Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256593 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256593

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Już mam dostęp do tego głównego orka za farrokiem, ale nie mogę z nim poprowadzić sensownego dialogu. Czy to przez to że nie pogadałem z tym orkiem, co mówiłeś?

Post połączony: 2018-03-16, 22:37
PS. Zrobiłem jednego questa u tego szamana. Dalej brak opcji dislogowych
Wczytaj grę. Pisałem, że masz wykonać wszystkie (tj. trzy) questy od szamana zanim dostaniesz się do Ur-Thralla. Do tego musisz pociągnąć zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami do etapu, w którym Garond każe ci pogadać z orkami.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ma ktoś taktykę (poza chowaniem się za drzewem) na walkę z "podrzucającymi" potworami (troll, golem). O ile szkielety, cieniostwory, orkowie czy zębacze są dziecinnie proste do pokonania to fakt, że nie jestem w stanie uniknąć ataku golema czy trolla, ani przerwać jego ataku moim skutecznie uniemożliwia poskromienie tych bydlaków.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z questami w orkowym mieście
#1 zadanie- dostarczyć wiadomość do orkowego dowódcy z high cliff gdzie on się dokładnie znajduje po rozmowie z ur kashem zrozumiałem że jest w jakiejś starej ludzkiej twierdzy ale gdzie dokładnie bo przeszukałem wszystkie mi znane i go tam nie spotkałem
#2 trofeum dla Orkowego strażnika który zagradza przejście do thralla co muszę mu przynieść i gdzie to znaleźć bo w zadaniu mam że głowę jakiegoś wojownika ale kogo dokładnie bo zabijając zwykłego paladyna to raczej nie zadziała xd
#3 co muszę zrobić aby thrall mnie puścił do świątyni śniącego bo mając 53 lvl w 3 rozdziale chuj mi mówi że jestem za słaby xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Jak to wytłumaczyć... Po prawej od wejścia do świątyni Śniącego wespnij się na taki... filar? Dalej idziesz przez górę, mijasz Wrzoda, po drugiej stronie góry powinieneś zobaczyć spory obóz otoczony takim murem z kamieni.
2. Przy wejściu na przełęcz jest trzech dezerterów.
3. Jprdl, poszukaj, dopiero co to komuś innemu tłumaczyłem, w solucji też jest.

You didn't grow.
You didn't improve.

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś sposób jak pokonać demona na bagnach ponieważ grając łucznikiem jestem na straconej pozycji ponieważ nie dość że nie da się zając niedostępnego dla niego miejsca to jeszcze ma kradzież many i życia

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Już mam dostęp do tego głównego orka za farrokiem, ale nie mogę z nim poprowadzić sensownego dialogu. Czy to przez to że nie pogadałem z tym orkiem, co mówiłeś?

Post połączony: 2018-03-16, 22:37
PS. Zrobiłem jednego questa u tego szamana. Dalej brak opcji dislogowych
Wczytaj grę. Pisałem, że masz wykonać wszystkie (tj. trzy) questy od szamana zanim dostaniesz się do Ur-Thralla. Do tego musisz pociągnąć zadanie od Garonda z zaginionymi paladynami do etapu, w którym Garond każe ci pogadać z orkami.
Jeżeli nie mam zapisu, to zostaje mi tylko zabicie wszystkich, by się dostać do św sniacego i doliny?

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma szans że zabijesz wszystkich ten główny dowodzący ork zadaje przynajmniej mi 2500k życia kiedy go uderzam

I pls info o jakiego orka chodzi tego z którym każecie pogadać bo jestem w tej samej sytuacji i wiem że muszę zabić demona na bagnach ale nie mam na to questa czy co kolwiek innego

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Było na poprzedniej stronie - koło areny jest teleport prowadzący na dół, tam w jednym z korytarzy jest szaman. Musisz wykonać dla niego jeszcze 2 zadania wcześniej, dopiero wtedy wyśle cię na bagna, do tego czasu nie zabijaj demona z bagien.

You didn't grow.
You didn't improve.

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie znajde najlepszy miecz dwu-ręczny w drugim rozdziale jarkendar przed krukiem? Tylko bez bicia świątynnych straznikow. A co do kamiennych strażników to ten młot na nich respi się w losowej światyni przed pierwszą walką z krukiem, czy po ucieczce kruka?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tzn, zostaje mi nowa gra?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie: Popełniłem klasyczne pomyłki z podstawki...  sprzedałem Halvorovi srebra Coragona i komuś łuk Bospera, nie mogę znaleźć tego handlarza. Chciałbym zaliczyć te 2 questy, czy mogę jakoś przyzwać te przedmioty?

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem zagadać do Xardasa, by przekonać jakoś Pyrokara na temat pójścia do Słonecznego Kręgu, ale nie mam żadnej opcji u niego, poza sprzedażą przeklętej broni. Nie mogę też samemu Xardasowi powiedzieć, by się tam przeszedł. Coś mam zrobić? Z góry dziękuję.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Gyoshi
W przejściu między kanionem, a bagnem jest jakaś halabarda 180 dmga 160 siły. W którejś świątyni w skrzynce albo grobie topór 180 dmga, 140 siły. Ewentualnie jak jesteś strażnikiem i zabijesz wszystkich bossów bandytów to Andre daje broń 210 dmga, 200 siły. A co do broni obuchowej to 145 dmga 120 siły leży koło czarnego trolla w Jarkendarze.
Młot chyba respi się po albo w ogóle, bo byłem w każdej przed walką z Krukiem i nie znalazłem.

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie: Popełniłem klasyczne pomyłki z podstawki...  sprzedałem Halvorovi srebra Coragona i komuś łuk Bospera, nie mogę znaleźć tego handlarza. Chciałbym zaliczyć te 2 questy, czy mogę jakoś przyzwać te przedmioty?

Srebro Coragon - insert itmi_corangonssilber
Łuk Bospera - insert Itrw_bow_I_03_mis

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U kogo bardziej opłaca się zostać czeladnikiem bosper czy harad przy graniu bronią 2h + łuk?
I na czym jest lepszy zarobek

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Harad zdecydowanie lepiej płaci a to pod co grasz uważam że jest nieistotne. Chyba, że bosper da ci pancerz i masz łatwy dostęp do obozu myśliwych a tam uczą strzelania z łuku.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję, w jaki sposób mam to wpisać? Kiedyś było B Marvin B i F8... I czy przywołanie tych itemów nie zepsuje mi rozgrywki? Pozdrawiam :)

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wciskasz pause break, piszesz marvin, klikasz 1 lub 2 razy esc, klikasz f2 i wpisujesz kody. Aby wyłączyć kody wciskasz pause break, piszesz 42 i znowu 1 lub 2 razy esc. Pamiętaj aby podczas kodów czyli jak bezi siedzi nie wciskać f8 oraz k bo wywali cię do menu.

Washion

Washion

Użytkownicy
posty57
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, a co z frakcją? Gdzieś wyczytałem, że paladyn ma dużo lepiej później. Na ile to jest prawda :D?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry