Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8875323 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8875323

Odpowiedzi 37317

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest gestath? Bo koło kamiennej go nie znalazłem xD

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest gestath? Bo koło kamiennej go nie znalazłem xD
W gothicu był po lewej stronie jak szło się do górskiej fortecy a teraz przed ścieżką musisz skręcić w lewo i iść w stronę rzeki a następnie w prawo do końca.

Post połączony: 2018-04-07, 10:26
Grając wojownikiem w poprzednich wersjach mogłem dosiadać przywoływanego "cieniostwora" (zaklęcie kupione w mieście orków). Później grałem magiem i był niedostępny a teraz grając łucznikiem po przywołaniu nie mogę na niego wsiąść? Błąd czy zostało to zmienione w wersji 66.2?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Ujeżdżanie cieniostwora zostało usunięte z gry całkowicie już w wersji 0062

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Ujeżdżanie cieniostwora zostało usunięte z gry całkowicie już w wersji 0062
Szkoda bo był to niezły środek transportu.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W jaki sposób walczyć z jaszczuroczłekami? Bo nie mogę ani jednego pobić :/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czekasz aż zrobią kombo 3-4 hity, robisz 2 ataki i tak do oporu

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A jakie staty ma dark vow?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
270 lub 280 siły / 325 ataku

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie dość że ta rozpiska jest do dupy, to na dodatek nie tyczy się do AB

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest gdzieś spis muzyki z Returninga? Niektóre nutki bardzo mi się podobały,ale nie znam ich nazwy,a chciałbym sobie posłuchać.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Loop Z tego co pamiętam to ten temat dotyczy dotyczy Returninga 2.0, nie jest nigdzie napisane 'AB'. Alternatywny Balans posiada własny temat gdzie moim powinien pozostać, bo dochodzi do sytuacji że ludzie piszą o 4 bardzo  różnych wersjach gry co powoduje strasznie duży bałagan.
Co do rozpiski to chętnie usłyszę jak mógłbym ją 'ulepszyć', albo chętnie zobaczę rozpiskę przygotowaną przez Ciebie.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu Dark Order po bossie jest jeszcze jeden przełącznik, co trzeba mieć i gdzie to znajdę żeby go używać? Hagen nic mi nie dał.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie zadania powinienem mieć zrobione przed rozdzialem 4?  I co mnie czeka do zrobienia w rozdziale 4? Odkryłem jakąś krainę lodową w nowej kopalni, ale są tam niezniszczalne orki. Ktoś ki powie coś więcej na ten temat?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Chris Moltisanti Tek przełącznik nie ma żadnej funkcji, możliwe że twórcy zapomnieli go usunąć.

@xMefistox
Zrób 'obawy Saggity' i 'asystenta'  w gildii kupców.

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdują się chromaniny, które mam znaleźć w rozdziale 5 ? Zadanie zleca Pyrokar. Dotyczy ataku nieumarłych.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@KoksMan34 Pamiętaj aby porozmawiać z Creolem.
Spoiler
1. Książka znajduje się w krypcie, koło miejsca gdzie leżał amulet Angara.
2. Druga książka znajduje się w Opuszczonej kopalni złota tej samej w której znajdował się płomień Eligora. Leży na beczce w okolicy pieca hutniczego.
3. Trzecia książka znajduje się w Jaskini Bólu w pobliżu Starej Wieży Xardasa. Leży przy przewróconej kolumnie koło ołtarza.
4. Czwarta książka znajduje się w Starej Kopalni. Leży w jednym z korytarzy które leżą niedaleko pieca hutniczego.
5. Piąta książka znajduje się w zalanej wieży Xardasa.
6. Szósta księga znajduje się w  fortecy kamiennego smoka. Tym razem nie leży w widocznym miejscu, jest w posiadaniu jednego z przeklętych kapłanów.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli dałem na asystenta dla Lutero Maxiego (ten z Khorinis) to już nie dostanę więcej zadań z gildii? Lutero coś tam brzęczał przy oddawaniu zadania. Valerana wziąłem do swojego obozu bo Erol miał jakiegoś buga i nie było nawet dialogu o tym żeby został szefem.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Chris Moltisanti Valeran jest jedynym słusznym wyborem, ale możliwe że zadanie dostaniesz później lub trzeba będzie użyć GVE aby uruchomić zadanie z Sarą.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W wersji 0066.2 zadanie z asystentem trzeba zrobić w rozdziale 4, inaczej zadanie z Sarą przepada (nawet zadanie główne z gildią idzie od razu do wykonanych).
@xMefistox Ci orkowie są związani z questem dotyczącym zaginionego przyjaciela Lee. Musisz znaleźć jednego samotnego szamana i zagadać do niego mając założoną zbroję od Ur-Thralla, potem robić questy dla orków aż do momentu, w którym wódz każe ci zniszczyć źródło nieśmiertelności tych nieśmiertelnych. Wtedy czekasz do 7 rozdziału, bo musisz robić zadanie "Wyprawa magów ognia".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry