Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8249028 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8249028

Odpowiedzi 37317

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420  Wiem, że powinien tam być, a go nie ma + w chatce jak sprawdzałem również go nie ma :/

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania co ile mogę brać zrękę od beliara (mam 200+ karmy do wydania) i co zrobić z recepturą alchemiczną z fortecy? (nie da się jej przeczytać)
Pozdrawiam.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prosiłbym o małą pomoc w odnalezieniu wejścia do jaskini gdzie w oryginale jest amulet angara http://scr.hu/9rif/i7c3k
 nie moglem znaleźć na zadnej wersji gry teraz gram na 0.66.2 alternatywny balans

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@bambooz12 Ja tam wszedłem przemianą w wyszedłem teleportacją (w środku chromanin był i jakieś śmieci chyba).

Post połączony: 2018-02-27, 17:41
I jeszcze się zapytam jak nauczyć się regeneracji hp/wytrzymałości?

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie Zabiłem jednego Razora przed questem u grega na oczyszczenie kanionu a własnie cos brakuje mi jednego razora i go znaleźć nie moge na tej pustyni, orientuje sie ktos czy on sie respi albo co moge zrobic?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@bambooz12 Amulet Angara jest przy szkielecie-magu przed jaskinią, do środka powinno się wejść dopiero w 5 rozdziale.
@GroBar Wytrzymałość - Cord/Wulfgar/Gor Na Kosh (zależy która gildia, 2 rozdział). Życie - Haniar (3 rozdział).
@Zatsuu Brzytwiaki do questu Grega się respią. Szukaj, ewentualnie się prześpij albo wczytaj save sprzed rozmowy z Gregiem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest jaskinia z questu u złodziei muzyka życia i śmierci? (chodzi o zadanie w którym cassie chce od nas instrumenty)

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rivenxd jeżeli zrobiłeś wątek gildi zabójców to po zabiciu Asmala powinieneś otrzymać zadanie Lisia Nora wykonujesz to zadanie (jeśli nie wiesz jak odpowiedz w solucji) w tej jaskini do której zaprowadziłeś 'zespół' zabijasz wszystkich facetów (bez dziewczyny bo stracisz darmowe zarobki) zbierasz z nich loot i odnosisz do Cassi

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Zatsuu Sprawdzałeś na ławeczce koło ratusza?

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zaraz się wkur*****. Nie wiem jak zabić Kruka, nie dziwne że napierdziela tymi piorunami ale jak go atakuje, otoczka jego mnie rani, nie wiem jak go zabić.. pomózcie :( Nawet nie da się zbugować...

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Robharek Jeżeli blokujesz wszystkie ataki, piorun cię nie uderzy. przynajmniej tak jest w alternative balance.

Co do bugowania, można to zrobić, Kruk się zacina o ten stół i dwa słupy, możesz w tym czasie albo zapisać grę i się wyleczyć.

Post połączony: 2018-02-28, 03:16
Mam pytanie, bo jestem leniwy, rozpocząłem 3 akt i chciałem go zrushować żeby sprawdzić zbroje najemnika.

1. Uwolniłem Bennetta, i otrzymałem lekką zbroję łowcy smoków. Co muszę zrobić, żeby otrzymać średnią zbroję łowcy smoków w 3 akcie, ktoś wie?

2. Czy po rozpoczęciu 3 aktu, coś się resetuje w Górniczej Dolinie? Chodzi mi o sidequesty, bo zamierzam je robić w 3 akcie a nie drugim, czy coś stracę jeśli tak zrobię?

PS Dobra zagalopowałem się, czy 3 akcie jest w ogóle możliwość jako najmenik zdobycia lepszego pancerza niż Lekki pancerz łowcy smoków który dostajemy po uwolnieniu Benneta?

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 dzięki, już go zabiłem...godzina gry i obolały kark xdd. jeszcze jedno, chce zrobić zadanie z zabójstwem Ignaza, i chce dać te czary zapomnienia Karrasowi, ale on mówi, że "wiesz co masz robić" i koniec

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Robharek Musisz znaleźć oko innosa (albo je naprawić).

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam
jestem w kopalni orkow i potrzebuje razem 40 bryłek złota, niestety wszystkie przerobiłem na sztabki i niemam juz mozliwosci wydobywania, kupienia, ubijania ludzi zeby zdobyc. Jakies pomysły?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@windu84 jeżeli nie sprawdziałeś to  jak zeskoczysz z okolic wieży jacka na taką dróżke na poboczu to z tamtąd możesz zeskoczyć na wieże w której możęsz znaleźć chyba 50 bryłek (chyba)

Post połączony: 2018-02-28, 15:51
@windu84  prościej mówiąc wieża jest na plaży (ale to nie ta giganctyczna z golemem) musisz na nią zeskoczyć z góry

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie ponawiam pytanie o recepturę alchemiczną z zburzonej fortecy kamiennego smoka: co z nią zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ta receptura związana jest chyba z questem infiltracji obozu na bagnie, więc spróbowałbym pogadać o niej z Norolasem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy spieprzyłem sprawę z rozdawaniem siły? Chodzi mi o kapliczki Beliara, teraz mam 220/80 siły, i za 100 karmy mogę kupić tylko 5 siły a nie 10.
Czy powinienem był nie rozdawać siły powyżej progu punktów nauki 2, po to aby móc kupować siłę za karme dwa razy taniej?

2. W jakich odstępach czasowych można brać staty od Beliara?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@lis420 U innosa kupuj siłę a u beliara zrękę tu gdzie masz 5 u beliara masz 10 u innosa (tak mi się wydaje pozdro)

0 użytkowników
Do góry