Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8891360 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8891360

Odpowiedzi 37317

Mralbo

Mralbo

Użytkownicy
posty24
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy opłaca uczyć się wytapiania sztabek złota ?? Czy lepiej sprzedać je jako bryłki ??
Cholernie się nieopłaca tego uczyć od Crimsona, lepiej jak znajdziesz książke o przetapianiu w opuszczonej kopalni, nie wydasz żadnych LP ani złota na to. Tylko problem w tym, że jest niedaleko sfery więc jest pilnie strzeżona.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug Masz 4 opcję:
-wejść do świątyni bez zabijania strażników, do tego będzie potrzebne zaklęcie przemiany
-'wejdź' w duży filar znajdujący się obok strażników, zluruj ich do sibie i zabij ksoturem przez ścianę
-dobij ponad 3k hp, zdobądź najlepszą zbroję jaką możesz dla swojego maga, wyrób złote/ lub z rudy pierścienie z diamentem i ubij ich kosturem
- użyj buga na wyłączenie aggro demonów/szkieletów/ i innych stworzeń i wtedy ich zabij

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktos kod na spiwor? Jestem pewien ze go nie uzywalem, a jesli juz to w miesju ktore sprawdzilem. Poki co pobiegam moze gdzies bedzie ; p

Nieważne, podczas drugiego kolka po kolonii natrafilem na spiwor.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, czy opłaca uczyć się wytapiania sztabek złota ?? Czy lepiej sprzedać je jako bryłki ??
Cholernie się nieopłaca tego uczyć od Crimsona, lepiej jak znajdziesz książke o przetapianiu w opuszczonej kopalni, nie wydasz żadnych LP ani złota na to. Tylko problem w tym, że jest niedaleko sfery więc jest pilnie strzeżona.
Czyli sama nauka się opłaca? Kto uczy wydobywania żelaza na 100%

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gracekkam Wydobycie żelaza a wydobycie złota to dwie różne umiejętności.
Wydobycia żelaza do 100% uczy Grimes w górniczej dolinie.

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Gracekkam  Z tego co wiem wytapiając i robiąc monety samemu, zarobisz więcej.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gracekkam  Z tego co wiem wytapiając i robiąc monety samemu, zarobisz więcej.
Dzięki za odpowiedź. Jak zrobić monety ? Trzeba umieć jubilerstwo ??

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty
1.Myślałem nad tym,ale to będzie pominięcie sporej ilości expa(ci duzi kamienni strażnicy) i może czegoś jeszcze.
2.Na tych dwóch może się uda,ale co z pozostałymi dwoma(a to jeszcze nie wszystkie demonikony na pustyni)?
3.Najlepszą szatę(z Jarkendaru) mam,ale tu nie chodzi nawet o to ile one mi biją,tylko ile ja im(5 xD).
4.Możesz opisać jak zrobić tego buga?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug 4. Jak używasz zwoju lub runy przemiany i twoja postać ma ręce w górze naciśnij 'a' lub 'd' (jak wolisz). 'Potwierdzeniem' działania bugu jest zniknięcie paska wytrzymałości. Jeśli trochę popróbujesz i wykonasz ruch w odpowiednim momencie będziesz mógł zapisywać grę w trakcie tego buga. Nie polecam tej metody do robienia zadań, tylko do expienia. Aby wyłączyć bug musisz się w pełni przemienić i odmienić, po tym ponownie pojawi ci się pasek wytrzymałości. Bug nie działa na wszystkie potwory, i na 100% nie działa na ludzi.

Vernon Roche

Vernon Roche

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam maly problem otoz Ramirez nie chce ze mna rozmaeiac ponjewaz zabilem attyle jest jedna opcja dialogowa cos w rodzaju co zrobilem zeby go do siebie przekonac ale kaczy sie slowami i dont know chyba co musze zrobic zeby ze mna normalnie rozmawial ???xd 

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 5 rozdziale i za palisada orkow, niedaleko statku orkow jest taka malutka dolinka a w niej pare orkow niewolnikow. Skad oni sie tam wzieli? Beda potrzebni do jakiegos zadania czy moge ich wytluc? :D

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Gracekkam Crimson powinien tego uczyć o ile trzeba się tego uczyć, nie do końca pamiętam. Robi się to na specjalnym stole w miejscu gdzie on topi złoto. W piecu z samorodków robisz sztabki i ze sztabek na tym stole bezpośrednio monety.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jestem w 5 rozdziale i za palisada orkow, niedaleko statku orkow jest taka malutka dolinka a w niej pare orkow niewolnikow. Skad oni sie tam wzieli? Beda potrzebni do jakiegos zadania czy moge ich wytluc? :D

Co orkowie są związani z zadaniem plany wojenne orków  :cool:

Post połączony: 2017-10-06, 02:32

To istnieje książka dająca dającą naukę wytapiania złota? Są jeszcze jakieś książki dające umiejętności ??

:D

Mralbo

Mralbo

Użytkownicy
posty24
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Jest jeszcze książka 'Krwiopijcy', której działania raczej tłumaczyć nie muszę,a można ją zdobyć bijąc Dragomira

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mam opcji dialogowej z Grimesem aby powiedział mi coś stało się z eliksirem Waligóra po przez wzgląd na starą znajomość?? Mam Tylko, Ze mogę mu zapłacić albo go zabić. Mam drugi rozdział Ale nie rozmawiałem jeszcze z garondem ani nie byłem w zamku

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zwiększ retorykę. Nie wiem o ile, ja miałem już na tym etapie 100% xD
I to jest eliksir Eligora. Widać świetną jakość translatorowego tłumaczenia :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Rogas

Rogas

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ze smokiem z Jarkendaru. Otóż po pierwszej rozmowie nie mogę go oznaczyć i z nim porozmawiać. Co może być przyczyną takiego problemu? Dodam też że przed rozmową jest małego wzrostu ale gdy już do mnie zagada to powiększa się do monstrualnych rozmiarów.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ze smokiem z Jarkendaru. Otóż po pierwszej rozmowie nie mogę go oznaczyć i z nim porozmawiać. Co może być przyczyną takiego problemu? Dodam też że przed rozmową jest małego wzrostu ale gdy już do mnie zagada to powiększa się do monstrualnych rozmiarów.

Stan blisko smoka, wyciągnij miecz po czym schowaj i próbuj szybko LPM na niego. Za którymś razem musi sie udac

Post połączony: 2017-10-06, 12:21
Dopiero teraz zobaczyłem, je..na korekta słów.. Mam 30%.spróbuje później to zrobić

Post połączony: 2017-10-06, 13:04
Kto uczy regeneracji życia i mamy w wersji 066.1. Regeneracji staminy nauczył mnie Cord. Mam 2 rozdział, najemnik. Od razu pisze, że Vatras nie ma opcji dialogowej o nauce.

Post połączony: 2017-10-06, 13:14
Jak pokonać tych strażników (palące się martwe cieniostwory), które są w świątyni gdzie trzeba wsadzić kryształ aby dostać się na pustynie adanosa?

Mralbo

Mralbo

Użytkownicy
posty24
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Gracekkam Regeneracji życia uczy Haniar w lesie Masyafu
Many to nie wiem, ale strzelam na Gallahada

Na cieniostwory użyj srebrnej broni, albo magii

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy jak oddam księgę rachunkową Lehmara Coragonowi to Hanna da mi później klucz do skrzyni z narzędziami Mateo ?? Bo księge opłąca się oddać tylko Coragonowi za piwo zwiększające staty

:D

0 użytkowników
Do góry