Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8388489 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8388489

Odpowiedzi 37317

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się coś poradzić na częste crashe? Chciałem wejść do gd przez kopalnie i to już chyba 4 crash przez 10 minut.
Gram na 0.65 na w7

Edit.
Teraz crashe co 30 sekund

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po 1 powinieneś przerzucić się na 066.2
Po 2 też się z tym zmagam na jednym komputerze i ciężko mi powiedzieć co jest tego powodem :F na drugim 0 kraszy, a raczej kilka na 100 godzin a na 1 tak samo jak u Ciebie

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanko co trzeba zrobic zeby nauczyc sie otwierac zamki u thorbena lub u kogos innego szybciej (nie moge u nagura zrobic misji ze wzgledu na to iz jestem juz nowicjuszem)

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Daj mu książkę rachunkową lehmara i oddaj hajs gritty, ale średnio jak grasz bez gildii złodziei, przydaje się

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zamierzam niedługo zagrać magiem wody/ognia na trudnym, w co inwestować pierwsze punkty nauki i co zacząć przed dołączeniem do gildii bo zapewne blokuje kilka questów.

Maggi0

Maggi0

Użytkownicy
posty15
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ktoś wie co zrobić aby można gadać z Ramirezem ? Uwziął się po tym jak zabiłem Attylle

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oblivion spell (u ignaza)

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedzi. Wersja 066. Jutro spróbuje z mikstura niewidzialonsci coś ogarnąć

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie statów - czy w 2 rozdziale jak mam 221 siły w Gd to dam radę odrobić? Gram na alt balance na hardzie i 90 wyuczyłem się z pn a reszta bonusy... Jest sens to ciągnąć czy zacząć od nowa bo i tak nie nadrobię?

Maggi0

Maggi0

Użytkownicy
posty15
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Oblivion spell (u ignaza)
Nie pomogło , wydaję mi się że musze coś zrobić dla niego żeby móc z nim rozmawiać.

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maggi0 Oblivion spell powinien pomóc, chyba innej opcji nie ma żeby z Tobą porozmawiał.

@Its Mre Nie grałem na hardzie, ale wydaje mi się że to przyzwoita suma siły biorąc pod uwagę że na hardzie dostaje się mniej PN i doświadczenia choć mogę się mylić.

Ponawiam moje pytanie. Gdzie znajduje się ten czarny kryształ koło zatopionej wieży Xardasa dla 9 opiekuna?
Przeszukałem okolice tej wieży jak i same jej wnętrze i nic nie znalazłem ;x

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Z Ramirezem może pomóc chyba też odpowiednia ilość retoryki. Uprzedzam, nie wiem dokładnie, ile.
A w pobliżu zatopionej wieży Xardasa jest jeszcze jedna wysepka na tym jeziorze...

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maravel Popłyń od wieży w stronę górskiej fortecy.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Jakie rzeczy potrzeba do misji z poświęceniem serca luciana ?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
   czarną perłę, łodygę bagiennego ziela, siarkę, akwamaryn, esencję many i księgę z klasztoru

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
   czarną perłę, łodygę bagiennego ziela, siarkę, akwamaryn, esencję many i księgę z klasztoru
Mam wszystko ale nie moge tego stworzyć chyba jeszcze coś do przechowania tego serca mi brakuje ale nie wiem własnie co juz niewazne jestem slepym idiotą

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A przeczytałeś księgę? XD

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Co mam zrobić aby założyć Klątwę Azlagora ?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki! Już ostatnie pytanie, które już kiedyś zadalem. Xardas nie uczy mnie żadnych run, po za pociskowymi. Tylko z 1 kręgu miałem więcej run. I jeszcze pytanie co do nowego obozu. Erol chce, bym przyniósł mu jedzenie. Mam je w plecaku, ale brak opcji dialogowej. Mam też przyprowadzic kopaczy, jednak ani wąż, ani grimes, ani snipes nie mają opcji dialogowej. To samo tyczy się zadania z zaginionymi nowicjuszami. Po oddaniu miecza zabójcy mam iść pogadać z Kowalami. Nie mniej żadnej opcji dialogowej. Przy wejściu ma 3 poziom demonologii potrzebna jest silna esencja demona. Jeżeli się nie mylę, to ta którą zdobyłem od demona z obozu na bagnie. Jednak pisze mi że czegoś brakuje, a to jedyny wymóg
Utknąłem w martwym punkcie. Oprócz tego doszły problemy  z zadanie chciwy ok, który wedle solucji powinien próbować nas "oszukać" po dniu mu brylek rudy, a jest brak opcji dialogowej.
Kiedy będę mógł wejść do doliny cienia? Bo świątynia sniacego cała wyłożona, i nie wiem czy mam się brać za nekromante na końcu. Myślałem że spotkam orka z misji 'ghosts of the past" jednak  znalazłem tylko notatkę.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakbyś nie przeklikał dialogu jak leci to byś wiedział, po za tym trzeba retoryki to da jeszcze eliksir siły.

No kurwa Ur-Thrall dał Ci dostęp żebyś pozbył się zła w świątyni, rzeczywiście kurwa nekromante zostaw Uriziela pierdol i te śmieci co tam ma :F Musisz znaleźć notatkę i kamienną tabliczke. I błagam zacznij czytać dziennik bo tam kurwa mać jest tak to uproszczone że w 90% jest napisane co masz następnie zrobić

0 użytkowników
Do góry