot Tarakota na wykopaliskach (w którejś wersji był już chyba słabszy), z tego co pamiętam w GD niedaleko kopalni z Fajethem jest taka mała wieża, w skrzyni tam chyba był Kruczy Dziób (1h), nawet niezły. Jak naprawdę się uprzesz to możesz przesprintować aż do Śnieżnych Gór i szukać tam unikatowego młota.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Pytanie o pustynie adanosa. Ktoś kiedyś umieścił mapkę o kociołkach i tych ołtarzykach gdzie ona są. Nie mogę jednego dziada znaleźć... Ma ktoś może tą mapkę?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Pytanie o pustynie adanosa. Ktoś kiedyś umieścił mapkę o kociołkach i tych ołtarzykach gdzie ona są. Nie mogę jednego dziada znaleźć... Ma ktoś może tą mapkę?
http://images84.fotosik.pl/252/622ef5968e4af117.png

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Te 3 imienne trolle obok słonecznego kręgu idzie ubić? wersja 0066 R2 hard, bo przy zbiciu ich do 2k hp leczą się na full
Z tego co wiem to jednorazowo się leczą

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto mnie nauczy łucznictwa powyżej 90 w drugim rozdziale?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zabiłem tych trzech orków przed wejściem do obozu orków górskich. Nie mieli imienia, to myślałem że mogę. Irytująca jest czasami ta gra. Należy jeszcze jakiś sposób na wykonanie wątku górskich orków?

0 użytkowników
Do góry