Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8210511 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8210511

Odpowiedzi 37317

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Gdzie można znaleść klucz rączki do skrzynki w starym obozie?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Też bym chciał znać lokalizacje klucza

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś mi powie,  czy w misji z rannym okiem jest wymagany określony czas przyjścia do niego?  No zapomniałem o tym zadaniu i nie widzę orka w miejscu,  w którym siedział

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Z magiem to nie ma co specjalnie gadać, musisz dobrze blokować. Ale kręcący się orkowie znaczą, że nad nimi jest przeciwnik, ale zapisanie i wczytanie gry to z miejsca naprawi.

Oni nie biegają tylko chodzą powoli i po tym drewnie prowadzącym na górę se powoli wchodzą a potem spadają i wkoło tak

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gildie różnią się znacząco od podstawowego Returna czy jest podobnie (Magowie Wody to było dno)? Zastanawiam się pomiędzy Strażnikiem, Najemnikiem, a Magiem Ognia. Ktokolwiek grał, ktokolwiek wie?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Da się przejść wszystkim, graj czym chcesz i tyle, nie ma tak że którąś klasą nie przejdziesz gry

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
zacząłem ostatnio po raz 1 przygodę z Returning 2.0, gram swoją postacią od nowa, ale dla próby i przetestowania ściągnąłem z tego forum save'a z dość zaawansowaną postacią. Poszukuję informacji, jak zdobyć pancerz z teksturami deadrycznej zbroi ze Skyrima, oraz hełmu z teksturami Smoczego hełmu ze skyrima.
Z góry dzięki za odpowiedź.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pancerz asasyna rzeczywiście można wykonać czy to tylko taki easter egg?

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nazwa tego pancerza z autotranslate  to armor krwi lub blood  armor... Coś takiego

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@benekol Dostajesz za zadanie zaginiony brat jeśli grasz wojownikiem. tu masz źródło do WSZYSTKICH pancerzy w grze wraz z lokacjami i statystykami https://rpgrussia.com/index.php?topic=9264.0.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kam1802 dzięki wielkie, pomogłeś

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko: W solucji zadan na pustyni adanosa jest te zadanie trzeci ( chodzi o kryształy). Wszystko zrobilem czyli podszedłem do saturasa i drugiego maga, ale nie moge znaleźć na mapie w solucji tych ''ołtarzyków''. Są jakoś na mapie oznaczone czy gdzie one sie znajduja?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ołtarze są na mapie oznaczone statuetkami Innosa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Bardzo jest zmieniona dolina  cienia,na alteratywnym balansie??
I jak wziąć te mieszki i 2x tablice na 1 pułapce na pustyni gdzie są te strzałki co trzeba iśc bokiem. Loot jest na środku...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Potrzebuje kilka odpowiedzi na moje pytanie :).
1.Kto jest lepszy Strażnik świątynny czy paladyn (w przypadku gry na legendzie)
2.Gdzie znajde tego rannego orka bo jeszcze nigdy tego zadania nie miałem.
3.Jakie staty są potrzebne aby pokonać bossów z zadania "zaginiony brat"? (min.)

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak ma się obecnie sprawa z pancerzami? Chciałbym przejść grę jako paladyn ale jak ostatnio przechodzilem okazało się, że najlepsza zbroja paladyna, przekuta na maksa i konsekrowana miała słabsze statystyki niż ta którą można dostać w krainie cieni, była to chyba wersja 61.

Jeżeli dalej są takie same statystyki jak w tamtej wersji, to wolałbym przejść gre inną gildią, którą polecacie dla wojownika dwuręcznego? i drugie pytanie: kusza czy łuk? Widziałem, że niektóre kusze potrzebują zarówno siły jak i zręczności. Najbardziej mi zależy na zasięgu, tzn czy najlepsze łuki mają taki sam zasięg trafienia i zranienia celu jak kusze, czy kusze dominują w tym temacie?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja pograłem trochę pod kusze i pod łuk i powiem ci że jeśli chcesz bardziej zabijać takie moby typu ludzie , szkielety itp. to polecam kusze , natomiast łuki są bardziej na zwierzęta np. Cieniostwory , ścierwojady itp. Oczywiście nie jestem expertem , ale dodatkowy + z kuszy to to że nie ma odrzutu jak w wypadku łuku , a jak dowodzą testy szybkości kusza i łuk od 60% mają taką samą szybkość (testowane w g2. Nwm jak jest w returnie , ale kusza pewnie jest jeszcze szybsza).

Co do twojego pytania o gildie. Pod 2h dobrze się sprawdzi (z tego co pamiętam) najemnik i strażnik świątynny (nie jestem w 100% pewien. Swoją wiedze opieram o v1.0)

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
 Gdy zmieniam na nowe celowanie,  to nie mam ani celownika, a postać po naciśnięciu ppm strzela tak, gdzie akurat się patrzę. Tak miało to działać? Bo to troszkę śmieszne jest. Gdzie jest amulet wojownika w jarkendarze? W miejscu z podstawki go nie ma

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 znalazłem jakiś schemat a raczej rysunek pancerza w opuszczonej kopalni tej co jest w niej płomień eligora czy można z nim coś zrobić?
2 Jest w stanie ktoś wypisać wszystkie bossy których trofea po oddaniu falkowi sprawią że bedzie nas uczył robienia zbroi ? czy jest jakaś lepsza od zbroi z skór trolla ?

0 użytkowników
Do góry