Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822611 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822611

Odpowiedzi 37317

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Silver sworda masz w tej kopalni pomiedzy gd a khorinis, jest za upiorem.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren Powinieneś mieć w dzienniku zadanie 'tools matteo', jeżeli tego nie masz, to ustaw matteo_teachjewel na 1.
@Zatsuu Nieumarli magowie, duchy, demony, demonikony, Kruk nakładają na ciebie debuff który zżera ci ponad 10 many na sekundę .

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jest jakiś lepszy miecz niż ten z misji zaginiony brat bo mam dwór irdorath i nic nie ma..
BTW 33lvl w 4 rozdziale?  Ja miałem 61xD i z 3500hpxD + nie zrobione eliksiry z korzeni

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pulaski Wytlumaczy mi ktoś jak wy takie lvl robicie w 3-4 rozdziałach, jak ja 34 teraz mam i 1k hp i 300 many XD?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Robię wszystkie możliwe questy zabijam wszystko i zbieram każde możliwe gówno xD
W pierwszym rozdziale miałem 23lvl jak dobrze pamiętam jak grałem guru to pakowalem mane do 15 punktów potem błogosławieństwa + czeladnik kowala bo daje nieograniczona kasę. Ja w sumie grałem z dwoma runami i runa vatrasa która zmniejsza pancerz bosow.
Halvor daje niezła kasę + zręczności musisz mieć minimum 100 ale to z pasem
i pierścieniami..  Grając magiem siły nie musisz mieć chyba ze na ulumulu. I nie trzeba mieć dużo wytrzymałości. Wiec masz dużo punktów, na mane.
Tabliczki dają dużo many jedna +5 ja grając wojem na irdorath mam 300 many nic w nią nie pakujac + nie wypite mikstury z mana chyba ze z mutagenami.
Gra się prosto najtrudniej jest z misja zaginiony brat która meczylem się z 7 godzin ale gra ci to wynagrodzi dając najlepszy pancerz i broń.  Nie muszę przypominać ze nauka u Matteo to mus?

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Questa u Mattea, jeszcze nie zrobiłem, ja aktualnie teraz szukam tej jaskini do ostatniego ringa z mapki z nr 1 to mi da lekkiego bonusa do many, ja teraz magiem na 33 lvl mam te 315 many i juz serio nie mam gdzie kingow kupowac do robienia eliksiru ducha, malo zielska na hp potiona mam tak samo i niestety nie zostałem u harrada i konczy mi sie hajs, zastanawiam sie nad restem gry, tylko nie wiem czy to jest ''bardzo konieczne''bo nie chce mi sie znowu 40h na nowo ogrywać.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma pełną liste albo chociaż prawie pełną z miejscem znajdowania się broni? Chodzi mi najbardziej o jedoręczne bo zabiłem już ognistego smoka z nadzieją na to że bedzie tam ta sama co w zwykłym returningu potem przeczyscilem wieże xardasa zatopioną i dostałem dwurękę i mając 210 siły mam bron która wymaga 130 a nie chciałbym pakować teraz w 2-ręczną bo od 30% potrzeba na każde 5% 15pkt nauki plis bronie ktore moge zrobić/zdobyć w 4 rozdziale na 35lvlu

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie moge dostać/dropnąć/kupić składnik do runki do demona ''Resin''?

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejo gram sobie Łucznikiem lvl 28 i jestem w momencie otwarcia portalu na Wyspe Adanosa ale mam problem z jakimis cieniostworami którym nic nie robię. Jakieś pomysły?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
broń na duchy albo magiczne strzały

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czymkolwiek jest ta broń na duchy jestem w stanie ją nabyć w drugim rozdziale?

@edit
Nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia. Czy muszę posiadać jakieś umiejętności kowalskie aby sobie zrobić groty do strzał?

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Nie trzeba uczy tego myśliwy na wzgórzu jak idzie się do rannego orka

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@vladko Nie wiem na jakiej wersji grasz, ale na wersji 066.1/2 w dolince z  Ashtarem znajduje się włócznia Silver Moon i jest to jedyna broń pod zręczność która działa na duchy.
@bambooz12 Broń 1h:
Spoiler
-Nordmar Battlehammer - w miejscu gdzie znajdował się amulet Angara
-Poskramiacz Nieumarłych - zatopiona wieża Xardasa jeżeli robisz quest 'ekspedycja magów ognia'
-Goddard  Pustynia Adanosa
-Cewka - demon z obozu na Bagnie
-Nordmarski srebrny miecz - wieża Kreola
-Całun - Cor Calom w lesie asasynów
-Młot burz - skrzynia lodowego smoka
-Srebrna Runa Sigil - do samodzielnego wykucia w  3 akcie
-Szpon Beliara- najlepsza jednoręką w grze do 6 aktu

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko Nie wiem na jakiej wersji grasz, ale na wersji 066.1/2 w dolince z  Ashtarem znajduje się włócznia Silver Moon i jest to jedyna broń pod zręczność która działa na duchy.

Tak, mam tę broń jednak troszeczkę brakuje mi do niej zręczności. Masz jakieś propozycje w jaki sposób mógłbym szybko nabić Alchemię na 50? Tyle jest wymagane na eliksir zręczności więc trochę lipa.

A co do wytwarzania strzał to rzecz jasna mam wszystko nauczone tylko problem jest z samym wyrobieniem tego. Nie wiem czy nie mam potrzebnych składników czy może nie mam samego stalowego pręta ale w Poradach jest napisane, że powinienem najpierw rozgrzać pręt a okazuje się, że do tej pory nie mam ani jednej sztuki a co do zadania z Wężem i Snipesem też nie ma nic o nauce wytwarzania prętów.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bambooz12 Broń 1h:
Spoiler
-Nordmar Battlehammer - w miejscu gdzie znajdował się amulet Angara
-Poskramiacz Nieumarłych - zatopiona wieża Xardasa jeżeli robisz quest 'ekspedycja magów ognia'
-Goddard  Pustynia Adanosa
-Cewka - demon z obozu na Bagnie
-Nordmarski srebrny miecz - wieża Kreola
-Całun - Cor Calom w lesie asasynów
-Młot burz - skrzynia lodowego smoka
-Srebrna Runa Sigil - do samodzielnego wykucia w  3 akcie
-Szpon Beliara- najlepsza jednoręką w grze do 6 aktu
Po 1 Srebrna Runa Sigil jak go wykuć po 2 jak w 4 rozdziale wejść do lasu assasynów jakos w miare szczegółowo jakby kyoś wiedział bym prosił

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@bambooz12 Wszystko masz ładnie opisane w Solucji i Poradach.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kto uczył na fulla wydobywania rudy ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

zakazany

zakazany

Użytkownicy
posty21
Propsy10
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Może ktoś mi powiedzieć komu trzeba zaproponować prace asystenta Lutera? I gdzie tą osobe znaleźć?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Może ktoś mi powiedzieć komu trzeba zaproponować prace asystenta Lutera? I gdzie tą osobe znaleźć?
np maxi na targowisku

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

zakazany

zakazany

Użytkownicy
posty21
Propsy10
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
On jest tym dobrym wyborem? Gdy doprowadzam Maxiego to koniec całego questline dla kupców a Lutero w dalszym ciągu nie rozwija tematu kto jest w gildi.

0 użytkowników
Do góry