Mam problem ze smokiem z Jarkendaru. Otóż po pierwszej rozmowie nie mogę go oznaczyć i z nim porozmawiać. Co może być przyczyną takiego problemu? Dodam też że przed rozmową jest małego wzrostu ale gdy już do mnie zagada to powiększa się do monstrualnych rozmiarów.
Stan blisko smoka, wyciągnij miecz po czym schowaj i próbuj szybko LPM na niego. Za którymś razem musi sie udac
Post połączony: 2017-10-06, 12:21
Mam problem ze smokiem z Jarkendaru. Otóż po pierwszej rozmowie nie mogę go oznaczyć i z nim porozmawiać. Co może być przyczyną takiego problemu? Dodam też że przed rozmową jest małego wzrostu ale gdy już do mnie zagada to powiększa się do monstrualnych rozmiarów.
Dopiero teraz zobaczyłem, je..na korekta słów.. Mam 30%.spróbuje później to zrobić
Post połączony: 2017-10-06, 13:04
Kto uczy regeneracji życia i mamy w wersji 066.1. Regeneracji staminy nauczył mnie Cord. Mam 2 rozdział, najemnik. Od razu pisze, że Vatras nie ma opcji dialogowej o nauce.
Post połączony: 2017-10-06, 13:14
Jak pokonać tych strażników (palące się martwe cieniostwory), które są w świątyni gdzie trzeba wsadzić kryształ aby dostać się na pustynie adanosa?