Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256794 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256794

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kogo mogę wziąć na uzdrowiciela do Mojego Obozu?
saggite.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dzięki. Jeszcze jedno pytanie - gdzie mogę znaleźć esencje demona, żeby ulepszyć runę demonologii na krąg 2?
Wszystkie znane mi imienne demony zabiłem i wszystkie miały silniejsze esencje :x

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jao zrobiłem to w innej kolejności, nie patrzyłem nawet na solucje...czy zbugowałem zadanie?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie są bonusy od biżuterii że złota i kiedy można się nauczyć tworzenia? A oprócz tego to kto może być wzięty do obozu myśliwych jako nowy członek oprócz bartoka?

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam . Zabiłem te 2 mini śniace pod świątynia adanosa otworzyły sie drzwi i tam dalej przy drugich drzwiach jest interakcja naciskam i bezi mówi że nie działa . Robie coś źle ?

Post połączony: 2018-03-25, 17:38
Gdzie jest druga tabliczka potrzebna do otwarcia światyni ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do tabliczki to patrz solucję ;)

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam . Zabiłem te 2 mini śniace pod świątynia adanosa otworzyły sie drzwi i tam dalej przy drugich drzwiach jest interakcja naciskam i bezi mówi że nie działa . Robie coś źle ?

Post połączony: 2018-03-25, 17:38
Gdzie jest druga tabliczka potrzebna do otwarcia światyni ?

patrz solucje

Post połączony: 2018-03-25, 17:59
Jakie są bonusy od biżuterii że złota i kiedy można się nauczyć tworzenia? A oprócz tego to kto może być wzięty do obozu myśliwych jako nowy członek oprócz bartoka?

Spoiler
Talbin i Gasteth( tyle że to zadanie pokrywa się też z zadaniem o nowych członków dla Myśliwych więc trzeba uważać jak się wybiera

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andretriada tak, przeszukałem dokadnie świątynie i znalazłem jednak :D dzieki! u Xardasa też księgę znalazłem.. ale gdzie znajde tego nag gumgara? pisałeś, że w kamiennej twierdzy ale tam go nie ma(rozmawialem juz tez z ur thrallem). przeszukałem chyba cala GD xD

A ten dywan ktorego szukasz - w komnacie gdzie był kruk w drugiej walce - leży na ołtarzu ;)
@bcklvr On się pojawia później, po przeczytaniu księgi musisz z Ur-Thrallem pogadać. W tym momencie, jeśli jeszcze nie zabiłeś nieumarłego szamana z Cmentarzyska Orków to zrób to - ma przy sobie sztylet, którym niby można zabić wodza orków, wracasz z nim do Ur-Thralla i masz do wyboru samemu zabić i quest się dalej ciągnie (ale jest zbugowany, przez co nie da się go wykonać, tj. zabić nag-dumgara) albo druga opcja, która kończy quest.

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przejść ta cholerna pułapke z straznikiem co ma 100k hp , jak odzyskać animacje walki i akrobatyke bo zabrało mi

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy watek zabojcow jest jakos zmieniony w stosunku do ret 1.0? Bo tutaj po quescie z lehmarem mam juz opcje zeby zabic Asmala, a tam z tego co pamietam bylo pare zadan jeszcze i dopiero sie go zabijalo i nie wiem czy powinienienem w takim razie go zabic i bedzie bo zabiciu go watek zabojcow dalej rozwijany czy mam czekac do kolejnych rozdzialow na kolejne zadania a zabic go pozniej

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy watek zabojcow jest jakos zmieniony w stosunku do ret 1.0? Bo tutaj po quescie z lehmarem mam juz opcje zeby zabic Asmala, a tam z tego co pamietam bylo pare zadan jeszcze i dopiero sie go zabijalo i nie wiem czy powinienienem w takim razie go zabic i bedzie bo zabiciu go watek zabojcow dalej rozwijany czy mam czekac do kolejnych rozdzialow na kolejne zadania a zabic go pozniej
najlepiej zrób wszystkie questy w gildzie zabójców i potem go zasiekaj

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę tą Orkową Szate?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maravel Jako mag dostaniesz od orka szamana po zabiciu demona z obozu bractwa.
@Its Mre Bonusy są opisane dokładnie wraz lokalizacją klejnotów w jednym z postów w dziale solucja i porady, biżuterii ze złota Matteo uczy w 4. rozdziale, a z magicznej rudy w 5. Ale uważaj żebyś nie zużył zbyt wielu klejnotów (zostaw sobie co najmniej 3 na zrobienie odpowiedniego kompletu z rudy).

Post połączony: 2018-03-25, 20:55
@Vechpro Nie wiem czy przyjmie twoje wyzwanie, ale lepiej zabij go dopiero po wykonaniu wszystkich zadań.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Można go zabić wcześniej, tylko po co :F zrób wszystkie zadania a potem go zabij

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabiłem już go ;x Gdzie jest ten ork szaman? Ulu-mulu potrzebuje żeby z nim móc pogadać? ;s

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się krypta z nieumarłym paladynem w dolinie cienia ?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maravel Jest w mieście orków, tak potrzebujesz Ulu-Mulu i musisz najpierw wykonać dla niego 2 zadania.

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak mogę wskrzesić np. Sagitte? nie wiedziałem że umiera w 4 rozdziale jeżeli sie nie zrobi questa w 3 :(

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Gdzie mam znaleźć węgiel dla Dobara? Przeszukałem arą opalnieni nie widze tam żadnego węgla.

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

0 użytkowników
Do góry