Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844407 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844407

Odpowiedzi 37317

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Otóż mały problem,  wykonuje ostatni test opiekunów (Stanos) że trzeba zdobyć 4 sfery, gdy poszedłem do starego obozu bractwa i pokonałem demona nie miał sfery, lecz w sali Yberiona (tam gdzie niby powinna być a jej nie ma) jest tylko poświata miejsca bez sfery czy to moze być spowodowane jakimś bugiem czy po prostu, jest tak dla tego że mam 4 rozdział?

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Otóż mały problem,  wykonuje ostatni test opiekunów (Stanos) że trzeba zdobyć 4 sfery, gdy poszedłem do starego obozu bractwa i pokonałem demona nie miał sfery, lecz w sali Yberiona (tam gdzie niby powinna być a jej nie ma) jest tylko poświata miejsca bez sfery czy to moze być spowodowane jakimś bugiem czy po prostu, jest tak dla tego że mam 4 rozdział?
Ta sfera jest w kopalni żelaza orków ;)

while(false) Do();

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Questem od Węża (viper)
wchodzę do tej jaskini, widzę zwój z przemiana w smoczego zębacza, ale nigdzie nie widze tego mieszka ani żadnego ''X''
zmienili lokalizacje w 2.0?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Rozmawiałeś już z Alephem? BTW to chyba nie jest "X" tylko taka ziemia jak w CZ, ew. grób.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie rozmawiałem jeszcze, rozumiem, że musze z nim obowiązkowo porozmawiać, żeby móc  to wykonać?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Najpierw rozmawiasz ze Snipsem, potem szukasz kości Alepha, potem rozmawiasz z Alephem, potem znajdujesz torbę z rudą.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Okej wykonałem, tylko mam problem bo do lepszej runy na 3 krąg potrzebuje bara i teraz mam kolejne pytanie, kto może nauczyć mnie przetapiania magic ore? ( o ile to magic ore jest potrzebne do tych lepszych runek)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Tylko i wyłącznie Wąż/Viper.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mam z nim dialogu po questcie oddałem mu rude i snipsów ( nie wiem czy warto akurat Snipsówi)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Musisz pogadać z Haradem na temat pozyskiwania stalowych prętów, i przetapiania rudy żelaza, wtedy powinieneś iść do Węża.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Zadziało, tylko problem jest bo gram nekromanta i skonczyły mi sie czarne perły i runki u Xardasach już ich kupić nie moge, orientujesz sie gdzie jeszcze moge dostać te rzeczy + mam 170 many na 3 rodział poszedłem za radą robienia grzybowych zup, ale jedna zupa dodaje mi tylko 1 many a ta ''mikstura przemiany umysłu'' z recepty z klasztoru dodaje 20 życia, masz pomysł czym moge jeszcze mane zwiększać?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Ciasta grzybowe, wino z języków ognistych jaszczurów, w Jarkendarze znajdź biżuterię kapłana,2 pierścienie i amulet, dary bogów.W spojlerze jest mapka gdzie szukać tego zestawu, jest on zaznaczony niebieskimi cyframi 1,2,3 .

Co do pereł to nie mam pojęcia.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem sie tylko zup grzybowych, natomiast przepis na ciastka i na wino gdzie moge zdobyć?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Ciasta : idziesz na farmę Onara podchodzisz do piekarnika ( jak stniesz przed Theklą to po lewej stronie w małym pomieszczeniu), rozmawiasz z Teklą uczysz się ciat : Szarlotki(HP), Grzybowego(mana) i Miodownika(Inteligencja). Przepis na wino jest w jednej z książek które mamy kupić dla Goraxa, obie książki są do znalezienia u Handlarzy w Khorinis.

Trochę many dostaniesz jak będziesz oddawał Vatrasowi stare kamienne tabliczki.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty nie wiem czy o te wino mi chodzi ale to sie chyba nazywa balsam i dodaje 3 many i potrzebuje na zrobienie jednego Język ognistego jaszczura + czarną perłe i z tymi perłami zaczyna sie problem bo one sa mi potrzebne do spellow.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam... mam problemik... robie qesty dla galahada... mam juz rekomendacje od selandrila lutero gerbranda i fernado i nawet od valentino ale dalej galahad mowi ze to za mało... wydaje mi sie ze to przez to ze zabralem rekomendacje od fernando i zanim oddalem ja galahadowi ja wsadzilem go do pierdla... zapomniałem o czyms czy zjebałem sobie qesta tym  ???

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rumiun1994 Zjebałeś questa, mam nadzieję że nie grasz magiem :)

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
własnie gram magiem wody... no nic moze za jakis miesiac znow mi sie zachce grac od nowa... juz grlem 2 razy... za drogim bylem w 5 rozdziale co sie ekipe na statek jzu zbiera... ale niepamietam co sie stalo ze przestalem grac xd no nic szkoda..;D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rumiun1994 Tracisz możliwość nauki przydatnych lecz nie obowiązkowych zaklęć. Krótko mówiąc tracisz : otwieranie zamków, leczenie, światło ,i kilka innych ale te 3 są najbardziej przydatne.

0 użytkowników
Do góry