Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8113175 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8113175

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@bambooz12 Zadanie z listem polecającym dla Gallahada od Gerbrandta.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bambooz12 Zadanie z listem polecającym dla Gallahada od Gerbrandta.
zrobione wcześniej
korzystajac z okazji gdzie znajduje sie klucz do tego http://scr.hu/9rif/rwffk http://scr.hu/9rif/vzcuj
co to jest i co ja moge z tym zrobić http://scr.hu/9rif/nwqp5
gdzie jest klucz do wierzy w ktorej sie otwiera bramę głowną bo mam kluczyk z napisem "gatehouse tower" i wynika z tego ze to nie ten i co warto przeszukac w zamku w 2 rozdziale
i czy tak jak w zwyklym returningu jest gdzies miecz assasyna i pancerz magnata do znalezienia

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zapasy paladynów możesz podpalić, gdy masz włączoną pochodnię - dostaniesz taki quest w mieście orków.
Klucz do wieży z przełącznikiem bramy głównej jest do zdobycia ze strażnika w 5 rozdziale - tak, jak w podstawce.
Co warto przeszukać? Do magazynu już wszedłeś, dzięki kluczowi od Parcivala otworzysz w nim pomieszczenie z misą magnatów (quest od gildii złodziei) i jednym z trzech kluczy od drzwi do głównej wieży z duchem Gomeza (pozostałe są w pokojach Engora i Orika). Oczywiście w pokojach na piętrze starego domu magnatów są ciekawe rzeczy.
Pancerz magnata jest w skrzyni na szczycie najwyższej wieży, klucz zdobędziesz pomagając kucharzowi w ucieczce, miecz asasyna jest do questa z Gonzalezem, wykonaj w tym celu questa dla Parcivala po odebraniu listu od Garonda.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapasy paladynów możesz podpalić, gdy masz włączoną pochodnię - dostaniesz taki quest w mieście orków.
Klucz do wieży z przełącznikiem bramy głównej jest do zdobycia ze strażnika w 5 rozdziale - tak, jak w podstawce.
Co warto przeszukać? Do magazynu już wszedłeś, dzięki kluczowi od Parcivala otworzysz w nim pomieszczenie z misą magnatów (quest od gildii złodziei) i jednym z trzech kluczy od drzwi do głównej wieży z duchem Gomeza (pozostałe są w pokojach Engora i Orika). Oczywiście w pokojach na piętrze starego domu magnatów są ciekawe rzeczy.
Pancerz magnata jest w skrzyni na szczycie najwyższej wieży, klucz zdobędziesz pomagając kucharzowi w ucieczce, miecz asasyna jest do questa z Gonzalezem, wykonaj w tym celu questa dla Parcivala po odebraniu listu od Garonda.
jak dostać sie na ta najwyzsza wierze i ktora to ta z gomezem bo mam juz jego klucz i co dalej z tym robić

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Najwyższa wieża to właśnie ta z Gomezem, wejście do niej jest w pokoju Bartholo z GI. Potrzebujesz do tego 3 kluczy, których lokacje już wypisałem: zamknięte pomieszczenie w magazynie, pokój Engora, pokój Orika (chyba Orika, w każdym razie w GI sypiał tam Kruk).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś napisać gdzie można i jakie można znaleźć tarcze ( i jakie najlepsze można znaleźć w I akcie ?)

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś porady co do Bloodwyna na hardzie?
Koleś ma ponad 4 tysiące życia, ma mnie na 2 kryty, ja mu robie po 200 hp na hit, i jak perfekcyjnie nie wytajmuje bloków na jego 20 poczwórnych ataków z rzędu to mnie po prostu zabija

@Morty wczesniej grałem na poziomie średnim do 3 aktu, to kruk to był pestka. Teraz to jest trudny alternative balance, nie wiem co się dzieje że Bloodwyn jest taki mocny.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ W akcie pierwszym znajdziesz jedynie drewnianą tarczę.
Tarczę najemnika masz w jarkendarze, potem nordmarską w zamku  w GD, tarczę rycerza jako nagrodę za zadanie 'dark web' , tarcza berserkera w mieście umarłych, tarczan pogromcy smoków w skrzyni bagiennego smoka, starożytna tarcza leci ze Śniącego.
@lis420 Czary? Walka dystansowa? Jeżeli Bloodwyn sprawia ci trudność to jak chcesz zabić Kruka? Może trochę podbij staty.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najwyższa wieża to właśnie ta z Gomezem, wejście do niej jest w pokoju Bartholo z GI. Potrzebujesz do tego 3 kluczy, których lokacje już wypisałem: zamknięte pomieszczenie w magazynie, pokój Engora, pokój Orika (chyba Orika, w każdym razie w GI sypiał tam Kruk).
a w jaki sposób zagadac do gomeza bo caly czas mam jedną kwestie z nim po zabiciu jego ciała
I jak zacza questa z ucieczką kucharza zeby dał mi ten kluczyk

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@bambooz12 Musisz zacząć wątek gildii kupców, i tam będziesz miał zadanie które pozwoli ci rozwinąć dialog z Gomezem. Wydaje mi się że zadanie z kucharzem może pojawić się dopiero w 3 akcie (lub później), ale mogę się mylić.

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy może w jakimś momencie nie można znaleźć orka, którego trzeba było uleczyć (tego przy Niclasie)? Bo go nie mogę znaleźć.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie, rozdział 3, mam miecz który mnie nauczył wyrabiać Bennet,  zadający 300 obrażen,i do końca ulepszoną zbroję łowcy smoków, a i tak nie mogę zabić demonicznego wojownika bo jest za silny(próbuję zrobić zadania w mieście orków, mam 300 siły, i 2200 hp)...gdzie mogę znaleźć lepszy miecz? Jestem aktualnie na pustyni adanosa

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kam1802 Od pierwszego aktu, tylko najpierw podchodzisz do pikarnika a potem do Thekli.
Zrobiłem jak mówiłeś ale nie pojawił się żaden dialog po prostu sama się do mnie odezwała jak użyłem piekarnika ale żadnej opcji odnośnie nauki pieczenia nie ma.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kam1802 Pogadaj z Eddą w porcie o gotowaniu. Potem wróć na farmę.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jak gra się strażnikiem miejskim pod siłę to jaką wybrać nagrode od galahada magie czy mikstury
??

Post połączony: 2018-02-25, 12:17
jeszcze takie pytanie Galahada jakich uczy zaklęć i do którego kręgu ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@BUMCYKAFYSZ Galahad uczy 'prawdziwej magi' czyli przywołanie warga, leczenie, światła, zniszczenie nieumarłego; jeżeli nie grasz magiem to nie warto w to inwestować PN bo większość przydatnych czarów wymaga 100 many.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty a jakie mikstury się od niego dostaje i czy jak wybiore mikstury to będe sie mógł nauczyć tworzenia zwojów ??

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do misji Fortuno, w której musimy zrobić Zielonego Nowicjusza. Domyślam się że muszę skorzystać z kotła stojącego obok Fortuno.

Gdzie znajdę przedmiot który muszę użyć żeby skorzystać z tego kotła? (Jest to inny kocioł niż ten w którym gotuje się zupy)

@Morty Apropo wczorajszego bloodwyna na hardzie, dzisiaj zrobiłem kruka lekko, ale i tak final bossem nie był Kruk, tylko ten demon w świątyni adanosa otoczony trzema kamiennymi strażnikami

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Gdzie jest ten przepis na mikstórę, która pozwala swobodnie się przemieszczać między zombie w starym obozie bractwa?

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

0 użytkowników
Do góry