Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848324 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848324

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli pozostaje mi tylko zainstalowanie innej wersji returninga ? Nie mam zapisu przed asasynami.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pustyni jestem już po wejściu do dziury i rozwaleniu tego giga pełzacza oraz zejsciu 2 pięter na dół, ale jest jeden problem jak otworzyłem te dziwi to mam element zręcznościowy czyli skok na tą dziurą pełną kolców a cały problem w tym, ze nie mam akrobatyki. Da sie to jakoś przeskoczyć bez akrobatyki? od 30 min próbuje i zawsze brakuje mi z 0,5 cm , zeby na to wskoczyć.

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam opcji dialogowej z Gonzalesem, że jedynym wyjściem jest walka.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@KoksMan34 Musisz pokazać się asasynom w normalnej zbroi i kilku w z nich zabić.

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda, że muszę kończyć walką ale chyba to jest jedyne wyjście :( A jak kilku zabije to pojawi się dialog z Gonzalesem bo nie chce mi się z każdym z asasynów do niego latać?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@KoksMan34 Na twoim miejscu zainstalował bym wersję 066.2, w wersji 065 masz buga który uniemożliwia ci wejście do kopalni orków bez wykorzystania GVE, i buga który uniemożliwi CI wejście na Pustnie Adanosa jeśli nie użyjesz marvina.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakieś porady co do kruka? Ziomek ma 50 k hp, a ja dopiero w 3 rozdziale jestem. Mam go robić dopiero w 4 rozdziale czy jak

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś pomysł na 2 śniące przed wielka piramida?

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zatsuu podchodzisz z nimi blisko kamienia teleportacyjnego, i ustawiasz się tak, żeby żaden z nich cię nie atakował(po prostu stoisz naprzeciwko kamienia), i ty wtedy je bijesz, a sam nie tracisz HP.

mam pytanie co do całego wątku Mora Ultaru. Robić go jeszcze w 3 rozdziale? mam na myśli, czy ten wątek jest dużo trudniejszy od pustyni adanosa?

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 Jak ty je oby dwa zbugowałeś o ten kamien XD?
przeciez to luzem można ominąć i tak w sumie robią :/

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem, misję mroczne rytuały, zabiłem demona, pogadałem z orkiem w obozie, i z szamanem, a ur thrall nie chce mi nic powiedzieć..

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Użyj zwoju przemiany i 'wejdź' nim w kamienny filar który jest na przeciwko tych bossów, będąc w filarze zaatakuje je do siebie za pomocą czaru.
@Robharek Zacząłeś zadanie 'zagineni paladyni'? Masz 50 retoryki? Grasz na najnowszej wersji? ( na 065 musisz użyć GVE )
@lis420 Pustynia to jedno z najgorszych miejsc w całym Ret2.0, jest tylko jedna lokacja grosza od niej przeklęta wyspa.

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
0062 ? A nie lepiej 0066 ? Jest chyba najmniej zbugowana

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Dzieki rada zadziałała, ale chyba cos mi sie zbugowało bo zniszczyłem 5 kamiennych strażników, zabiłem amula i gdy ide do budynku obok małej piramidy i klikam na ołtarzyk i jest napisane ( left tablet bla bla) to nic sie nie dzieje i nie mam nic w ekwipunku.
@edit
chyba zlokalizowałem problem, kiedy jeszcze zbierałem kawałki do berła adanosa to kliknąłem na ten pulpity w budynku obok małej piramidy a teraz mam problem, że zrobiłem jedna tabliczke z 5 strażników a druga zauważyłem, że nie dropi mi z amulów i nie mam tez opcji interakcji z tym pulpitem na temat ''right tablet'', wie ktoś co moge zrobić bo cofac save juz nie moge bo nadpisałem?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Grasz na alt. balansie? Ponoć w nim drugą część tabliczki ma szkielet-mag boss z wieży (ma się automatycznie pojawić w ekwipunku po jego zabiciu)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao tak gram na alt. balansie i własnie cos mi nie pasowało, ze rozwaliłem tych mini sniących a jednak nie wypadła tabliczka :/
@edit ten szkieletor ma 30k + ściaga mnie na 3 hity z swojego kostura a mam 2k hp i zbroje pallaadyna, da sie go jakos zrobic bez użycia spelli czy są obowiązkowe?

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać questa skradzione narzędzia matteo

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zadanie z narzędziami dostaniesz (z tego co dobrze pamiętam) podczas rozmowy z nim zapytując "Możesz mnie czegoś nauczyć" (czy jakoś tak).
Co do szkieleta to powiem ci że mając zbroje łowcy smoków (lekką) na max ulepszoną , 3k hp i miecz z magicznej rudy (2h , ten najlepszy. Nie pamiętam nazwy) to miał mnie na 6 hitów. Cały pic w pokonaniu tego szkieleta to wytrwałość i umięjętność (skill) w walce przeciwko 2h. A no właśnie takie pytanie jak uniknąć efektów tego czaru co po rzuceniu przy ataku zabiera bohaterowi hp i szkielet je odzyskuje.
A i taka mała porada odemnie w sprawie mini-śniących (pewnie większość ją zna ale warto wspomnieć :)). Jeśli mamy 90%-100% w 2h to wystarczy w odpowiednim momęcie zatakować mini-śniącego w biegu. Jeśli udało ci się wybrać odpowiedni momęt to bohater cały czas będzie biegł i nawalał w mini-śniącego , a jeżeli nie , no cóż radze podać beziemu maszyne do szycia xd. PS. Wymagane do tej strategi miecz (pozostałe 2h są za wolne , w ostateczności topór też się nada).

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

0 użytkowników
Do góry